Zorro_16V Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Soltvadkert után kihez kerültek a matricák ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Zorro! Írtam neked e-mailt, meg pü-t is Calibra ügyben. Értekezni kellene. mit szósz :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Oksa Zorro! thx elöre is .....pü-t nem értem mér nem kaptam meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 -- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 -- Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Te Jóska ilyen már nincs csak nem töröltem anno..... helyette SPORTAUTÓ szekció van. Sportautó - (Manta, Calibra, GSI-ik) Remélem így is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Te Jóska ilyen már nincs csak nem töröltem anno..... helyette SPORTAUTÓ szekció van. Sportautó - (Manta, Calibra, GSI-ik) Remélem így is jó. HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT nem annyira, de így is jó... írtam mailt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT nem annyira, de így is jó... írtam mailt! Olvastam a leveled! Te Jóska ezt a Calibra szekciós dolgot már lezongoráztuk a kluban régen.... Nagyon csodálkozom, hogy Omega TD az indexen pont a tipusozás mellett érvelt pedig anno ezért Ő feszítettttt engem keresztre:))) Nem tudom így mi lesz az "Opel Klubbbbal" van itt már Vectra klub, OmegaKlub, Omega-club, Veterán Opel klub, Wild Thing Opelklub, Fehérvári Calibra Team...stb ki tudja mi még:)) Manta Club ( ők kivételek ,mert ők régiek és valamilyen szintem irigylem őket a kitartó munkáért. A Corsás témára: A klub tagság a MOTE-ban: Astra F (32) Calibra (21) Astra G (8 ) Kadett E (6) Manta B (5) Omega B (4) Omega A (4) Vectra A (4) Corsa A (2) Corsa C (2) Ascona B (1) Meriva (1) Olympia-Rekord (1) Admiral (1) Senator A (1) Ascona C (1) Tigra (1) Vectra C (1) Vectra B (1) Kadett D (1) Corsa B (1) NEM OPEL!!! (4) Ha minden Calis eljönne a talikra szinte 50%-ban csak Calik lennének.... milyen Corsa mellé kénne be állni.... minden szinten gázos a csávó kijelentése.......... De mint írtam neked sajnálom, hogy az Opeles élet ilyen irányban halad. A teljes véleményem nagyon idő igényes és sajnos hasztalan, ezért nem fejtem ki bövebben. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Ha minden Calis eljönne a talikra szinte 50%-ban csak Calik lennének... Üdv hemiVagány lenne, de nem jöttek :) Calibra (21) Ezek mind klubtagok? vagy csak a forumon regisztráltak :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Ezek klubtagok. Ha azt nézzük, hogy tavaly nyáron kb. 45-50 Cali volt kint Fóton, akkor nem is olyan sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június11, 2004 Megoszt Elküldve Június11, 2004 C20NE motor keresek kompleten! (generátor, kábelek, stb..) Válaszokat emailban várok: hemi@burnout.hu Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Június17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2004 Lehet tesztelni a Calibraclub Fórumot. A többi is jön hamarosan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
macska Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Lehet tesztelni a Calibraclub Fórumot. A többi is jön hamarosan :) Teszteltem :) de 3xra sem sikerült regisztrálnom. Oka? macska Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Június17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2004 3xra sem sikerült regisztrálnom. Oka? Megnéztem, te voltál az első regisztrált felhasználó. Magyarul regisztráltad magad sikeresen. Mit mondott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
macska Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Megnéztem, te voltál az első regisztrált felhasználó. Magyarul regisztráltad magad sikeresen. Mit mondott? Küldtem PÜt :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Akit érdekel találtam occsó Calit: http://arty.uw.hu/calibra/index.htm Nem tünik rossznak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024 Ismerős az autó:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 én is azt néztem. de miért is adódik el :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Lehet, hogy még sem olyan jó az autó állapota? Vagy másik tipust szeretne? Lehet nem is Opelt??? Azzé azt nem hiszem. Feltételezem újabbat és erősebbet szeretne. Üdv Hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Lehet, hogy még sem olyan jó az autó állapota? Vagy másik tipust szeretne? Lehet nem is Opelt??? Azzé azt nem hiszem. Feltételezem újabbat és erősebbet szeretne. Üdv Hemi akkor inkább az ucssó version legyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 akkor inkább az ucssó version legyen :wink: Ő is turbósat azeretne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 báze mindenkinek c20let lesz :) nekem ha jólmegy naon a szekér, akkor jövő nyáron c20let install :D addig meg kullogok, mamistilusban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Ő is turbósat azeretne :wink: nem megy az annyira jól :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jóska Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 nem megy az annyira jól :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Azé kaptá ma reggel a fogarasin 200m-en 150-et :) :twisted: :twisted: Te, te, teeeeeeee STRANDKORLÁTKÉK :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Ez aztán a dicsőség! Calibra Turboval lenyomni a Astra 1.4i-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts