Törölt felhasználó Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Tiszteletem az uraknak! :smt006 Látom van itt pár ismerős is. Üdv tgabika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Persten tényleg mindenfele mozgok én is, Bia meg Etyek minden nap egyszer reggel 8 és fél 9 között, meg egyszer délután 2 és 4 között. A köszi a linket, a következőre megpróbálok elmenni, de akkor te is ott legyél ám!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Tiszteletem DragonK! Asszem tegnap láttam a kocsidat! Szép! Tetszett... Itt ( http://kep.tar.hu/fecka17 ) még lehet 1 képet is találsz róla! ;) Na üdv: Fecka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Tiszteletem DragonK! Asszem tegnap láttam a kocsidat! Szép! Tetszett... Itt ( http://kep.tar.hu/fecka17 ) még lehet 1 képet is találsz róla! :lol: Na üdv: Fecka! Én sajnos nem tudtam elmenni a talira, uh nem láthattad az autómat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Megnéztem a képeidet az autódról: gyönyörű! Jól áll neki a spoiler szett és a papucsok se egyszerűek rajta! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Köszönöm hogy tetszik az autóm! Most szerettem volna eladni, de az opeltali után úgy döntöttem hogy megtartom! Veszek bele xenont, meg klímát! ;) Ui.: Nekem is nagyon tetszik a te autód, nagyon egyben van szerintem! És jók a Viper jellegű felnik rajta! :lol: Sajnálom hogy nem jöttél el a talira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Most szerettem volna eladni, de az opeltali után úgy döntöttem hogy megtartom! Veszek bele xenont, meg klímát! ;) Nekem ez már a 3. Calibrám, én is 16V-vel kezdtem csak sok gondom volt vele.... :lol: Xenonom nekem is van, végre látok és elmerek indulni éjszaka is. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Jaja ugyanez a problémám nekem is, semmit sem látok éjszaka úgyhogy most beruházok! Csak én már annyit költöttem rá, hogy rossz számolgatni! Zsír új a 4 tárcsafék kompletten, új a kuplung, a váltó, a lengéscsilapítók, a motor hűtés, a motorblokk, a hengerfej, a 4 gumi (Good & Year Eagle F1), úgyhogy sok pénzben van, de érdemes rákölteni, nagyon szeretem ezt a kocsit! Tehát kb. 1 millió forintot költöttem rá sajna!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Tehát kb. 1 millió forintot költöttem rá sajna!! ;) És mennyiért akartad volna eladni? Hát igen egy 10-15 éves sportautó/GT ezzel jár. Végeláthatatlan javítgatások tömkelege. Ezt csak fanatizmussal szabad csinálni.... :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Hát én 1.350.000Ft-ért árultam de most túl sokat lehet kapni nagyon olcsón, és sajna akik vesznek olcsót vesznek úgyis amire ráköltenek még ugyanannyit jobb esetben ;). Úgyhogy nem megy el, nem megy el. Most megint ráköltök a xenon, meg a klíma miatt meg egy két apróság miatt szerintem egy 150ezret, aztán jön a tél, lehet venni a téli gumit! Áááááááááhhh... Rossz belegondolni, dehát mindig megenyhül a szívem ha beleülök a kocsimba, és amikor még az emberek meg is nézik, majd elolvadok hogy az enyémnek tudhatom! Megaztán ő a leghűségesebb hozzám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tiszteletem az uraknak! :smt006 Látom van itt pár ismerős is. Üdv tgabika! :smt006 Hahó! :smt006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 tgabika, néztem a fehér számlapos kieg.műszereket, de most nincs. De rajta lesz a fél szemem.. ;) Ha van kedved keresni, ezt írd be néha az ebay keresőbe : calibra zusatzinstrumente Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 tgabika, néztem a fehér számlapos kieg.műszereket, de most nincs. De rajta lesz a fél szemem.. ;) Ha van kedved keresni, ezt írd be néha az ebay keresőbe : calibra zusatzinstrumente Köszi! Ha véletlen előbb találnék mint Te, akkor szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tgabika autójának mosatását még én is videjóztam:) Szép számban voltak Calik a talin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Tgabika autójának mosatását még én is videjóztam:) Szép számban voltak Calik a talin. Elérhető lesz valahol az a vid? Mondjuk azért egy 50-60 Calibra még elfért volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Elérhető lesz, mert Dark videójával készült. Majd lesz valami klipp is. A Calik száma meg majd jővőre megnő;))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 A Calik száma meg majd jővőre megnő:lol:)) Egy Calival biztosan több lesz, jövőre nem hagyom ki, most is mentem volna csak nem jöttek össze úgy a dolgok ahogy szerettem volna :evil: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Egy Calival biztosan több lesz, jövőre nem hagyom ki, most is mentem volna csak nem jöttek össze úgy a dolgok ahogy szerettem volna :evil: ;) :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob6: :blob7: :blob8: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fastspeed Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Egy Calival biztosan több lesz Vagy kettővel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 ....Tiszteletem az uraknak! :smt006.... Hellóó fiatalember ;) :smt039 Kicsit lemaradtam. Az ezüst Cali helyett most milyen gépsárkányod van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Hellóó fiatalember ;) :smt039 Kicsit lemaradtam. Az ezüst Cali helyett most milyen gépsárkányod van ? Hát sajnos az ezüsttel komoly motorikus gondok voltak, uh az eladás mellett döntöttem (a vevő tudott minden egyes nyűgéről bajáról). Most egy C20NE kis "piroskám" van. (De tervben van egy fekete 16V) :lol: Astrád rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Hát sajnos az ezüsttel komoly motorikus gondok voltak, uh az eladás mellett döntöttem (a vevő tudott minden egyes nyűgéről bajáról). Most egy C20NE kis "piroskám" van. (De tervben van egy fekete 16V) :lol: Astrád rendben? Tiszta hülye voltam, nem néztem meg a képeket :roll: Szép darab főleg ezekkel a felgenekkel :wink: Lesz helyette másik, vagy miért eladó a MAK ? Astra ? Jól megvagyunk, khmmm....csak néha kicsit nehezen viseli, ahogy használom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Tiszta hülye voltam, nem néztem meg a képeket :roll: Szép darab főleg ezekkel a felgenekkel :wink: Lesz helyette másik, vagy miért eladó a MAK ?Köszönöm. :lol: Pesten nem lehet használni a 17" felni ;) , és 16-osat szeretnék helyette. Lehetőleg Borbet T-t. Astra ? Jól megvagyunk, khmmm....csak néha kicsit nehezen viseli, ahogy használom :lol: Igen ez a probléma ismerős, nagyon is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Astra ? Jól megvagyunk, khmmm....csak néha kicsit nehezen viseli, ahogy használom ;) mélyhűtővel a csomagtartóban 3 keréken kanyarodás és hasonlók...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 ....Pesten nem lehet használni a 17" felni ;).... :lol: Sajnálatos, ha a használhatóságára rovására megy a szép felni, az utak miatt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts