Zorro_16V Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Okés ! :D Most Ági segített, de ha legközelebb nem lesz otthon, hogy megmondja, mindenképpen csörgök ! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Elhoztuk tegnap a turbós hengerfejet... szelepfedél is volt hozzá, meg benne a gyári úgyszintén látszólag nagyon jó állapotú szelepek... :roll: Kiváncsi leszek... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Sok sikert hozzá! Rád férne végre egy kis sikerélmény! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hát már jólesne... :wink: ..de lesz ez még így se... Aztán persze ha meg egyszer tényleg összeáll, akkor meg majd irígykedik mindenki, de azt már nem veszik figyelembe, hogy mennyit szívok vele... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Igen, ez egy érdekes dolog. Sokaknak nem egyértelmű, hogy pl. egy pofás felni esetén mennyi variálás megy a megfelelő szélesség és gumiméret megtalálásához, hogy minden stimmeljen, pláne ha még a kasznit is bántani kell hozzá. Aki tuningba kezd, az olyan, mintha házat építene. Igazán soha sincs vége és ha kész van, sokakból inkább irígységet vált ki. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 és mennyire igazat szóltál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Úraim egy találós kérdés!!! Kicseréltem a lamda-szondát is és nem változott semmi! Tehát a pill.fogyaszás maradt 1.3-1.7 az átlag meg mérhetetlen! Viszont, ha bekapcsolom a magnot akkor a BC teljesen meghülyül és olyan adatokat mutat amitől a hajam is égnek áll! Következő lenne a kérdésem a magnó ha szarúl van bekötve akkor meghülyítheti e a nagy kopjutert is! Mert szerintem a BC-ről veszi az energiát! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Hát mivel bekapcsoláskor még neccesebb dologkat ír ki, így előfordulhat bármi...próbáld meg egyszerűen lekötni a magnót, és rögtön kiderül... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Úraim egy találós kérdés!!! Kicseréltem a lamda-szondát is és nem változott semmi! Tehát a pill.fogyaszás maradt 1.3-1.7 az átlag meg mérhetetlen! Viszont, ha bekapcsolom a magnot akkor a BC teljesen meghülyül és olyan adatokat mutat amitől a hajam is égnek áll! Következő lenne a kérdésem a magnó ha szarúl van bekötve akkor meghülyítheti e a nagy kopjutert is! Mert szerintem a BC-ről veszi az energiát! :idea: Szerintem lassan elvihetnéd azt a kocsit egy villanyászhoz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Ha lesz megint egy kis időm, akkor megnézem a magnót, hogy hová van bekötve! Addig meg nem használom! Egyébként menet közben 2500-3000-es fordulatnál, ha váltok akkor a BC szerint a pill.fogy. max. 7.5-8L re megy fel. (magnó nélkül) De lehet, hogy a BC szart be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Igen , kezd elektromos problémára hasonlítani a dolog. A BC kap jelet szerintem a Motronic-tól a fogyasztás és társai meghatározásához, tehát ha ezen a körön elektronyos gond van, akár befolyásolhatja a vezérlésedet is. Csak a BC szerint sz..r a fogysztásod vagy tankolásnál is van jele? Mennyit tudsz menni egy tank benzinnel ? Gyárilag van BC az autódban vagy utólag lett bekötve ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Amit a legelején írtam a 17.5l fogyasztás az a BC szerint és a rátankolásos módszer szerint is ennyi volt! Ezután kicseréltem a kipufogó leömlő alsó és felső tőmitését is és ezután a BC szerint a fogyasztás lement 12.5l-re! Amikor mentem az Attihoz akkor az A2-ön 120-140km/h-nál 9.3-mat mutatot! Kicseréltünk minden kütyüt, de a fogyi nem változott! Amikor elindultam haza és bekapcsoltam a magnot akkor a 2.7-es pill.fogy felugrott 21 valamenyire majd vissza állt! Egész uton figyeltem az átlag fogyasztást, de az nem volt hajlandó 15l alá menni! Viszont arra ügyeltem, hogy a pill.fogy nem menjen 10-12l fölé a 15l viszont nem ment lejebb. Viszont amit észrevettem, hogy ha ki nulázom a BC-t akkor az átlag fogyaszás mutató addig nem indul el amig a magnót be nem kapcsolom! Ami még feltünt, hogy a benya viszont nem fogy olyan gyorsan mint ahogy azt a BC mutatja! Pl. a tankban 30l benzin van a BC szerint 15l az átlag fogyi és ez még kb. 225 km-re elég, megyek még 30 km-et (kikapcsolt magnóval) és a 225 nem változik viszont ha bekapcsolom akkor megkergülnek az adatok. Ha be kapcsolt magnoval közlekedek és a pill. fogyaztást nem engedem 9-10l fölé menni akkor a az átlag fogyi nem hogy csőkken hanam nő és a megtehető km meg rohamosan csőkken, viszont a bentinmutató alig mozdul a megtett km-hez képest. A BC utolag lett beszerelve egy azonos évjáratú és típusú caliból. 93. C20NE mind a két motor!!! Megnézem majd a csatlakozásokat meg a rákötést? De szerintem a magnó bekötés az teljesen gyári! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Figyu, holnap megyek autóvillamosságishoz, megkérdezem, hogy mi a véleménye a magnó vezérelte BC-dről és átlagfogyasztásodról. :wink: Ha elvállalja, hogy átnézze, szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Köszi Zorro! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 No, szívesen megnézi a bekötéseket. Látatlanban nem akart nagyvizitet tartani, de neki is gyanús az összefüggés a magnód elektromos dolgai és a BC között. Meg köll nézni. A 2/A-tól nem messze, Vácon túl 10 perccel, Verőcén rendel. Szólj, ha kell a száma vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Őrőmmel jelentem be, hogy megvettem eletem spotautója mellé, életem nagyautóját is egy B-Omega személyében! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Őrőmmel jelentem be, hogy megvettem eletem spotautója mellé, életem nagyautóját is egy B-Omega személyében! Wow! Képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Igérem lesznek képek! Ma este viszont az Infóparkban (Lágymányosihíg Budai hídfő) csoportos Honda alázás lesz! Akinek van kedve az jöjjön! "És mindemki hozzon magával még egy embert, mert sokan vagyuk, de nem elegen" Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Mivel a Speedsternek nem volt topik, meg ilyen általános sportautós topikot sem találtam, ezért ide tettem. Ha nem jó, majd a modik áthelyezik. http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200...5.04.15.&218754 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nem néz ki rosszul... 8) Mondjuk ahhoz hogy a Mazda-5 vetélytársa legyen, sokkal használhatóbbnak kell lennie a hétköznapokban, mint az előző speedster volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Mivel a Speedsternek nem volt topik, meg ilyen általános sportautós topikot sem találtam, ezért ide tettem. Ha nem jó, majd a modik áthelyezik. http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2005.04.15.&218754 biztos kelendő lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nahhhh mi készül itt ? :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Nem mondod hogy bazsnak is lesz sárvédőszélesítése? Gondolom a lököst most fújják, azért nincs rajta. Amúgy az én Rieger GTS lökösöm is le lett fújva szombaton, csak nem tudtam még fölrakni, mert hiányoznak belőle a rácsok. Sikerült a fehérvári BauMaxx teljes rácskészletét felvásárolnom, és még így is kevés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Ma vagy holnap fényezik :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Ma vagy holnap fényezik :-) Fényezi ő magát eleget, itt az ideje, hogy a kocsira is sor kerüljön :wink: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts