Törölt felhasználó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 A váltó ha kiszeded 20.000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 A váltó ha kiszeded 20.000. Dragon! Ez már F18+-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Igen, az újabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Amúgy mint megtudtam, a C20NE-t is két verzióban gyártották, nekem mint kiderült már az "újabbik" van a GSI orrában.Viszont azt meg ne kérdezzétek, hogy mitől újabb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Amúgy mint megtudtam, a C20NE-t is két verzióban gyártották, nekem mint kiderült már az "újabbik" van a GSI orrában.Viszont azt meg ne kérdezzétek, hogy mitől újabb! :P Hát asszem van az is DIS gyújtással meg (legalábbis Calibrában) F18+-os váltóval. Amitől nem lett erősebb, ugyanúgy 115paripa (igaz Dragon? :wink: ), csak azért megy jobban, mert az F18+-os váltó végáttétele sokkal kedvezőbb (hosszabb). A többi sebességfokozat fogaskereke egy-két fog eltéréssel ugyanaz mint az F16CR-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 És egy vezérműszíjas, nem 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Hát asszem van az is DIS gyújtással meg (legalábbis Calibrában) F18+-os váltóval. Amitől nem lett erősebb, ugyanúgy 115paripa (igaz Dragon? :wink: ), csak azért megy jobban, mert az F18+-os váltó végáttétele sokkal kedvezőbb (hosszabb). A többi sebességfokozat fogaskereke egy-két fog eltéréssel ugyanaz mint az F16CR-ben. A gyújtás már nekem is szemet szúrt, bár nem olyan forgó izés, rotor van a vez.műtengely végében, hanem ilyen lapos fekete iz, amiből alulról jönnek ki a gyújtókábelek.Az már nekem is gyanus volt.Amúgy F16CR van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 az F18+-ban van egy 25%-os sperr is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Ja és további különbség, h a vezérműszíjat nem a vízpumpa feszíti, hanem külön feszítő görgő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 2 lufi, a hozzá tartozó műszerfal párnával és légzsák vezérlő elektronikával 80.000, de ha csak konkrétan a két lufi kell az 50.000 Azt hittem a műszerfalpárnára már tegnap megegyeztünk... :oops: Most akkor mi van ? :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Megegyezni nem egyeztünk meg semmiben! Abban maradtunk, h megnézem, csinálok képet és beszélünk. Képet csak holnap tudok csinálni, nincs itthon a gép. Megnéztük tegnap és ha kivesszük a légzsákot a párnában marad jobb oldalt egy lyuk, mint ahogy azt említettem. Ha millibra kolléga elviszi a cuccot akkor én megkapom az ő műszerfalát, azt viheted. Másik az a műanyag a párna mögött középen meg van repedve, uh Neked az se jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donni-brasco Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Megegyezni nem egyeztünk meg semmiben! Abban maradtunk, h megnézem, csinálok képet és beszélünk. Képet csak holnap tudok csinálni, nincs itthon a gép. Megnéztük tegnap és ha kivesszük a légzsákot a párnában marad jobb oldalt egy lyuk, mint ahogy azt említettem. Ha millibra kolléga elviszi a cuccot akkor én megkapom az ő műszerfalát, azt viheted. Másik az a műanyag a párna mögött középen meg van repedve, uh Neked az se jó.Uff Tipustárs.Nem tudod esetleg snky 8v telefonszámát?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 nem sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
donni-brasco Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 nem sajnosNem tudod mikor megy ujra a fórum??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Nem tudod mikor megy ujra a fórum??? Azt itt senki nem tudja szvsz. De néha a kecskeméti szekció chat topikjában elő szokott fordulni a Sziszi, őt kéne kérdezni, mégiscsak jobban tűzközelben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donni-brasco Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Azt itt senki nem tudja szvsz. De néha a kecskeméti szekció chat topikjában elő szokott fordulni a Sziszi, őt kéne kérdezni, mégiscsak jobban tűzközelben van.Az lehet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
donni-brasco Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Képzeljétek most vettem egy cali jobbos lámpát 10000ft-ért.Ködlámpás és csak az alsó füle van elrepedve :smt110 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Képzeljétek most vettem egy cali jobbos lámpát 10000ft-ért.Ködlámpás és csak az alsó füle van elrepedve :smt110 :D Ha a tompi foncsora is jó állapotban van, akkor azt mondom erre, hogy jó vétel! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Megegyezni nem egyeztünk meg semmiben! Csak az árban. Meg hogy kell. És hogy jelentkezel, hogy repedt-e. :P Mivel nem írtál, furcsáltam, hogy már másnak árulod. Légzsák nélkülit tudok szerezni félpénzért, sérülésmenteset. De ha a tiéd repedt, akkor tényleg felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Az árra se bólintottam rá. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 De ha viszed kompletten a lufikkal együtt, akkor a Tied. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 kicsit pakolásztam itthon és kincseket talátam :P Calibra bemutatása anno 1989 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 kicsit pakolásztam itton és kincseket talátam :P Calibra bemutatása anno 1989 :prayer: :prayer: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 kicsit pakolásztam itthon és kincseket talátam :P Calibra bemutatása anno 1989 Ááááááá!!!! Kösziköszi! :prayer: Isten vagy! Van még ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 ha találok ígérem berakom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts