Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

jaaaa!

A tolóajtó jópofa, automatán gombnyomásra nyílik ki, és csukódik be. Tök baró! Holnap megyek Opel Zafira 2.2 DTi tesztvezetésre, meg Kia Rio tesztvezetésre is... ;) Az utóbbi vicces lesz, nagyon meg fogom kínozni szegényt, ma is nagyon toltam a kis 1007-esnek.

Elküldve
Sancoo-nak

Köszi DragonK ;) :lol:

Nekem vhogy jobban bejött a régi,de bizonyos pozicioban ez jobbnak tünik.

Amugy 1007 -hez;ha meghallom a reklámot a rádioban,kedvem támad eröszakoskodni,teljes eröböl lerugni a hangszorokat a helyéröl.Amugy az a toloajto egyáltalán nem impozáns.Nagyot akartak,na meg vmi ujat,de az szvsz maradjon már meg a kisáruszállitok privilégiuma.

Elküldve

Ja és nemrég voltam Komárnoban is iskolával, 1 napra, szép hely az is, egy krapek nagyon sok érdekes dolgot mondott el, pl. hogy az iskolákban az emberek 80%-a magyar, és csak a többi 20%-uk szlovák származású. Érdekes dolgokat mondott...

Elküldve
Ja és nemrég voltam Komárnoban is iskolával, 1 napra, szép hely az is, egy krapek nagyon sok érdekes dolgot mondott el, pl. hogy az iskolákban az emberek 80%-a magyar, és csak a többi 20%-uk szlovák származású. Érdekes dolgokat mondott...

Ez igy van. Sok itt nálunk az "érdekesség".

Elküldve

Astroid szép a te autód is nagyon!

Mostanába amiket láttam CAlibrákat elég szépek voltak mind... Már nagyon nincs egy leharcolt darab sem külsőre!!!

Elküldve
Astroid szép a te autód is nagyon!

Mostanába amiket láttam CAlibrákat elég szépek voltak mind... Már nagyon nincs egy leharcolt darab sem külsőre!!!

Köszönöm , a tied is szép , de majd pénteken a Lurdynál meg is csodáljuk egymás verdáját.

Elküldve
Eléggé beindult ez a topic , hajrá. ;)

jaja. az asztások és a korzások jól fellenditették a topikot :?

egy calibrássAL ma is kevesebb lett a klubban :?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.