Zorro_16V Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Nem tom. TIS-ben kettőt hoz, így derült ki, asszem alvázszám alapján. Nekem GY betűs a Motronyikom, ehhez már a 3 báros dukál. Nagy benya, nagy élvezet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Nem tom. TIS-ben kettőt hoz, így derült ki, asszem alvázszám alapján. Nekem GY betűs a Motronyikom, ehhez már a 3 báros dukál. Nagy benya, nagy élvezet! :blink: 0.5 bar ennyit számít? Tök érdekes, nem gondoltam volna. Kíváncsi vagyok hogy hány C20XE szaladgál még ilyen felállásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 0.5 bar ennyit számít? Tök érdekes, nem gondoltam volna. Kíváncsi vagyok hogy hány C20XE szaladgál még ilyen felállásban. énis azonnal erre gondoltam, ezért kérdeztem mennyi meg ki kellene deriteni, hogy az enyémbe milyen van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 énis azonnal erre gondoltam, ezért kérdeztem mennyi meg ki kellene deriteni, hogy az enyémbe milyen van :) Megoldódóban a nem megy, de legalább sokat fogyszt dolog? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Megoldódóban a nem megy, de legalább sokat fogyszt dolog? :blink: nem volt még időm foglalkozni ezzel a résszel de ez ettől független, mindenképpen érdekelne Zorro minden ezirányu tapasztalata Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Szerelt mar be valaki gsi digitorat calibraba? Lenne par kerdesem... Bal elso sarvedore nem tudtok olyan kis 10cm-es diszlecet szerezni? valaki lelopta :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Szerelt mar be valaki gsi digitorat calibraba? Lenne par kerdesem... Bal elso sarvedore nem tudtok olyan kis 10cm-es diszlecet szerezni? valaki lelopta :blink: Zorro lesz a te embered LCD ügyben, bár lehet nem vált be neki mert valamiért már ő is kiszerelte. Díszlécből nekem csak jobbos van sajna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 nem volt még időm foglalkozni ezzel a résszel de ez ettől független, mindenképpen érdekelne Zorro minden ezirányu tapasztalata Redline, már rég akartam kérdezni, így néhány hónap után: bevált az autó? Hozza a reményeket? Vagy pénztemető szar? Írhatnál pár sort. Igaz, a gsi topicba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Jahh, már eladtam. Szopkodós volt, nem is működött rendesen tudja a fene, hogy miért, így lecseréltem egy fiatal Cali fehér számlapos km órájára, ami jól megy a magnó alatti kiegészítő műszerekhez is. És rendesen működik... :blink: BÚÉK mindenkinek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 de szép is volt :blink: meg ütős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Minek adtad el??? :blink: Illetve helyesbítek: miért nem nekem adtad el?! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Minek adtad el??? :blink: Illetve helyesbítek: miért nem nekem adtad el?! B) :) régen volt már ez :) te meg úgyis továbbadtad volna :lol: :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Két volt-Calibrás nosztalgiázik... :blink: bazs, úgy őszintén, nem bántad meg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Két volt-Calibrás nosztalgiázik... :blink: bazs, úgy őszintén, nem bántad meg ? de, néha úgy gondolom, rossz döntés volt eladni, de ha belegondolok, hogy akkor mennyire elegem volt belőle és még mennyi minden volt vissza, akkor azt mondom, nem bántam meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 régen volt már ez :lol: te meg úgyis továbbadtad volna :D :o B) A piros Cali sose tetszett, idegesített a piros szín. Pontosabban az, h ilyen színhez nagyobb teljesítmélny dukál. De ez csak az én véleményem. Azért vettem meg mert viszonylag jó és olcsó volt. Mindig is kéket akartam volna de sose jött össze mert amikor autót kerestem az összes ilyen színű szakadék volt, 1-et kivéve de ugye ismered a storyt... B) :blink: Két volt-Calibrás nosztalgiázik... :) Nekem lesz még Calibrám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 1-et kivéve de ugye ismered a storyt... :) :blink: most nem ugrik be :lol: Nekem lesz még Calibrám... :) nekem szerintem nem, bár ki tudja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nekem lesz még Calibrám... :blink: Na, mesélj ! Milyet tervezel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Na, mesélj ! Milyet tervezel ? '97 Cliff Edition X20XEV; vagy vmi normálisabb C20XE 91-92 évjáratból és vennék mellé vmi kis és olcsó autót ami nem eszik sokat, pl A Corsa vagy hasonló Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 ...vennék mellé vmi kis és olcsó autót ami nem eszik sokat, pl A Corsa vagy hasonló Ezen mostanában én is sokat gondolkodom, sz@r dolog hogy télen csak a garázsban áll az autó én meg gyalogolok.... csak az a roh@dt biztosítás ne lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ezen mostanában én is sokat gondolkodom, sz@r dolog hogy télen csak a garázsban áll az autó én meg gyalogolok.... csak az a roh@dt biztosítás ne lenne Pl ha tudom h csak a dugóban fogok állni vagy nem túl biztonságos helyre megyek, esetleg szakad a hó akkor nem egy szép Calival mennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Az a nevetséges, hogy gyönyörű állapotú Calibrák 750-800 ezerért mennek el Németországban. Az ebay-en is sok megfordul. Kíváncsi vagyok, hogy mire mennek az EU-nál reg. adó ügyben? Én értem, hogy nagy pénztől esik el az állam, de ha nem egyezik az EU jogrendszerével, akkor meg kell szüntetni. Vagy maradjon meg, de tegyék legálissá a lopást. És akkor kvittek vagyunk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Az a nevetséges, hogy gyönyörű állapotú Calibrák 750-800 ezerért mennek el Németországban. Az ebay-en is sok megfordul. Kíváncsi vagyok, hogy mire mennek az EU-nál reg. adó ügyben? Én értem, hogy nagy pénztől esik el az állam, de ha nem egyezik az EU jogrendszerével, akkor meg kell szüntetni. Vagy maradjon meg, de tegyék legálissá a lopást. És akkor kvittek vagyunk! :) Welcome to Hungary! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Rossz helyre születtünk ! :) Bár van ennél sokkal rosszabb is ! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=46...95000&q=calibra Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Gyilkosok... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts