Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Vmi olyasmi. :? De lényeg akkor hogy senkinek semmi baja. Szabad tudni ki ez az elvetemült aki nem hosszabbított? :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Vicces Vagy DragonK! ;) Ezt a feljebb írtakra mondom! Tudod hogy értettem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Vmi olyasmi. :? De lényeg akkor hogy senkinek semmi baja. Szabad tudni ki ez az elvetemült aki nem hosszabbított? :smt003 még várjunk azzal, hogy megostorozzuk.... ;) hátha az emlékesztető ímélre emlékezni fog, hogy elfelejtette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Ajánlom is Neki, hogy úgy legyen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Vicces Vagy DragonK! ;) Ezt a feljebb írtakra mondom! Tudod hogy értettem! :lol: Most már magyarázkodhatsz.....:lol::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Wazz, ha így elfajul az egész topik (Dragon & Fecka) a végén még én is elszokok (szökök) innen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Mai nap folyamán egész napos szívással egybekötve installálódott az angel eyes az autómba. Ha lesz időm, bökök fel képet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Kíváncsian várom. Kék vagy piros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 még várjunk azzal, hogy megostorozzuk.... ;) hátha az emlékesztető ímélre emlékezni fog, hogy elfelejtette.... sztem meg menjünk tutira :twisted: :twisted: :smt079 (:twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Kék. De csak félmunkát végeztem, a lököst már nem volt kedvem visszarakni este 8kor, holnap meg megyek melóba, és ilyenkor a cég őrzött parkolójában áll a Cali egészen szerdáig, úgyhogy lehet csak akkor lesznek képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 egyébként néztem ezeket a karikákat és le a kalappal a Somi előtt, nagyon igényesen dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 egyébként néztem ezeket a karikákat és le a kalappal a Somi előtt, nagyon igényesen dolgozik. Egyetértek. Bár bíztam benne hogy csak akkor vállalja a sorozatgyártást, ha már flottul megy neki és kellő gyakorlatot szerzett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Autóvillamosság topic: Mindig összeraksz magadnak egy egész szép verdát, aztán meg darabonként elkótyavetyéled az egészet ;) Az első 16V-mel és az általad is ismert ezüst 8V-mel komoly motorikus problémák voltak.... De megnyugtatlak mindkettőt többért adtam el mint ahogy vettem. Elkótyavetyélésről szó nem volt. A mostanival nagy gondom, a színe és az hogy a légzsákon kívül nincs benne semmi extra. Olcsóbb venni egy másikat mint ezt megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 A mostanival nagy gondom a színe... Ezt ugye nem gondoltad komolyan? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Vmi olyasmi. :? De lényeg akkor hogy senkinek semmi baja. Szabad tudni ki ez az elvetemült aki nem hosszabbított? :smt003 no a probléma megoldódott :lol: csak elfelejtette meghosszabbitani a kis huncut ;) szija Viktor!! :smt039 :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 sztem meg menjünk tutira :twisted: :twisted: :smt079 (:twisted: ) Jóvan, mer most nincsen otthon netem, és az opelkubosat nem olvasom mindig. NA! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Pont Te voltál az!? Ezt azért nem gondoltam volna...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Pont Te voltál az!? Ezt azért nem gondoltam volna...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Neszójjábe, Te meg be sem léptél 1 évig! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ezt ugye nem gondoltad komolyan? ;) De! Amíg ezüst Calim volt addig talin pl max 1 autó volt ugyanolyan mint az enyém, mostmeg..... Azért vettem ezt mert ez volt jó állapotban olcsóért, sosenem tetszett a színe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Neszójjábe, Te meg be sem léptél 1 évig! ;) Jóvanna :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 De! Amíg ezüst Calim volt addig talin pl max 1 autó volt ugyanolyan mint az enyém, mostmeg..... Azért vettem ezt mert ez volt jó állapotban olcsóért, sosenem tetszett a színe. Jóvan de ha nem a Calikat nézed, hanem az autókat összességében, akkor most meg minden második autó ezüst. Szóval az olyan közönséges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Különben is: egy sportautó legyen piros! Nézd csak meg a Ferrarikat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Az ezüst a 90-es évek legvégének és a 00-s évek elejének a színe és emiatt mindig újabbnak nézték az autóm..... Nem szeretem a Ferrarit. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ja és ha a piros színhez meglenne az erő akkor jó lenne(pl C20LET) de így 120 Ps-val.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts