warwolf Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Elméletileg eladtam. Még hétvégéig meglesz, addig lehet licitálni :-) Klubbon belül marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Elméletileg eladtam. Még hétvégéig meglesz, addig lehet licitálni :-) M5 bevezető mellett láttam a gépet asszem az Alpár utcai kereskedés előtt. :) Szép volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Klubbon belül marad? wolfiiiii gondolkozz mielőtt ilyeneket kérdezel :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 wolfiiiii gondolkozz mielőtt ilyeneket kérdezel :) :( ;) Gondolkodtam ,de nem érteni a kérdést. :) Ezért kérdeztem, hogy akkor esetleg KLUBBON belül marad-e, mert arról nem szól a fáma, csak hogy árulódik, meg elvileg elkelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június17, 2006 Megoszt Elküldve Június17, 2006 Nah, ma bekerültek a nyomtávszélesítő pogácsák hátulra, oldalanként 25mm lett. Csináltam egy előtte/utána képet, csak sajna nemigen látszik a különbség, élőben durvább: Előtte: Utána: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Elárulom, hogy igencsak látszik és über jó lett. :huh: Nagyon-nagyon szép lesz a verdád, elismerésem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 wow :huh: nagyot dob rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Nah, ma bekerültek a nyomtávszélesítő pogácsák hátulra, oldalanként 25mm lett. nagyon jó grat ! milyen árban volt ? nekem is kell ilyen,...elölre nem raksz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Nah, ma bekerültek a nyomtávszélesítő pogácsák hátulra, oldalanként 25mm lett. Csináltam egy előtte/utána képet, csak sajna nemigen látszik a különbség, élőben durvább: szerintem nagyon latszik :huh: es ha kepen ilyen akkor eloben megjobb . tuti szep jargany :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 nagyon jó grat ! milyen árban volt ? nekem is kell ilyen,...elölre nem raksz ? Egy Corsás cartárs tanácsára csináltattam használt féktárcsából előre a kicsire 2db 1cm-es pogit. SZtem kiindulási alapnak elég jó ez a lehetőség is, annyi, hogy hosszabb kerékcsavarok kellenek hozzá.Azt pedig 620ft/db áron vettem.Pontosan 1cm-rel hosszabb, mint a gyári :huh: Holnap műtét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 nagyon jó grat ! milyen árban volt ? nekem is kell ilyen,...elölre nem raksz ? Köszi. Az enyém alumíniumból van, és asszem 4E-ért csináltak 4db-ot. Ebből következik hogy megvan az a szett is ami előre kéne, de ott jelenleg is (mindenféle pogi nélkül) éppen a sárvédő széléig ér ki a gumi, a 25mm oda egyértelműen sok lenne. Úgyhogy asszem elöl nem lesz semmilyen, nekem így is tetszik, csak hátul volt nagyon "beesett" szegény autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Köszi. Az enyém alumíniumból van, és asszem 4E-ért csináltak 4db-ot. Ebből következik hogy megvan az a szett is ami előre kéne, de ott jelenleg is (mindenféle pogi nélkül) éppen a sárvédő széléig ér ki a gumi, a 25mm oda egyértelműen sok lenne. Úgyhogy asszem elöl nem lesz semmilyen, nekem így is tetszik, csak hátul volt nagyon "beesett" szegény autó. 4e ért kell nekem is az biztos...ET 33as felnim van szóval dögös lenne ha picit kint lenne a feneke..vagy mind a 4...a másik 2 nem eladó ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 Köszi. Az enyém alumíniumból van, és asszem 4E-ért csináltak 4db-ot. Ebből következik hogy megvan az a szett is ami előre kéne, de ott jelenleg is (mindenféle pogi nélkül) éppen a sárvédő széléig ér ki a gumi, a 25mm oda egyértelműen sok lenne. Úgyhogy asszem elöl nem lesz semmilyen, nekem így is tetszik, csak hátul volt nagyon "beesett" szegény autó. szerintem is gáz lenne, ha beraknád előre nekem sem tetszett az ET22-vel elől a porsche :huh: de hátul nagyon zsír lett, grat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 jajj Bazs kellet ezt neked eladni :huh: tudom miért adtad el nyugi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június20, 2006 Megoszt Elküldve Június20, 2006 jajj Bazs kellet ezt neked eladni :huh: tudom miért adtad el nyugi :lol: én már bánom, de leírtam párszor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 nekem sem tetszett az ET22-vel elől a porsche :huh: Ja, sz@rul is nézett ki... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Ja, sz@rul is nézett ki... :lol: :huh: hát ezen a képen elég gagyi a kerék, ahogy elől kiáll... ha egyenesen állt a kerék, akkor nem volt szép szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Azért én ennyit elviselnék egy Porsche felniért cserébe. :huh: Legfeljebb egy kis ültetés meg sárvédőszélesítés és máris nincs probléma. Most Esztergomban volt egy mattfekete Cali tükörfényesre polírozott 19"-es Porsche felnikkel meg 265-ös gumikkal, na az gyönyörű volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 hát én is elviseltem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Itt egy érdeks kezdeményezés, erre mifelénk alakulgat egy B Vectra elejű Caliról. Az eleje mindenhol fém, a géptető úgy van megoldva, hogy a B Vectra elem rá van hegesztve a Cali megfelelő részére, a sárvédők meg átalakított B Vectra sárvédők. A lökhárító üvegszál, a lámpák pedig Sonar B Vectra lámpák. Az utolsó fotón meg a tervek látszanak, ez a két kép a kalaptartón van, és azt hirdeti milyen lesz az autó ha elkészül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 kép a kalaptartón van, és azt hirdeti milyen lesz az autó ha elkészül. Egy öszvér.Szerintem.Egy Cali magában is szép, kár más típust belediffundálni........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 calibrát ilyen nagy fényszóróval nem tudtam idáig elképzelni :blush: nekem az első lökös nagyon nem adja,de azért kíváncsian várom a végleges állapotot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Érdekes koncepció, de ez legalább egyedi. (Jó a felni azért ismerős :blush: ) Nekem konkrétan nem jön be, de tiszteletre méltó próbálkozás. Ritka manapság az ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Egyelőre elég fura látvány, talán rémisztő is. Nekem a lámpák ismerősek... no meg a forma az elején, nem is tudom. :blush: Hajrá amúgy kedves építőnek, mielőbb jó lenne készen látni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április16, 2007 Megoszt Elküldve Április16, 2007 Külföldön azért nagyobb léptékben gondolkodnak, mint egy Cali összeházatsítása egy B Vectrával... Ők mindjárt Porschéval kereszteznék. Érdekes...: Az alap amúgy egy Calibra V6 (nem Photoshop), és a tetőíven látszik nagyon hogy miből lett a cserebogár. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts