Zorro_16V Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Gyertek Üvegtrigrisezni 19-én ! :blink: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=337&st=1880 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Tegnap még jó idő volt, úgyhogy bemutatkozott végre a 17"-es felni az autónak. Ilyen volt tavaly: És ilyen lett most: Élőben még jobb. Nekem teccik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Szép lett, sokat számít nagyon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 és mé fekete??? egy felni akkó szép, ha csillog villog. szerinetm. vagy nem? a felni jól áll a gépsárkánynak, de szerintem sokkal szebb lenne ezüstbe. vagy krómba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 És az a csatorna is még mindig milyen ferde :) ;) De télleg jó a felni. Mondjuk ezüstösen nekem is jobban teccene, de ez a te autód Gabi. Gratula. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 A krómfelni nagyon drága, a hagyományos alumínium szín meg nagyon sztenderd, ezért lett fekete. A csatorna meg a szomszédé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Engem meggyőztél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 És az a csatorna is még mindig milyen ferde ;) ;) Ez nem ugyanaz Tiv. Az egyiken nyitvavan a garázsajtó a másik képen meg nincs. :) Szerintem szép lett az ótód. (kívülről ;) )-is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 waa nagyonjooo ültetés mikorlesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 waa nagyonjooo ültetés mikorlesz? :) Terve van véve. Hadd ragadjam meg mindjárt az alkalmat hogy ültetés ügyben szponzort keresek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 KURIÓZUM ? Ugye így hívják? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 KURIÓZUM ? Ugye így hívják? :) Ez kié? ;) Merhogy Opelclubos matrica van a szélvédőn... Amúgy időről-időre felbukkan hasonló a neten, de sztem '98-as évjáratú Calibra nincsen, bár állítólag vannak emberek akik már találkoztak olyanokkal akik láttak hasonlót... Amúgy szép nagyon. Különösen a bézs bőrt irigylem belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ez kié? :) Merhogy Opelclubos matrica van a szélvédőn... Amúgy időről-időre felbukkan hasonló a neten, de sztem '98-as évjáratú Calibra nincsen, bár állítólag vannak emberek akik már találkoztak olyanokkal akik láttak hasonlót... Amúgy szép nagyon. Különösen a bézs bőrt irigylem belőle. Hemi írta be az Eladó járgányok közé, onnan hiénáztam ki.Mert ilyen Cali nem is létezik táán! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 ez 97 es gyártású, de 98 ban lett először forgalomba helyezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 ez 97 es gyártású, de 98 ban lett először forgalomba helyezve... ...és még talán te is ottvoltál a sztrádában amikor a valamelyik próbanapon (talán signum?) kiállítottunk pár klubbos autót, többek között ezt is és akkor került fel rá a matrica vazz öreg vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Én ebbe ülnék át, ha lenne másfél gurigám : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Én ebbe ülnék át, ha lenne másfél gurigám : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 hogyhogy 7K-ig van skálázva a fordszámmérő? :) Ez viszont nagyon szomoru. Tökre sajnálom a srácot. Leírás: opel calibrát vásárolnák részletfizetésre nem banki úton havi 20 vagy max 25 ezrével fizetném max 600 ezerig érdekel calibra csak jó állapotú fris vizsga elöny aprób esztétikai hibák nem akadáj amig fizetném a részleteket kölcsönadásit csinálnánk vagy üzembentartóit igy az eladónak nincs kockázata mert ezeket visszavonhassa bármikor elmaradás esetén.az imélre várom a képes árajánlatokat vagy hivj telefonon bármikor tudok bele adni egy komoj pc t 200 ezerbe vagy esetleg 100 ezer kp t Vazz rá tud szánni havi max 25-öt részletre....és mit csinál ha bedobnak neki egy 20 ezres lamdaszonda árat? Vagy vásárlás utáni vezérléscserét? Nemérteménezt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 vagy inkább megvesi, széthajtja,, majd a harmadik hónap után nemfizeti.... aztán baszhatod. nem tul iqkirály srác lehet, annyi heJesirási hibával.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szerintem meg annak kéne telefonálnia, aki venni akar. Az ilyen"hívjál fel ha el akarod adni az autódat nekem" dolgotól kiráz a hideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Valahogy én sem értem az embert... sőt az az igazság hogy Uhuhuval és Warwolffal értek egyet, sztem a hasonló emberek miatt zuhan ilyen meredeken a Calibra imázsa, már most vannak 300.000-ért is (mondjuk azok olyanok is), de ha így haladunk lassan ingyen adják őket a mozijegy mellé... Sajna a Calibra elég erősen törődést igénylő autó, viszont hálás is ha karbantartják, engem például még sosem hagyott ott. Tudomásul kell venni hogy kis pénzből nem lehet sportautót (pláne használt sportautót) fenntartani, ebből a szempontból a GSi is hasonló sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 hogyhogy 7K-ig van skálázva a fordszámmérő? :) Ilyenek a '95 utáni újabb órák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ilyenek a '95 utáni újabb órák. Ez az az eset amikor valami kevesebbet mutat, mint amennyit tud. 'Há ez szar, ez csak 7-ig van skálázva' :) De azt nem tudtam, hogy a faceliftes szériából is volt C20LET - gondolom ritkább, mint a fehér holló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 De azt nem tudtam, hogy a faceliftes szériából is volt C20LET - gondolom ritkább, mint a fehér holló. '96-ig volt Turbo, utána beszüntették a gyártását mert folyamatosan gondok adódtak az összkerékhajtásával. (Hiába, az Opelnek sosem ment a saját fejlesztésű összkerékhajtás. Amennyire tudom a Frontera/Monterey párosé egy az egyben az Isuzutól van, azzal azért nincsenek gondok) A Calibra széria egy évvel utána futott ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Ez az az eset amikor valami kevesebbet mutat, mint amennyit tud. 'Há ez szar, ez csak 7-ig van skálázva' ;) És ez a "szar" óra már nem is kmspirál segítségével generálja az útjelet, hanem az ABS jeladó jeléből kalkulálja (ha jól emlékszem). New technology. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 És ez a "szar" óra már nem is kmspirál segítségével generálja az útjelet, hanem az ABS jeladó jeléből kalkulálja (ha jól emlékszem). New technology. :) Hohó! Új információ! Ez most csak konkrétan a modellfrissített turbók órájára vonatkozik, vagy minden modelfrissített ('95 utáni, gyárilag fehér számlapos) műszerre? Mert az az igazság, hogy én nem néztem meg az enyémen amikor beraktam hogy van-e útjeladó a hátulján (vagy ezeknek is van?), viszont pontatlanul mér a BC-m. Akkor lehet hogy ABS jeladót kéne cserélnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts