Paat Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Érdeklödnék hogy calibra C20nehez lehet berakni lefújószelepet és hova kell rakni hogyan? aki tudja segitsen!!!! elöre is kösszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Érdeklödnék hogy calibra C20nehez lehet berakni lefújószelepet és hova kell rakni hogyan? aki tudja segitsen!!!! elöre is kösszi. A jobb első ülésre kell tenni, és úgy, hogy ne essen le onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 :D Hát körülbelül... @Paat: Most komolyan, te tudod miről beszélsz? A lefújószelep arra való hogy turbós autónál elengedje a felesleges turbónyomást gázelvételkor, de a C20NE-ben sose volt csiga gyárilag, ergo nincsen túlnyomás a szívóoldalon amit el kéne engedni, azaz minek a lefújószelep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 :D Hát körülbelül... @Paat: Most komolyan, te tudod miről beszélsz? A lefújószelep arra való hogy turbós autónál elengedje a felesleges turbónyomást gázelvételkor, de a C20NE-ben sose volt csiga gyárilag, ergo nincsen túlnyomás a szívóoldalon amit el kéne engedni, azaz minek a lefújószelep? Biztos, hogy szépen visíccson, meg amúgy is... tuning. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Paat Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Biztos, hogy szépen visíccson, meg amúgy is... tuning. :D Azért kössz a segitséget csak 1 haver ajánlotta olcsón biztos rám akarta sózni!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Azért kössz a segitséget csak 1 haver ajánlotta olcsón biztos rám akarta sózni!!!! Ilyen a jó haver :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trabant Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Sziasztok. Calihoz küszöböt nem tudjátok, hogy hol lehet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 :D Hát körülbelül... @Paat: Most komolyan, te tudod miről beszélsz? A lefújószelep arra való hogy turbós autónál elengedje a felesleges turbónyomást gázelvételkor, de a C20NE-ben sose volt csiga gyárilag, ergo nincsen túlnyomás a szívóoldalon amit el kéne engedni, azaz minek a lefújószelep? rendesen szívtátok a vérét, nem is ír többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Az új Calibra nekem tetszik. régi videó, de nem láttam még, meg itt sem láttam. gondoltam megosztom veletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nekem is tetszene, de attól tartok nem lesz belőle semmi... amúgy ez még az Insignia conceptje volt, már annak bemutatása óta, idestova 3 éve fel-fellebben a pletyka hogy ez lesz az új Calibra, de hivatalos helyről még nem erősítették meg. Talán a gyár szerint nincs piaca most a hagyományos kemény tetős 2 ajtós kupéknak ebben az árkategóriában, mindenki vagy a nyitható fémtetős kupé-kabriókat, vagy a 4 ajtós komfort kupékat (lásd Passat CC vagy Mercedes CLS) erőlteti... egy-két kategóriával feljebb már azért mennek ezek (ld. Aston Martin, Jaguar), de azokkal az Opel nem versenyezhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lutria Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Kérdezném,hogy tényleg ennyire nem lehet legálisan a küszöbtakaró ajtócskát beszerezni,hogy egy görény képes volt hajnalban ismét meglátogatni a kocsimat-szerszámmal felszerelkezve-és lelopni az összeset? Kiváncsiságból,hogyé'mennnek az ilyenek hivatalos beszerzésben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Kérdezném,hogy tényleg ennyire nem lehet legálisan a küszöbtakaró ajtócskát beszerezni,hogy egy görény képes volt hajnalban ismét meglátogatni a kocsimat-szerszámmal felszerelkezve-és lelopni az összeset? Kiváncsiságból,hogyé'mennnek az ilyenek hivatalos beszerzésben? :D Nekem úgy rémlik hogy lehet kapni, de kb. 8e Ft darabja, és 3 féle van belőle. A 2 első egyforma, a hátsó jobb/bal oldal viszont különbözik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lutria Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Köszi,ezek szerint megérte neki hajnalban a kocsi mellé hasalni,és csipkedni a rögzítést. :D :D Legközelebb csavarral lesz felrakva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lutria Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tudna valaki ötletet adni hol lehet küszöböt szerezni Calibrához? Érdekes hogy Mantához több helyen is lehet,Calibrához meg sehol. :D Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Mert már nem létezik. (nem gyártják) :D Ha nagyon tré állapotban van akkor esetleg meg lehet próbálni egy ügyes kezű kasztnissal lehajtogattatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 Tudna valaki ötletet adni hol lehet küszöböt szerezni Calibrához? Érdekes hogy Mantához több helyen is lehet,Calibrához meg sehol. :D Köszi. külső vácin van egy küszöbös.. ők hajtogatnak le közel megfelelőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 külső vácin van egy küszöbös.. ők hajtogatnak le közel megfelelőt... http://www.hpfem.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
lutria Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 A Váci útit ismerem,vagy 10 éve az akkori Mantámhoz tőlük vettem de a karosszériás nem volt elájulva tőle.(bocsi ha esetleg olvassák.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Pedig más lehetőséged nem nagyon van, egy van még, megveszed a gyárit. De ez is csak az "A" oszlop tövétől az összeillesztésig van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
klacka Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 hali,KIs segítséget szeretnék kérni,calibrába merre találom a motor vezérlő elektronikát...és még egy olyan kérdésem lenne h. szerintetek mi történne ha a 16V-s motorra a 8v-s motorvezérlőt szerelem fel...?állítólag jobb lesz az autó teljesítménye...még most kezdtem el ezzel foglalkozni ezért kérnék kis segítséget...de a motorvezérlő helye érdekelne engem elsősorban...!előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Motorvezérlő az anyós oldali ülés lábterében oldalt a kárpit mögött. A motorvezérlő cserével meg bajt nem csinálsz, ugyanis a C20XE meg se mukkanna a C20NE vezérlőjével, nemhogy elindulna... A C20NE-nek Bosch Motronic M1.5 verziójú a motorvezérlője, az XE-nek meg Motronic M2.5, illetve '93-tól M2.8. Közük nincs egymáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
klacka Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Ha 16v-s ből kiveszem a motort és teszek bele egy 8szelepes motort ...mivel jár az ..?sok elektronikai átalakítást igényle...új kábelkorbács,más jeladók valami..?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Ha átfűzöd a komplett kábelköteget (motorét is és a fő kábelköteget a műszerfal alatt), akkor nem hiszem hogy nagyon más átalakítás kellene, viszont nem értem az egésznek az apropóját. Miért akar valaki egy 16V helyébe egy nyolcszelepest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szerzsan Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Sziasztok! Le tudná nekem írni valaki, hogy hogy kell calibrában fűtőradiátort cserélni? meg egyáltalán mennyire nehéz! Köszi a segítséget Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Kibontod a középkonzolt, meg azt ahol a hamutartó van, és ott van alul. Ja meg ha jól emléxem a váltókart is ki kell venni hogy kiférjen. A fűtésbox alját négy pici csavar tartja, tán hatos fejű, elég szar helyeken vannak, de megfelelő kis racsnival ki lehet szedni. Ha az lejött akkor ott a fűtőradiátor. (ez a klímátlan, a klímásat nem tudom olyat sose láttam még) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts