tgabika76 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Nem szeretem a Ferrarit. :wink: Én se. De az tetszik benne hogy piros. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Beszéltem a tulajjal, állítólag jövőre teljes átalakításon töri a fejét. ;) :evil: De ez itt OFF na mesélj csak! ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Nagyjából ennyit, mondott. Kívül-belül meg szeretné változtatni, gondolkozik egy másik színű full fényezésen is. Egyből felajánlottam neki az én pirosomat, festegesse meg alakítgassa azt. Az a kék Calibra úgy szép ahogy van, kár lenne azon bármit is változtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 De látszik hogy vigyázva van arra az autóra, ebből a szempontból nézve, jó helyre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 De látszik hogy vigyázva van arra az autóra, ebből a szempontból nézve, jó helyre került. ennek örülök bár láttam valahol egy képet, ami pár héttel azután készült, hogy megvette és már le volt húzva az első lökös ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 most a helyén van rendesen :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 most a helyén van rendesen :oops: ööö akkor is a helyén volt, csak meg volt karcolva ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 most akkor lesz ostorozás vagy nem? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 ööö akkor is a helyén volt, csak meg volt karcolva ;-) Ja, hogy olyan értelemben húzva. :? Nem vettem észre, azóta biztos megcsináltatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 most akkor lesz ostorozás vagy nem? :twisted: nem lesz, megúszta :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 New design: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 A hétvégén bekerült az autóba az Angel Eyes, valamint a foncsor is átszíneződött feketére: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ez dolgozó lány szép!!! Én is, én is szeretnék ilyet!!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 szép bizA!! és egyedi!!! nekem is van, de az má nem tul egyedi. de az is szép ;) http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra/lampa/lampa12.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Uhh de szép a tieds is!!! Gyönyörű!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 szép bizA!! és egyedi!!! nekem is van, de az má nem tul egyedi. de az is szép :lol: http://emc.elte.hu/~uhuhu/astra/lampa/lampa12.jpg Hűűűűűűűűű de szép, hűűűűűűűűűű de szép. ;))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Szevasztok angyalkák! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Hűűűűűűűűű de szép, hűűűűűűűűűű de szép. :D)) ;) :lol: :lol: :( :D Amúgy tényleg szép! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 jól néz ez ki Gabi, csak a gyári helyzetjelzőt vedd ki ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Így teljes a karácsonyfa! ;) Strobi nem lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Már csak 3 kell aludni mindannyiunknak, és mehetünk is megint a Lurdys talira! Mindenki jöjjön akinek Calija van!!! ;) Hogy s mint Dragon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Már csak 3 kell aludni mindannyiunknak, és mehetünk is megint a Lurdys talira! Mindenki jöjjön akinek Calija van!!! :lol: Hogy s mint Dragon? sőt aki figyeli a talis topikot az látja, hogy csütörtökre a g-asztrások is mozgósították a népet és már (jó)páran jelentkeztek is van élet a calibrán kivül is ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Na mennyél innen az Astrákkal... Ezt a Calis topicból asszem töröltetnem kell!!! ;):D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Na mennyél innen az Astrákkal... vigyázz!! mert még az asztások vannak többen, és az én papám különben is erősebb ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 az én anyukámnak mert nagy fakanala van, az apám meg...;):D:D:D Kimoindta hogy többen vagytok? Haggyá máááá..... Viszont a Calisok szíve sokkal nagyobb!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts