Englishman Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Nem valószínű, hogy megyek, mert egy délutáni kiruccanáshoz nekem kicsit messze van. Nyuszi vagy, McFly?? :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Ha még megebédelek is, utána (hogy odaérjek) nyomni kellene a gázt. Úgy 240-250-nel kellene mennem az a.pályán. Nem mintha nem tudná, de azért még nem tökéletes a traffipax védelmem. :D Meg pár órára azért nem kocsikáznék 600km-t. Nekem amúgy is jobbak a szombati napok, mert akkor Pesten maradok vasárnap estig. Persze, ha a Miskolc-Debrecen tengelyen belül szervezitek, bármikor jó. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október23, 2013 Megoszt Elküldve Október23, 2013 Majd legközelebb arrafelé is megyünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Na, meg volt a találkozó a Camponánál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Igenm ha jól emlékszem 14 Calibra volt ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 ...meg 3 OFF (magamat is beleértve), pedig esős idő volt. Jó volt, bár néhányan méltatlankodtak Edit hogy túl hamar leléptél... tudom hogy dolgod volt, de mégiscsak a te ötleted volt az egész, nem szép így elsőnek elrohanni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Ez igaz :) Sorry, sorry!...... Sajna, még nem 100% a kocsi és ennek vannak ilyen hátulütői, mint pl. sötétben képtelenség vele közlekedni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Nincs lámpád? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Van és működik is, de botrányosan sz@rul világít... Gyakorlatilag semmit nem láttam a magam előtt levő útból. Se kátyú, se víztócsa, se bakhát....:( Már gyűjtök a malacperselyben egy új lámpára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Mi sem egyszerűbb, fel kell építeni a vectra elejét, azzal látni is lehet. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Persze, ha átteszem a vectra elejét, akkor meg a xenon miatt cseszeget a rendőr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Akkor húzós tél elébe nézel.. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Nem adom fel ilyen könnyen, nem olyan családból származom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Elkezdődött a kocsi felújítása :) Múlt héten lett készen: -első féktárcsa, betét csere -hátsó betét -lengéscsillapítók cseréje -néhány szilent itt-ott :) -ködfényszóró kapcsoló Egy hónap múlva pedig restaurálás lesz: a kocsi alja és a fényezés is megújul, valamint a villamos rendszer és kap vadiúj Hella lámpákat is előre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Ha elől 256os fék van akkor itt az alkalom csere 28x-re, illetve hátra be az 5 mmel nagyobb B Omega betétek. :) :icon10: Elkezdődött a kocsi felújítása :) Múlt héten lett készen: -első féktárcsa, betét csere -hátsó betét -lengéscsillapítók cseréje -néhány szilent itt-ott :) -ködfényszóró kapcsoló Egy hónap múlva pedig restaurálás lesz: a kocsi alja és a fényezés is megújul, valamint a villamos rendszer és kap vadiúj Hella lámpákat is előre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2013 Megoszt Elküldve November22, 2013 Egyelőre ilyesmi nem történt :) Még a kerekeket kellene megnézetni, mert 130-nál nagyon rázza a kormányt, így vagy a felni, vagy a gumi lesz a hunyó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November23, 2013 Megoszt Elküldve November23, 2013 Nem biztos az. Láttam már olyat, hogy a lengőkarban lévő szilent / szilentek voltak szarok és berázott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 OFF Hopp, most nézem Laliiii, klubtag lettél? :icon13: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 :) üdv a clubban! :) Szilenteket is cserélték most, így nem az a gond, egyelőre így járok, mert ha szét lesz szedve a kocsi, akkor mindent megcsinálnak rajta :) Tegnap kaptam egy új bajuszkapcsolót, mert a másik szét volt égve és nem volt 1. fokozat az ablaktörlésnél, ráadásul már kétszer beleégettem a biztosítkot a táblába a kapcsoló miatt, mikor hátsó ablaktörlőt kapcsoltam volna be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 Na, akkor végre az ablaktörlő-probléma is megoldódott? Már csak azt a hátsó lapátot kéne függőlegesbe állítani... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December1, 2013 Megoszt Elküldve December1, 2013 Jaja. :) ON :D OFF Hopp, most nézem Laliiii, klubtag lettél? :icon13: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve December1, 2013 Megoszt Elküldve December1, 2013 Nekem B Omiból van bent. :) üdv a clubban! :) Szilenteket is cserélték most, így nem az a gond, egyelőre így járok, mert ha szét lesz szedve a kocsi, akkor mindent megcsinálnak rajta :) Tegnap kaptam egy új bajuszkapcsolót, mert a másik szét volt égve és nem volt 1. fokozat az ablaktörlésnél, ráadásul már kétszer beleégettem a biztosítkot a táblába a kapcsoló miatt, mikor hátsó ablaktörlőt kapcsoltam volna be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
montealban Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Sziasztok! Bocs a hülye kérdésért, de ugye minden autóban van lambda-szonda? Ki lehet azt kötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Aminek szabályozott keverékképzése van, abban igen. Kikötni nem lehet, és nem is érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts