tgabika76 Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Azok az oldalizék a Rieger nevű német tuningcég "Catano" szettjének részei, és a 90-es évek elején volt divat méghozzá 10"x13"-as(!) felnivel párosítva. Amúgy szerintem is ocsmány, nemtom mér kell Ferrarit csinálni egy Calibrából. (Pontosítanék: az első lökös annyira nem ocsmány, olyan van nekem is. :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 hát... téged jól átvertek, Gabi! :P az 10x15"-ös felni volt és nem 13-as ;-) amúgy a 15-ös már nem rendelhető, helyette van 17 "BBS- + PLS-Felgen in 15” nicht mehr lieferbar. Mögliche Rad-Reifenkombinationen in 17” auf Anfrage." ]http://www.rieger-tuning.de/de/Modellshow/...235.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 amúgy OC autójával nem a szélesítés a baj, hanem az, hogy gagyi rajta a felni emlékeim szerint a 10x15" is 0-ás, vagy mínuszos ET-vel volt eredetileg, neki meg 9" széles felnije van, valami kis pogácsával, de gondolom 20-30 körül ET-vel na az semmit nem ér, elveszik az autóban a felni, azért néz ki iszonyat rosszan Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 hát... téged jól átvertek, Gabi! :P az 10x15"-ös felni volt és nem 13-as ;-) Akkó 15ös. Benéztem, na. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 ...valami kis pogácsával... Kis pogácsa? 10centis, ember! Iszonyat... Gondolom jót tesz a futóműnek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Amúgy szerintem is ocsmány, nemtom mér kell Ferrarit csinálni egy Calibrából. NemCalibrásként ezt nem mertem leírni, de rátapintottál a lényegre. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeldevils Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 NemCalibrásként ezt nem mertem leírni, de rátapintottál a lényegre. :wink: Nekem is van egy kedves lány ismerősöm... :P :D :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október31, 2005 Megoszt Elküldve Október31, 2005 Kis pogácsa? 10centis, ember! Iszonyat... Gondolom jót tesz a futóműnek. :P 40es ET-hez kell is akkora pogi :D nem olcsó felnit kellett volna vanni, hanem jót ;-) ja, hogy mínuszos ET-vel, meg nagyobb szélességben sokkal drágább... hát kérem, mindennek ára van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Sziasztok Tesók! Egy aprócska kérdésem lenne hozzátok, főleg a Calik mindentudóihoz. A ráncfelvarrott szérián (ahol az Opel embléma már a hűtőrács közepén van és nem a géptetőn), a 16V-s motor lehet-e még C20XE, vagy már csak az új, X20XE(V?) :?: És ez esetben, maga a 16V felirat piros még, vagy már króm? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Sziasztok Tesók! Egy aprócska kérdésem lenne hozzátok, főleg a Calik mindentudóihoz. A ráncfelvarrott szérián (ahol az Opel embléma már a hűtőrács közepén van és nem a géptetőn), a 16V-s motor lehet-e még C20XE, vagy már csak az új, X20XE(V?) :?: És ez esetben, maga a 16V felirat piros még, vagy már króm? Előre is köszönöm! Ugyan nem vagyok mindentudó, de ha megengeded azért válaszolnék. :P Szóval mivel a ráncfelvarrott széria a '95-ös modellévtől van, ezért azokat kizárólag X20XEV motorkódú 16szelepes motorral szerelték (mivelhogy '94-től a C20XE-t felváltotta az X20XEV). Mivel a ráncfelvarrott modellek sajátossága volt a króm típusmegjelölés/felirat is a hátfalon, ezért ezeken is természetesen króm a felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Ugyan nem vagyok mindentudó, de ha megengeded azért válaszolnék. :D Szóval mivel a ráncfelvarrott széria a '95-ös modellévtől van, ezért azokat kizárólag X20XEV motorkódú 16szelepes motorral szerelték (mivelhogy '94-től a C20XE-t felváltotta az X20XEV). Mivel a ráncfelvarrott modellek sajátossága volt a króm típusmegjelölés/felirat is a hátfalon, ezért ezeken is természetesen króm a felirat. Köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 viszont lehet, hogy volt kivétel, mert akkor még gyártották a c20xe motort lásd az én ex GSi Caravanom ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Jóvan de az egy Astra, az nem számít. :P Nem találtam olyan forrást ami szerint Calibrában 1994-ben még lett volna C20XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Múltkor elszállt a katalizátorom. Tegnaptól pedig észrevettem, hogy nagyon lassul a verda. Rájöttem, hogy már össze van égve a kat belseje, és holnap le is fogom szerelni, mig nem szerzek egy másik katot. Addig mig nincs másik kat, fogom élvezni a repedtfazék hangot :P . