Törölt felhasználó Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 bla-bla-bla...:( :lol: Jut eszembe ma megcsaltam az opelt... ;) Tesztnapon voltam a Peugoetnál és kipróbáltam az új 1007-est 1.6-os 16V-es benyás motorral, jól megy a kicsike, de nem egy Calibra...:lol: Csak az a tólóajtó az oldalán..... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Kinek?Sancoo-nak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 jaaaa! A tolóajtó jópofa, automatán gombnyomásra nyílik ki, és csukódik be. Tök baró! Holnap megyek Opel Zafira 2.2 DTi tesztvezetésre, meg Kia Rio tesztvezetésre is... ;) Az utóbbi vicces lesz, nagyon meg fogom kínozni szegényt, ma is nagyon toltam a kis 1007-esnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sancoo Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Sancoo-nak Köszi DragonK ;) :lol: Nekem vhogy jobban bejött a régi,de bizonyos pozicioban ez jobbnak tünik. Amugy 1007 -hez;ha meghallom a reklámot a rádioban,kedvem támad eröszakoskodni,teljes eröböl lerugni a hangszorokat a helyéröl.Amugy az a toloajto egyáltalán nem impozáns.Nagyot akartak,na meg vmi ujat,de az szvsz maradjon már meg a kisáruszállitok privilégiuma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Ja, olyan mintha mozgássérülteknek készítették volna, hasonló a feeling mint anno a "bőregérnél" volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Kisáruszállítók privilégiuma, jó duma! ;):D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Hát egy biztos, hogy nem teljesen átlagos :!: Szép :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Köszi, én is láttam a tiedről képeket! NAgyon egyben van a akocsid, szép nagyon!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Nincs mit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Lépek aludni, mert már nagyon végem van. Adio! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Ja és nemrég voltam Komárnoban is iskolával, 1 napra, szép hely az is, egy krapek nagyon sok érdekes dolgot mondott el, pl. hogy az iskolákban az emberek 80%-a magyar, és csak a többi 20%-uk szlovák származású. Érdekes dolgokat mondott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Oké! Adios Amigos! Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Ja és nemrég voltam Komárnoban is iskolával, 1 napra, szép hely az is, egy krapek nagyon sok érdekes dolgot mondott el, pl. hogy az iskolákban az emberek 80%-a magyar, és csak a többi 20%-uk szlovák származású. Érdekes dolgokat mondott... Ez igy van. Sok itt nálunk az "érdekesség". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Eléggé beindult ez a topic , hajrá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Astroid szép a te autód is nagyon! Mostanába amiket láttam CAlibrákat elég szépek voltak mind... Már nagyon nincs egy leharcolt darab sem külsőre!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Astroid szép a te autód is nagyon! Mostanába amiket láttam CAlibrákat elég szépek voltak mind... Már nagyon nincs egy leharcolt darab sem külsőre!!! Köszönöm , a tied is szép , de majd pénteken a Lurdynál meg is csodáljuk egymás verdáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Kijössz? Király, akkor mikor meglátlak, letámadlak vazze! ;) :lol: Én is kint leszek pénteken remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Már nagyon nincs egy leharcolt darab sem külsőre!!!Hát ez így nem igaz, SAJNOS! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Király, akkor mikor meglátlak, letámadlak vazze! :lol: :( Ajjaj! :? :shock: Azt hiszem rossz helyen járok.... :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Eléggé beindult ez a topic , hajrá. ;) jaja. az asztások és a korzások jól fellenditették a topikot :? egy calibrássAL ma is kevesebb lett a klubban :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Ezt kifejtenéd bővebben? Miért kevesebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 lejárt a klubtagságija, és nem hosszabbitott... pedig küldtem neki ímélt is... :smt088 :puppydogeyes: reméljük hogy csak elfelejtette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Értem, már kezdtem rosszabra gondolni. :pale: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ;) jaaa. azt hitted összetörte??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts