aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Szép estét mindenkinek:) Nem akar velem eljönni valaki calibrát nézni bonyhádra , pécs környékére?: )))))))))))) vagy véletlenül nem lakik valaki arra?:( Egyedül nem tudom megnézni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 meg bele van írva a hirdetés nevibe, hogy Turbó, illetve tavaly értekeztünk a fickóval és páran voltak is megnézni :wink: Mi volt ww kérdése ? "MIRŐL állapítod meg így, hogy ez turbós járgány?" Akkor ne gyere nekem azzal, hogy bele van írva a hirdetésbe, hogy Turbós :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Cartársak nem lelőni egymást miattam, ill. a figyelmetlenségem miatt! :( :lol:Egyébként én láthattam volna, hogy turbós. :oops: Nademosmáaztántuti, hogy nem fogom többet benézni! :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mi volt ww kérdése ? "MIRŐL állapítod meg így, hogy ez turbós járgány?" Akkor ne gyere nekem azzal, hogy bele van írva a hirdetésbe, hogy Turbós Drága Bélám! Nem feltétlenül fontos mindig mindent szó szerint értelmezni. Ott volt a link, a "külsőre" jelentése itt valszeg az volt, hogy "ránézésre". ;-) Ha pedig ránézel a hirdetésre, ott van, hogy "Turbó", illetve a többi árulkodó jel a képeken. :( Csókol, Mónika Lúinszki Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mónika Luinszki egy szopogép volt. akkor most már te is? :oops: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mónika Luinszki egy szopogép volt. akkor most már te is? :oops: :( kérdezd meg a Pistát! mútkor lebuktunk az Antival :( :lol: :D amúgy igen, szopok eleget a calival :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Már az elöző felvetésed is teljesen felesleges volt, de a mostani méginkább :twisted: Pont az ilyenek miatt kaparják kockásra miattad a tapétát a userek melyik volt felesleges? mi van? jó lenne, ha néha kicsit egyértelműbb bírnál lenni :wink: :( amúgy meg a tapéta mintásan szép! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 amúgy igen, szopok eleget a calival :( Mi a gáz a vassal? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Pista hiába kötekedsz, most az eccer bazsnak volt igaza. Azon az autón semmit nem kell megállapítani külsőre, mert oda van írva hogy turbós. Különben is, a kérdés konkrétan erre az autóra vonatkozott, nem pedig általában a Calibrákra. Ennél az autónál meg oda van írva a hirdetés fejlécébe. :( :( (amúgy azér állok a bazs mellé, mer neki is Calibrája van, mint nekem.) :smt019 :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Várjál Gabi, te lehet, hogy nem tudod, de bazsnak alapban nincs sosem igaza, tehát innen indulunk mindig... :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Mi a gáz a vassal? :?: semmi csak most fényezőnél van, ami pénz és idő, meg fel kell rakni a porsche-felniket, meg be kéne borítani a mélyládámat... szóval ilyen gondjaim vannak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Pista hiába kötekedsz, most az eccer bazsnak volt igaza. köszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Várjál Gabi, te lehet, hogy nem tudod, de bazsnak alapban nincs sosem igaza, tehát innen indulunk mindig... :( :( :lol: tudnék ellenpéldát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Most már azt se tom ki kivel van... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Most már azt se tom ki kivel van... :( én magammal ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Akkó én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 most mé báncsátok a bazst?? olyan rendes gyerek :goodman: megvéttelek bazzz . :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 megvéttelek bazzz . :( :( :lol: Először én is. Azt le lettem hurrogva by Vktr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Pista hiába kötekedsz, most az eccer bazsnak volt igaza. Azon az autón semmit nem kell megállapítani külsőre, mert oda van írva hogy turbós. Különben is, a kérdés konkrétan erre az autóra vonatkozott, nem pedig általában a Calibrákra. Ennél az autónál meg oda van írva a hirdetés fejlécébe. :( :( (amúgy azér állok a bazs mellé, mer neki is Calibrája van, mint nekem.) :smt019 :lol: :D :D Neked is csak ugyanazt tudom írni : mi volt ww kérdése ? "MIRŐL állapítod meg így, hogy ez turbós járgány?" Valóban erre a konkrét autóra vonatkozott a kérdés, de ha ott van a szövegben, hogy Turbós, mi mást tudakolhatna, mint a "külsö jegyeket" ? És ugyan az adott autó kapcsán érkeztek a megjegyzések, ám ezen infókat már általánosságban lehet érteni a C20LET Calikra. + Szerintem meg azért érdeklődött, mert legközelebb már nem akar rákérdezni "skacok ez milyen járgány lehet ?", hanem szeretne ismérvekkel bírni ezen Calikról :wink: Számomra ez tűnik logikusnak :D ui: azt már csak apróság, hogy utánna ww hozzátette: "Nademosmáaztántuti, hogy nem fogom többet benézni!" tehát ki lett elégítve tusásszomja :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Az biztos.Szal Mélykék, én pedig veled vagyok! :wink: Mehetünk! :( 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Az biztos.Szal Mélykék, én pedig veled vagyok! :wink: Mehetünk! :( 8) :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 És hogy jövök én itt a képbe... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 És hogy jövök én itt a képbe... :roll: Te fogsz bosszút állni értünk! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts