Zorro_16V Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 és azért meg nem kell 18, hogy legyen egy nagy kerék a verda alatt, ami csúnya Na ja, de ez minden méretre vonatkozik ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Ismeri valaki? Szerintem nagyon ott van a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Na ja, de ez minden méretre vonatkozik ! :D ez így van, de úgy érzem, eddig csak szépeket választottam 8) leszámítva a télit :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Ismeri valaki? Szerintem nagyon ott van a gép. mindig csodáltam ha egy nő foglalkozik a kocsijával :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Ismeri valaki? Szerintem nagyon ott van a gép. Hát honne ismernénk. Ez a Szilvié a fehérvári vitézek közül. Szép darab... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Lassan elérkezik az idő és felraknám az alufelnit a nyárigumival. Nem szeretném hogy ellopják ,ezért KERÉKŐRT akarok venni. Aki tud valamilyen használható infót hogy melyik márka jó melyik nem az írja be pls. Esetleg a bekla1@freemail.hu -ra is lehet. Esetleg azt is hogy hol kaphatok és mennyiért? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Astroid Drága Barátom! Elég ám egy helyre is beírni! Nem törlöm most, de legközelebb ejnye-bejnye... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Astroid Drága Barátom! Elég ám egy helyre is beírni! Nem törlöm most, de legközelebb ejnye-bejnye... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Atommanó Drága Barátom, azé majd viszel a gépeddel egy Lurdykört ha bejárattad? :wink: :) (egyébként beírtam már sok helyre , mert nem akarok gagyit venni , gondoltam minél többen látják annál többen írnak valami használhatót) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Habár ez sem tartozik a témakörhöz, mint ugye Lurdy, meg Astra és nem Cali... :roll: de mivel szívemhez szólót szóltál :roll: : HÁT PERSZE... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Habár ez sem tartozik a témakörhöz, mint ugye Lurdy, meg Astra és nem Cali... :roll: de mivel szívemhez szólót szóltál :roll: : HÁT PERSZE... :wink: Üdv.: Atommanó Hú , hogy te milyen kemény moderator vagy!! :) De azért eljösz Calitalikra az Astragéesivel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 A kicsiminicalitalikon mindig ott vagyok, de a nagyokra azért már nem szoktam odapofátlankodni... :roll: Az élet kemény, és nem én... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Az élet kemény, és nem én... :wink: Üdv.: Atommanó Khmm... :) De inkább nem Offolok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Két Astrás keményen offkodik egy Cali topicban, ez igen ! :) gepard, szerintem fejezd be a gondolatmenetedet, úgy érzem, kimaradt a csattanó ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nino Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Haliho! Megadta magát a kuplungom! Komplett cserét tervezek (kinyomócsapágy, tárcsa, szerkezet). Kérdés: kb mennyibe fog kerülni (anyagár), és hol érdemes megvenni a cuccot. Gyáriban gondolkodom, de ha van jó utángyártott akkor lehet hogy az lesz. Segítségeteket előre is köszönöm! További szép napot. Üdv. nino Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Pécsett Jakab Gyula 72/551-441. B omihoz a sachs szerkezet 33e lett volna. A tárcsa is kb 25-30e körül volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Haliho! Megadta magát a kuplungom! Komplett cserét tervezek (kinyomócsapágy, tárcsa, szerkezet). Kérdés: kb mennyibe fog kerülni (anyagár), és hol érdemes megvenni a cuccot. Gyáriban gondolkodom, de ha van jó utángyártott akkor lehet hogy az lesz. Segítségeteket előre is köszönöm! További szép napot. Üdv. nino http://www.csergoe.hu van kedvezményünk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nino Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 http://www.csergoe.hu van kedvezményünk is. Szia Hemi! A kedvezményt hogyan érvényesíthetem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Bemész, klubkártya felmutat, és ennyi... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nino! Nem te állsz Szeles Gabinál??? Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
nino Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Nino! Nem te állsz Szeles Gabinál??? Üdv.:Atommanó Úristen, remélem nem!!! :) Garageben van a gép, én meg a melóhelyemen tengödöm! MOTE tag vagyok :P , klubkártyám nincs :) , kedvezmény nincs :) , életemnek egy csepp értelme...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Jó, csak valami hasonló Cali állt ott... :roll: Akkor szépen elmondod, hogy MOTE tag vagy, csak még nem kaptad, meg a kártyát...(Hívd, fel a Sanyit...) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 MOTE tag vagyok :) , klubkártyám nincs :) , kedvezmény nincs :) , életemnek egy csepp értelme...... Írj ide: vinczes@opelklub.hu illetve gyere el az évadnyitóra és segítünk! Én úgy tudom fogunk erről is beszélni: kedvezmények. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
nino Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 illetve gyere el az évadnyitóra és segítünk! Terveztem, hogy megyek családlátogatással egybekötött MOTE évadnyítóra(a bátyámat látogattam volna meg), de ez a kuplung dolog keresztülhúzta a számításaimat. :) Májusban Soltvadkerten tuti hogy találkozunk :wink: A Vincze Sanyit holnap felhívom. üdv. nino Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Haliho! Megadta magát a kuplungom! Komplett cserét tervezek (kinyomócsapágy, tárcsa, szerkezet). Kérdés: kb mennyibe fog kerülni (anyagár), és hol érdemes megvenni a cuccot. Gyáriban gondolkodom, de ha van jó utángyártott akkor lehet hogy az lesz. Segítségeteket előre is köszönöm! További szép napot. Üdv. nino Ha ráérsz, lehet lőni az ebay-en is. De az kb. 1 hónap, ha épp van. Valamiért úgy érzem, ez most sürgősebb... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 NINO !!! Meg van a kártyád nálam... Ha nem jössz az évnyitóra akkor szólj és póstázom.!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts