warwolf Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Mint Corsás, én csak annyit szeretnék hozzá tenni, hogy tudni kell, hogy az embör ?kiló.S, nem agárkodni feleslegesen.Mondjuk más a helyzet az Astrával, azzal azért bátrabb vagyok. ott is volt már, hogy próbáltak tolni.Egyenesben sikerült is, de kanyarban szépen lemaradt a versenyzőtárs! ;) Mert azért a futóműve az Astrának is jó, még szériában is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Na jó Astra már más kategória, nem is emlékszem arra hogy gsi-n kívül próbálkozott volna vmelyik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 ...átmennek minden gödrön gond nélkül amin a Calibrában már megfejelem a tetőkárpitot és szét akar esni az autó mivel nincs rugózása... Az már nemkicsi kátyú lehet! Akkor én lyukat ütnék a nem létező sibedámon? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 nincs sibedád??? az tök ritka.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 nincs sibedád??? az tök ritka.... Nincs hát. Én úgy tudom hogy az alap Calikhoz széria volt (ezért van kb. 95%-ukon), de amelyik klímás, ahhoz már extra volt a tolótető, és külön meg kellett rendelni. Na hát az enyémbe anno nem rendelte meg az a svájci koma. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Az enyémen sincsen "sibeda"! :lol: Enyém is klímás volt! ;) Mikor megvettem valahogy eltűnt belőle:) Most majd megint lesz benne, így élvezhetem majd a sötétszürke autómban a nyarat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Esetleg ha valaki nem tudná, akkor elmondanám, hogy holnap Calibra találkozó van este 9-től a Lurdy ház parkolójában... Minden Calis jöjjön el!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember8, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2005 Nem csak holnap hanem minden pénteken. Én lehet, hogy csak 21:30-ra érek majd oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 De siessél légyszíves!!! Én ott leszek 9-re, szerinted kb.hányan leszünk ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Esetleg ha valaki nem tudná, akkor elmondanám, hogy holnap Calibra találkozó van este 9-től a Lurdy ház parkolójában... Minden Calis jöjjön el!!!! Jövő héten talán mosmá' én is eljutok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ma nem tudsz jönni tutira? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Ma nem tudsz jönni tutira? :S Mára más van betervezve :wink: Megaztán Veszprémből nem lehet csak úgy hirtelen odaugrani, azért megyek jövő héten, mert akkor úgyis kell vennem pályamatricát egyéb okok miatt is. Mielőtt megkérdenéd, semmi pénzért nem vagyok hajlandó a régi 7-esen elzötykölődni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Nem akartam megkérdezni! Te tudod főnök! ;) Csak én azt hittem, hogy te is Budapesti vagy, de akkor tévedtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Csak én azt hittem, hogy te is Budapesti vagy, de akkor tévedtem... Te! ;) Ott van baloldalt a nickem (avatarom) alatt a tartózkodási hely. Ha pösti lennék akkor ott lennék minden héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Te! ;) Én aztat myema láttam sajna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Jólvan, ezegyszer megbocsátok. Most már tudod mit kell nézni legközelebb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Igenis főnök! Kérem ne haragudjon, többet nem fordul elő! ;) Neked nincsen képtárad a kocsidról a neten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Neked nincsen képtárad a kocsidról a neten? Hát van valamim a tar.hu-n, meg asszem a Prím mappán is de olyan rég néztem meg, hogy már a címét se tudom, a frissítésről nem is beszélve. De majd jól kinyomozom neked aztán belinkelem ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Fecka mester: Tetszett a kis tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Nagyon király volt! Köszönöm kérdésed! Megyek a jövő héten is, aki adta neked a motorházfelnyitókát, az is nagyon jó fej ürge, még a fényszórómon is állított nekem, rendes alak, de mindenki szimpatikus volt, rendes kis calibra tulajok mind!!! :lol: Jövő héten újra tali, már nagyon várom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Na akkor remélem Te is minden pénteken kint leszel! Aki teheti nyugodtan csatlakozzon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Viccelsz? Persze hogy kint leszek minden pénteken! Ha minden nap lenne, akkor minden nap ott lennék:) Remélem nem volt rossz véleménye senkinek rólam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Viccelsz? Persze hogy kint leszek minden pénteken! Ha minden nap lenne, akkor minden nap ott lennék:) Remélem nem volt rossz véleménye senkinek rólam! Helyes! Hülye vagy Te, örülök, hogy megismertelek, és a többiekkel is összehaverkodsz akikkel most még idő hiányában nem sikerült. :wink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Lehet tényleg hülye vagyok! Én is örülök, hogy megismertelek, meg még egy jó pár embert! ;) Na képzeld mi történt ma, rosszul raktam fel a nagy matricát, mert belülre raktam, pedig azt ugye kívülre kéne asszem, és mikor leszedtem elszakadt, úgyhogy el tudunk bizniszelni egy olyan matricát pénteken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 A matricákat már nem én intézem, ami volt elfogyott. A ReiRoll nevű calistól tudsz majd venni(Egyedi bordó-lila fényezés, brutális szélesítés, Brock b1 felgenek), ha nem tudod kire gondolok akkor majd megmutatom ki az. A srác egyébként egyedi km/h számlapokat és egyedi matricákat készít saját elképzelésed alapján is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts