aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 MHHHH :( NEm válaszolt nekem senki ... Nem tudtok valakit aki segítene nekem bonyhádon calit nézni ?????? pls pls pls pls :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 MHHHH :( NEm válaszolt nekem senki ... Nem tudtok valakit aki segítene nekem bonyhádon calit nézni ?????? pls pls pls pls :( Csak úgy kiváncsiságból : miért pont Bonyhádon akarsz megnézni egy Calit ? Van ott egy csodagépezet ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kaptam választ yeah yeah yeah :( köszike h irtál:) azért akarok bonyhádon calit nézni mert most az az egyetlen ami szóba jöhet jelenleg.. és sajna olyan messze lakik az ürge :/ De nem is az a gáz h messze van, hanem h nicns kivel megnéznem .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kaptam választ yeah yeah yeah :( köszike h irtál:) azért akarok bonyhádon calit nézni mert most az az egyetlen ami szóba jöhet jelenleg.. és sajna olyan messze lakik az ürge :/ De nem is az a gáz h messze van, hanem h nicns kivel megnéznem .. Az élet apró örömei :( Hasznaltautón fent van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Fönnt van bezony:) sasold meg fekete és 700.000ért van ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Fönnt van bezony:) sasold meg fekete és 700.000ért van ... Lennél oly kedves egy linkel kedveskedni nekem ? Kösziii :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 na jo , lásd kivel van dolgod :( http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...screenwidth=800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 na jo , lásd kivel van dolgod :lol:http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...screenwidth=800 Kösziii :wink: 8) Mondjam a kalsszikusan "hozzánemértős" megjegyzéseimet ? :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 na jo , lásd kivel van dolgod :(http://www1.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...screenwidth=800 130.000 km :()))))))))))))))))) ALkud le 600.000-re és fogd és vidd. De ne csodálkoz, ha sok autó legyorsul majd. Ezek C20NE Calik szépek lehetnek csak, mint OpelDevils gépe: Üdv hemi A Ha Cali akko turbo nincs appeláta!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 persze várom a hozzászólásokat:) ilyet h hány km van benne meg se nézek , ha egyszer mindenki oda tekeri ahova akarja:) azt mondod 600ért vigyem?:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Megnéztem a képeket, meg a hirdetést a Caliról! Pusztán kiváncsiságból mert el kell adnom az autot, hogy kitudjam füzetni az Omegát! Hát ha az az autó 700E akkor az enyém 1.4M! Ég és föld akét autó között a külömbség! Persze mindenki haza beszél, de ha a földön szeretnél járni akkor vedd csak meg! Egyébként a képek alapján szép és még akár jó is lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 persze várom a hozzászólásokat:) ilyet h hány km van benne meg se nézek , ha egyszer mindenki oda tekeri ahova akarja:) azt mondod 600ért vigyem?:( Te mondtad - ilyen pedálsorom van nekem is :( - gyönyörű krómrendszámkeret - magnó helyén mi van padlószönyeg ? - szép fehér leömlő, biztos nem hajtották - Sárga Koni, de toronymerevítő nincs - tán ültetve is van - nozijárol miért nincs kép ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 azt mondod 600ért vigyem?:( Azt, mert olcsóban nem kapsz. S drágában sem lesz sokkal jobb. Viszont lehet érdemes venend olyat ami már lakatolt. Ne feled ezek az autók a karosszériában rosszak. rohadnak... Hátsó váznyúlványok, kerékjárati ívek, jobb első A oszlop, küszöbök.... Nézdem cserélt lámpái vannak, vagy csak javított,mert törték az biztos... A kormány mennyire kopott az nem számít, mert szarréhugyéé lehet kapni bontoban. Némeg rendesen zárodnak az ajtók stb..stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Tudjátok az a baj hogy ez az atutó árrában van! A 700E nem sok érte még akkor sem ha törve volt, de szépen megcsinálták! Sajnos a kereslet-kinálat aránya anyira rossz hogy még a fullos garázsban tartott 0 km-es autot agyon tuningolva zenézve sem tudnánk eladni olyan áron amit az az autó valoban ér! Tul sok az eladó autó és kevesen vesznek calit! A sok autó közöt meg az ocskaságok lehúzzák a jó autók árát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Te mondtad - ilyen pedálsorom van nekem is :lol: - gyönyörű krómrendszámkeret - magnó helyén mi van padlószönyeg ? - szép fehér leömlő, biztos nem hajtották - Sárga Koni, de toronymerevítő nincs - tán ültetve is van - nozijárol miért nincs kép ? A pedálok nekem nem tetszenek:) magno helyén nemtom mi van: )))) mi az a szép fehér leömlő? :oops: :( nózijáról miért nincs kép?nemtom .. majd kérek róla képeket:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Most akkor végülis mi a lényeg? érdemes megnéznem?:( Ha igen még mindig kérdéses h kivel , várom az önkénteseket :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én házas vagyok és nincs időm sem:)) Mélykék a javasolt személy:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Én házas vagyok és nincs időm sem:)) Mélykék a javasolt személy:)) : )))) Nem férjet keresek :( De ok ,megértettem:) Mélykék gondolom nagyon örül neki h Őt javasolgatod: ))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....mi az a szép fehér leömlő? :oops: :(.... Kipuf gázok ahol távoznak a motorból az a leömlő. Ha "lasssaaaaaan" nennek vele, akkor kicsitnagyon felmelegszik, visszahül, kicsitnagyon felmelegszik..... és akkor lesz ilyen fehér, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kipuf gázok ahol távoznak a motorból az a leömlő. Ha "lasssaaaaaan" nennek vele, akkor kicsitnagyon felmelegszik, visszahül, kicsitnagyon felmelegszik..... és akkor lesz ilyen fehér, ha jól tudom. öööö . hát mondjuk h értem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 : )))) Nem férjet keresek :D De ok ,megértettem:) Mélykék gondolom nagyon örül neki h Őt javasolgatod: ))))))))) Imádom hemi, hogy mindig kiajánlasz :( :( :lol: Ágica igazán megtisztelő a felkérés, de én nem értek az autókhoz. Csak próbálok segíteni a magam bumfordi módján :roll: Bonyhád milyen messze van ? ui: ménnn nem vetted meg bazs kocsiját ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Imádom hemi, hogy mindig kiajánlasz :( :( :lol: Heh:))? én csak nekik akarok jót:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Köszönöm :D :D :D :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Nem értesz az autókhoz : ((((( És ha Te nem is,de nem tudsz valaki más kedves calis úriembert aki segitene nekem?:( Bonyhád nagyon messze van:) pécs közelében.. Miért nem vettem meg bazs kocsiját ?? hááát azért nem mert mostmár 1 mila körül van .. annyi lovetta meg most nem áll rendelkezésemre.. :/ ez az oka h miért nem:) Most szomorúan kell ágyba bújnom,nincs aki segítene nekem .... Hát jóéjt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Esetleg megkérdezheted a Zorrot is hogy el tud-e menni veled! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts