tgabika76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ráadásul a küszöbspojlerből azok a kihúzható darabok (az emelési pontok takaródarabjai) fogyóeszköznek számítanak, mindenki lopkodja őket (tisztelet a kivételnek) mert állítólag nagyon nehéz beszerezni. Én is sokszor parázok, ha olyan helyen kell megállnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 A küszöbszpojert, meg a kíhúzható darabokat is fekete színű lemezcsavarral lecsavaroztam. Nem könnyű kíhúzni, és több mint 2 éve el sem lopták. Mondjuk defekt úgy kezdődik, hogy csavarhúzóval kiszedem a két rögzítőcsavart, de legalább megvan mind a 4... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 A küszöbszpojert, meg a kíhúzható darabokat is fekete színű lemezcsavarral lecsavaroztam. Nem könnyű kíhúzni, és több mint 2 éve el sem lopták. Mondjuk defekt úgy kezdődik, hogy csavarhúzóval kiszedem a két rögzítőcsavart, de legalább megvan mind a 4... Ez egy nagyon hatásos, és célravezető megoldás! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Opel Calibra Turbo 4X4 es 92 es évjárat, és eladó!!! (Stockholm) Csak 80.000 svéd korona :idea: :wink: :) Kinek kell??? :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nekem is tetszik. Ezért is szeretem Svédországot, a jó kocsik miatt,jobbak vannak ott kinnt mint nálunk. De hát hiába vagyunk az Unióba, így is le vagyunk maradva! :? :? :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Tenyeleg szep, es meg ugy is, hogy piros szinu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ez a Calibra csak 80.000 svéd korona használtan, tehát Ft-ban kb. 2.160.000 Ft. :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Télleg mocskos jól néz ki, Ronaldoval ellentétben sztem főleg azért mert piros :) . Az ára viszont gáz, mert erre még rá kéne pakolni kb. 1200000Ft regadót, úgy meg már igencsak 3milla fölött lenne, mire ideérne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Ez így van, ha külföldről akarsz autót, mindig rá kell számolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali4 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 tudnátok segiteni? piszok mod eszi az oilt a verda. mi a teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 tudnátok segiteni? piszok mod eszi az oilt a verda. mi a teendő? Véletlenül erre tévedtem... Kifelé van nyoma az olajnak? Ha a motor típusát megmondanád segítené az itt leledző szakembereket! Kartercső és tömítései? Ha nem látszik, akkor én gyanakodnék az olajlehúzó gyűrűkre. (Füst? zaj, egyéb "kellemtlenségek" nem kisérik a dolgot?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali4 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Az alap 8 szelepes moci. ha oda lépek nagyon füstöl es a kipuf,fekete olajos. 5 ezer k.m=2 liter olaj! szerintem ez sok,nem? Augy mellék zaj hang nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Az alap 8 szelepes moci. ha oda lépek nagyon füstöl es a kipuf,fekete olajos. 5 ezer k.m=2 liter olaj! szerintem ez sok,nem? Augy mellék zaj hang nincs. Tehát elvileg C20NE... Akkor biza az nagyon beteg. 5 e km, 2 lityi.. az nem sok az NAGYON sok!!! Nekem ugyanez a moci van az Omcsiban, és 2 olajcsere között ha 1 kilót megeszik sokallom. (12-15 e km körül cserélek ahogy épp sikerül) Nem tudom mennyire vagy jártas motorszerelésben, de szerintem itt egynéhányan tudnának ajánlani jó motortechnikust, mert itt komoly bajok lehetnek. Minimum gyűrűzés, de ha ennyire eszi, akkor nem árt ha egy komplett mocifelújítás beugrik. Így vetted, vagy nemrég használod? A zajt azért kérdem, mert pl gyűrűtörésnek vannak hangjai is. Bár ha ennyit eszik... ott lehet más is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Az alap 8 szelepes moci. ha oda lépek nagyon füstöl es a kipuf,fekete olajos. 