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Múltkor elszállt a katalizátorom. Tegnaptól pedig észrevettem, hogy nagyon lassul a verda. Rájöttem, hogy már össze van égve a kat belseje, és holnap le is fogom szerelni, mig nem szerzek egy másik katot. Addig mig nincs másik kat, fogom élvezni a repedtfazék hangot :P . Eh!Ez nem repedtfazék hang, hanem a 16V hangja bázzz! :twisted: :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Jóvan de az egy Astra, az nem számít. :P Nem találtam olyan forrást ami szerint Calibrában 1994-ben még lett volna C20XE.Már 94 ben is csak x20xev volt?? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Sziasztok Tesók! Egy aprócska kérdésem lenne hozzátok, főleg a Calik mindentudóihoz. A ráncfelvarrott szérián (ahol az Opel embléma már a hűtőrács közepén van és nem a géptetőn), a 16V-s motor lehet-e még C20XE, vagy már csak az új, X20XE(V?) :?: És ez esetben, maga a 16V felirat piros még, vagy már króm? Előre is köszönöm! Calit 93.08 hóig gyártottak C20XE motorral, ami az 1993 modellév legvége, tehát '95 vagy utáni Caliban nem találkozhatsz vele. A legjobb, ha elkéred a forgalmit és megnézed az alvázszám 10. pozícióján lévő betűt, ez elárulja az összeszerelés évét : R - 1994 S - 1995 T - 1996 V - 1997 Esetedben ezek jöhetnek szóba. Ha az ABC-ben ezeket megelőző betüt találsz ott, akkor valami idősebb, de fiatalabbra átépített Calira találtál. A 2 légzsák, fehér számlapos km óra és kiegészítő műszerek a fűtéskonzol alatt mind '95-től széria volt, ha ezek nem stimmelnek, akkor megint csak reszelgetés történt. Az X20XEV motorra ha ránézel, fekete takarólemeze van középen (talán még az Ecotec felirat is ott figyel rajta) , míg a C20XE-nek piros színű, L alakú és OPEL 16V DOHC feliratokat látni rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Eh!Ez nem repedtfazék hang, hanem a 16V hangja bázzz! :twisted: :twisted: :wink: Tudom, hogy az a 16V hang, de nagyon elterjedt a repedtfazék hang megnevezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Tudom, hogy az a 16V hang, de nagyon elterjedt a repedtfazék hang megnevezés. Pontosabban a leömlő miatt van ilyen hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Calit 93.08 hóig gyártottak C20XE motorral, ami az 1993 modellév legvége, tehát '95 vagy utáni Caliban nem találkozhatsz vele. 1994-ben is volt c20xe a calibrában! 2.8 dis gyújtásos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Simán elképzelhető ! Ahány oldalt néztem, más-más dátumot írnak. Szerintem már az Opel se tudja pontosan... :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Már 94 ben is csak x20xev volt?? :shock: Amennyire tudom igen. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 1994-ben is volt c20xe a calibrában! 2.8 dis gyújtásos Huh, mosmá akkor én se vagyik biztos benne. Az tuti hogy a C20XE az utolsó évének egy apró korszerűsítéssel, név szerint a DIS gyújtással vágott neki, de ismereteim szerint ez az utolsó év az 1993-as év volt, tehát '94-től X20XEV-k készültek. Megadhatnád a forrást ahol írják hogy '94-ben még volt C20XE, mert én ilyet nem találtam. Vagy van egy másik módszer is: kell keresni egy '93-as C20XE-t, meg kell nézni a motorját és ha DIS gyújtásos akkor nekem van igazam. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 ha hihetünk az autodatának akkor: C20XE 1990-93 110(150) Bosch motronic M2.5 Kép C20XE 1993-97 110(150) Bosch motronic M2.8 DIS gyújtás kép X20XEV 1994-96 100(136) X20XEV 1996-98 100(136) persze ez a gyártás éve, nem a forg. helyzés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 :shock: Micsoda? '97-ben C20XE? :shock: Na ilyet meg végképp nem hallottam. Mondjuk bonyolultabb a dolog, mert én alapvetően Calibrára gondoltam és európai forgalombahelyezésre. Arra gondolok hogy lehet hogy voltak piacok ahol tovább is gyártottak C20XE-t, mongyuk Dél-Afrikai Astrákba lehet került ilyen motor később is, de szvsz Caliba elég nehéz elképzelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts