Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyebek

amadeus

Recommended Posts

Helyes, azért vagyunk páran. Csak ide kéne találni...
Hát ezaz. Eddig nagyjából ketten írtunk ide a Zorróval, mert Astroid kollega nemigen lát messzebb az autohifis topiknál ;)

Néztem a videket és a képeket, hát kár hogy kihagytam a hétvégi talit.

Bánhatod is. :lol: De vigasztaljon a tudat hogy jövőre csak jobb lesz. Nekem van vagy 3 órányi videóm, még én se tudtam végignézni

Megosztás:

Na én is jelentkezem a Calibrások közé!

Én is szoktam ide írogatni, de ha nincs mire válaszolni mit írjak?

ui.: Ma láttam egy szegény B corsát ami valszeg megprödült és a tetejére állt az autópályán. Nagyon szét volt törve elől-hátul, mindenhol, már kint volt a rendőrség is, kiszakította a szalagkorlátot is! ;)

Megosztás:

Ma láttam egy szegény B corsát ami valszeg megprödült és a tetejére állt az autópályán. Nagyon szét volt törve elől-hátul, mindenhol, már kint volt a rendőrség is, kiszakította a szalagkorlátot is! :lol:

Hát a corsa nem egy versenyautó, bár nem tudom mi volt a baleset oka, majd szétnézek a lánglovagok.hu-n. Remélem azért túlélték. ;)

Megosztás:

1 hónappal ezelőtt jöttem haza este Szlovákiából az M1-esen Komáromtól. 150-160-nal mentem a belsőben. A külsőben ment egy Clio 130-140 között. Rámállt és elkezdett tolni, de addigra mivel megelőztem visszamentem ugye a külsőbe. Nézem mi a f.szt akar. De csak benne volt a seggemben. Na jól van akkor, gyerünk. Kitoltam 200-ig. Nagy nehezen jött mögöttem. Tatabányánál van egy kicsit meredek bal kanyar. Én nem lassítottam. Neki nem volt más választása mert elkezdett sodródni kifele. Csávóka a kanyar után visszaállt kb 140-re.

Jó autó a Corsa meg a Clio, nem fikázom, isten őrizz, 2 Corsa is van nálunk a családban. Csak nem erre találták ki. De folyton ezek kostolgatnak..... Na majd ők megmutatják. Mindegy csak eszembe jutott, nem sok hiányzott hogy a clio is fejreállva végezze.

Megosztás:

Ja a Corsa jó autó!!! Nekem is van tudod! ;)

Hát nem erre találták ki az biztos!

Egy ember ült ebben a karambolos corsában asszem, egy férfi de annak kutya baja sem volt! :lol:

Tényleg jó, mondom, közelről ismerek egy B és egy C Corsát, anyámnak meg Puntoja van. Városban qrvajó, átmennek minden gödrön gond nélkül amin a Calibrában már megfejelem a tetőkárpitot és szét akar esni az autó mivel nincs rugózása. Marha könnyű parkolni velük, fele akkora hely kell nekik, és fele annyi benzin is!

Ha tehetném lenne egy ilyen kis városi szörnyem is. De könyörgöm mi a túrót akar egy lapos sportautó ellen a sztrádán? Vagy gyorsan akar menni? Felőlem felborulhat... Kerüljön ki, de ne toljon.

Lámpánál is egyre ritkábban tudok úgy elindulni hogy egy "lóerőbajnok" ne akarna legyűrni. És nem a gsi-k, hanem az 1.0 és 1.2-esek!

Tudom hogy a 2.0 calibra pl nem veheti fel a versenyt a nagy bömbikkel, mergákkal, éppen ezért eszembe nem jut versenyezni velük.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.