5 ezer k.m=2 liter olaj! szerintem ez sok,nem? Augy mellék zaj hang nincs. lehetséges okok: 1. Gyűrűtörés 2. motorkopás 3. szelepszár szimmering megkeményedett, elkopott megoldás: - megviszgáltatni szakemberrel - első lépésként a szelepszárszimmeringet vizsgáltatnám meg.. Van ereje a verdának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali4 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 hát én ugy érzem hogy nem húz ugy ahogy elvárhato egy ilyen autotol!!!!!!!!!!!!!! Elötte 1 vw vento GT volt az lényegessen jobban ment! Ugy maradt rám kb 8honapja,de nagyon megszerettem!!!!!!!!!!!!Egy élmény vele az autozás!!! Most gondban vagyok!Költsek rá vagy cseréljem egy újabbra.Mert mindenképp CALIBRÁT akarok!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 hát én ugy érzem hogy nem húz ugy ahogy elvárhato egy ilyen autotol!!!!!!!!!!!!!! Elötte 1 vw vento GT volt az lényegessen jobban ment! Ugy maradt rám kb 8honapja,de nagyon megszerettem!!!!!!!!!!!!Egy élmény vele az autozás!!! Most gondban vagyok!Költsek rá vagy cseréljem egy újabbra.Mert mindenképp CALIBRÁT akarok!!!!!!!!!!!!!!! c20ne motort már szinte aprópénzekért lehet venni ugytudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Nem csodálom, hogy nem húz. (Darknak 110% ban igaza van - én elfelejtettem a szimmeringeket, pedig az Ascin vót ilyen bajom :)) Keress mociszerelő műhelyt, kérj ajánlatokat. De pl így eladni... nos nem hiszem, hogy egy hozzáértő ne szúrná ki azonnal. Persze vannak mások is, de ugye nem etikus megszivatni az embert :P :) Nézz szét itt a topicban, az eladó alkatrészekben, hátha van egy donormoci, vagy szerelő (Amúgy ha "csak" szimmering, akkor szerencse, mert az a legolcsóbb.. viszont (SZTEM!!) ahhoz túl sok olajad elmegy, hogy csak az legyen. ) Persze a nagyok jobban tudják, szerencsére a saját mocimat még megbontani nem kellett! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 c20ne motort már szinte aprópénzekért lehet venni ugytudom Te Red, megdobnál egy kis apróval? :) :P :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Opeldevils reklámozott nem is rég ilyen motort. Sztem írj neki privátüzit, mert lehet olcsóbban megkapod a komplett motort mint ezt nekiállj felújítgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Opeldevils reklámozott nem is rég ilyen motort. Sztem írj neki privátüzit, mert lehet olcsóbban megkapod a komplett motort mint ezt nekiállj felújítgatni. :idea: Lehet benne igazság! :idea: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Sziasztok! Szerelőként tudom ajánlani a Szeles Gabit! Nem fogja a fejedet átvágni és nagyon ért az Opelekhez! Bár az idővel mostanában hadilábon áll! Az én automban motort cserél és már 3 hete nálla van! lassan elvonási tüneteim lesznek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Úgy hallottam, az időpontokat tényleg nem tudja betartani... erről Zorro tudna mesélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Úgy hallottam, az időpontokat tényleg nem tudja betartani... erről Zorro tudna mesélni Haha 3 hét?... egyszer valahol 9 hónapig fényezték az Asconámat :) :) No ott voltak tünetek! :oops: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Úgy hallottam, az időpontokat tényleg nem tudja betartani... erről Zorro tudna mesélni Na ja. :? :shock: :) De már túl vagyok rajta. 8) Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem kellett semmi miatt visszamennem, mert rosszul lett volna összerakva. Precíz szerelő, sem alkatrésszel, sem pénzzel nem volt még gond, csak rengetegen járnak hozzá, sokszor elúszik az idővel. Ettől függetlenül én is ajánlom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts