tgabika76 Elküldve Február14, 2013 Elküldve Február14, 2013 Nem, a Calibra és az Omega A difije egyezik meg. Ott a link bakker!
Tyson05 Elküldve Február14, 2013 Elküldve Február14, 2013 Jól van nyugi... sietve voltam itt, nem láttam a linket. <_< wookie köszi a linket. Hasznos kis oldal! :smartass: Nem, a Calibra és az Omega A difije egyezik meg. Ott a link bakker!
Tyson05 Elküldve Február14, 2013 Elküldve Február14, 2013 Hali! És azt nem tudjátok, hogy, ha beteszek egy Omega B difit hátra a calibra alá, akkor maradhat a calibra féltengely vagy az omegáé kell? :confused:
wookie Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Ez nem így működik. Teljesen más a felfogatása, a kardán felfogatása, valszeg a féltengely is tök más, s akkor az már viszi magával a kerékagyat is. Mi az rwd calit építesz? :D
Tyson05 Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Ez nem így működik. Teljesen más a felfogatása, a kardán felfogatása, valszeg a féltengely is tök más, s akkor az már viszi magával a kerékagyat is. Mi az rwd calit építesz? :D Most nem a felfogatás érdekel... azt én is tudom, és nekem ezt gyerekjáték megoldani. Az egész kasztni át van vagdosva, alakítva. Nem hiszem, hogy tök más lenne a féltengely, a calibráét ismerem, omegáét meg futtában már láttam, de teljesen ugyan úgy néz ki. Maximum a tengely végén a bordázás lehet több vagy kevesebb és a tengely hossza lehet más. Igen RWD calibrát építek... de nem is akár milyet. :smartass:
reddish Elküldve Február16, 2013 Elküldve Február16, 2013 Most nem a felfogatás érdekel... azt én is tudom, és nekem ezt gyerekjáték megoldani. Az egész kasztni át van vagdosva, alakítva. Nem hiszem, hogy tök más lenne a féltengely, a calibráét ismerem, omegáét meg futtában már láttam, de teljesen ugyan úgy néz ki. Maximum a tengely végén a bordázás lehet több vagy kevesebb és a tengely hossza lehet más. Igen RWD calibrát építek... de nem is akár milyet. :smartass: Te az az "1000Le-s Tyson" vagy, aki a calibraclub fórumon is irogattál a tuning topikban?
Arti Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Erről tudunk valamit? Kié? Az tuti, hogy Veszprémben készült a videó, élőben is megnézném a kocsit.http://www.pepemovies.hu/?p=265
wookie Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Iparművész vagy mi a srác, épített már másikat is, egyik haverom ismeri, meg valamelyik esti agazinban is volt már vele riport.
Arti Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Hűha, visszagondolva...Egy-két éve élőben is találkoztam a sráccal. A videóban 2:18-nál vagy egy másik Calibra is. Na, akkor azt mutatta meg nekem. Ezek szerint azóta készített egy másikat is.A régebbi Calibráról itt egy cikk:http://iveszprem.hu/?page=cikk&hir_lang=1&hir_akthely=138&hir_rovatid=341&hir_hirid=51901
Arti Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Ráleltem:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73187http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=56341
Bundee Elküldve Április3, 2013 Elküldve Április3, 2013 Ráleltem:http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73187http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=56341Ez tényleg szép munka!Pár hete az M7-esen láttam egy egész igényesen átalakított narancsmetál színű Calit.
McDeath Elküldve Július8, 2013 Elküldve Július8, 2013 Szerbusztok! Hatalmas kérdéssel fordulok hozzátok. Van a kocsihoz a kulcs, de az elektronika belőle el lett hagyva előző tulaj által. Nem tudom van e az autóban riasztó, mert kulcsal zárva tetőn jobb oldalon villog egy piros led. ha van benne akkor csak örülök mert lakótelepen ki tudja ki nyúlkál hozzá. Központi zár teszi a dolgát. Kérdés a következő: Megoldható e a kulcsba az elektronika pótlása? Ha igen, hogyan a legegyszerűbb? (ár nem számít) Köszönöm előre is a válaszokat! Üdv McDeath
wookie Elküldve Július8, 2013 Elküldve Július8, 2013 Szvsz úgy, hogy a forgalmival a kezedben bemész a legközelebbi opel szalonba. (hamár a pénz nem számít) 1
McDeath Elküldve Július9, 2013 Elküldve Július9, 2013 Szvsz úgy, hogy a forgalmival a kezedben bemész a legközelebbi opel szalonba. (hamár a pénz nem számít) Szia! Jogos.... :omg: akkor meg kell várni az új forgalmit mert még nem jött ki ugyebár. Köszönöm a segítségedet :) Üdv McDeath
reddish Elküldve Szeptember25, 2013 Elküldve Szeptember25, 2013 Tervben van a jövö szezonra egy célgép épitése street kategoriába. C20xe alapmotorral. A sperr difi alap. 200 paci alatt nem is érdemes odaállni. Csak hobbyból. A szabályok elég jol beszükitik a könnyitési lehetöségeket, sztm 50 kg körül lehet a max könnyités. Aerodinamika és müszaki megoldásokkal lehet sztm eredményes autot késziteni. És akkor még mindig kérdés hogy a soför ki tudja e hozni a maximumot a kocsiból. És ez még csak a felszin. Sperr difi minek egy c20xe alapmotorhoz?. Az aerodinamikai megoldásokat meg felejtsd el. A Calibráé alapból jó. A másik, hogy le sem tudod mérni mit hozna egy-egy átalakítás. Az összes optikai tuningos Calibra cw értéke messze nem éri el a gyári 0,26-ot. A műszaki megoldásokkal lehet csak eredményt elérni.
Englishman Elküldve Szeptember26, 2013 Elküldve Szeptember26, 2013 Az alapmotor nyilván fel lesz hùzva. Startnál meg nem baj ha egyszerre tapad be mind a 2 kerék. Emiatt kell a sperr. 80 km/h tól négyzetesen nö a légellenállás. Böven 100km/h átlépösebességnél hozhat pár tizedet/századot az aerodinamika,ami összetett dolog, nem feltétlen kell azonnal hatalmas szárnyakra meg szpoilerekre gondolni ;-)
McDeath Elküldve Szeptember26, 2013 Elküldve Szeptember26, 2013 Az alapmotor nyilván fel lesz hùzva. Startnál meg nem baj ha egyszerre tapad be mind a 2 kerék. Emiatt kell a sperr. 80 km/h tól négyzetesen nö a légellenállás. Böven 100km/h átlépösebességnél hozhat pár tizedet/századot az aerodinamika,ami összetett dolog, nem feltétlen kell azonnal hatalmas szárnyakra meg szpoilerekre gondolni ;-) Ehhez csak annyit fűzök hozzá hogy aerodinamikát nem nagyon kell piszkálni. Indoka az hogy ha össze van rakva a gyári kinézet (lökős szoknyák) szpojler nélkül a Calibra légellenállási tényezője 0.26 ezen már nehéz javítani ugye bár... Nagyobb esélyel szúrjuk el a cw értéket ha hozzányúlunk mint hogyha nem... legalább is szerintem. A meghajtásra 4 kereket javaslok inkább. Jobban rajtol az autó. C20XE akkor már érdemes turbót is rábökni (igen C20LET motort faraghatunk belőle akár. Szerintem ezzel már akkor nem hobbi szinten lehet gyorsulni :D
corsarulez Elküldve Szeptember26, 2013 Elküldve Szeptember26, 2013 Én egyelőre örülök, hogy megy a kocsim :) De majd elmegyek megnézni titeket a gyorsulásin ;)
reddish Elküldve Szeptember26, 2013 Elküldve Szeptember26, 2013 Az alapmotor nyilván fel lesz hùzva. Startnál meg nem baj ha egyszerre tapad be mind a 2 kerék. Emiatt kell a sperr. 80 km/h tól négyzetesen nö a légellenállás. Böven 100km/h átlépösebességnél hozhat pár tizedet/századot az aerodinamika,ami összetett dolog, nem feltétlen kell azonnal hatalmas szárnyakra meg szpoilerekre gondolni ;-) Nekem úgy 190le környékén van most a motorteljesítményem és még mindig nem kell bele sperr . Simán tudok elpörgés nélkül gyorsulni vele. Nem tudsz annyit emelni a nyomatékon, hogy gondot okozzon gyorsulásnál. Ez nem turbós motor. Aerodinamikáról: ha találsz olyan céget, aki ad hozzá bizonylatot, milyen +tapadást ad a spojlerei szóljál, mert ilyet még én nem találtam. A többi meg spekuláció csak mit hozhat. Először a motortuningot csináld meg, azután érdemes majd a sperrel, aerodinamikával foglalkozni, ha úgy érzed ennél az erőnél nincs már tapadása az autónak. Mondjuk egy jó gumi sokat javít a tapadáson. Egy komolyabb motortuning amúgy is igen nagy összegbe kerül. McDeath: "C20XE akkor már érdemes turbót is rábökni (igen C20LET motort faraghatunk belőle akár. Szerintem ezzel már akkor nem hobbi szinten lehet gyorsulni :D" Felesleges. Mire átépíted turbósra (és tartósra), minimum ugyanott vagy, mintha vennél bele egy LET motort. Nyernbis szeretnék! :) Valamire biztos szükségem lessz. :) Ha nyerni szeretnél gyári c20ne motorral, nagyon sok önbizalomra lesz szükséged, meg óriási szerencsére. :D A te (mi) kategóriádba vannak pl. a Honda 200le gyári Type R-jei is. :devlish:
Englishman Elküldve Szeptember26, 2013 Elküldve Szeptember26, 2013 Ehhez csak annyit fűzök hozzá hogy aerodinamikát nem nagyon kell piszkálni. Indoka az hogy ha össze van rakva a gyári kinézet (lökős szoknyák) szpojler nélkül a Calibra légellenállási tényezője 0.26 ezen már nehéz javítani ugye bár... Nagyobb esélyel szúrjuk el a cw értéket ha hozzányúlunk mint hogyha nem... legalább is szerintem. A meghajtásra 4 kereket javaslok inkább. Jobban rajtol az autó. C20XE akkor már érdemes turbót is rábökni (igen C20LET motort faraghatunk belőle akár. Szerintem ezzel már akkor nem hobbi szinten lehet gyorsulni :D Lehet cukrozni a végtelenségig. Jó a 4wd csak sok a hajtáslánci veszteség. Jobb a rajt, ám utána érezhetöen fogja a kocsit. Nem beszélve a plusz tömegröl. A turbos moci nem jöhetne szóba, más súlycsoport.
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2013 Elküldve Szeptember27, 2013 Ehhez csak annyit fűzök hozzá hogy aerodinamikát nem nagyon kell piszkálni. Indoka az hogy ha össze van rakva a gyári kinézet (lökős szoknyák) szpojler nélkül a Calibra légellenállási tényezője 0.26 ezen már nehéz javítani ugye bár...Ez csak a C20NE-re igaz, és arra is csak tükrök és díszlécek nélkül, valamint a gyári felnikkel. A C20XE légellenállási tényezője már 0.28 (bordázott az olajteknő), a C20LET-é pedig 0.29. 1
McDeath Elküldve Szeptember27, 2013 Elküldve Szeptember27, 2013 Ez csak a C20NE-re igaz, és arra is csak tükrök és díszlécek nélkül, valamint a gyári felnikkel. A C20XE légellenállási tényezője már 0.28 (bordázott az olajteknő), a C20LET-é pedig 0.29. Nem is rossz :D Ezekről nem is tudtam :) Köszönöm az infókat :D Én egyelőre örülök, hogy megy a kocsim :) De majd elmegyek megnézni titeket a gyorsulásin ;) Na az én autóm tuti nem lesz gyorsulásin :D ~285000 km-el már nem akarom széthajtani :) Én is örülök hogy megy a járgány csak annyi a bajom hogy nem volt vele foglalkozva így sok idő és sok pénz lesz mire rendbe kapom szegényt :/ De ha egyszer eljutok a jelenlegi lista végére akkor már egész jó állapotban lesz. :) OFF: Apropó így a fórumos közösséggel kéne egy talit szervezni majd valamikor Calibrások :) de ezt a megfelelő topikban persze és nem pedig a műszaki részlegen :D ON
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2013 Elküldve Szeptember28, 2013 OFF: Apropó így a fórumos közösséggel kéne egy talit szervezni majd valamikor Calibrások :) de ezt a megfelelő topikban persze és nem pedig a műszaki részlegen :D ON Ez az "Egyebek" topik, úgyhogy ide mehet. Igazán szép kezdeményezés amúgy, csakhogy a fórumon jelenleg aktív valódi és tiszteletbeli (én) Calibrások a szélrózsa minden irányában leledzenek. Edit pl. ha jól tudom kiskőrösi, én meg veszprémi vagyok... :blush: 1
corsarulez Elküldve Szeptember28, 2013 Elküldve Szeptember28, 2013 Igen. :) De én szívesen elmegyek (szinte) bárhova az országban, ha szerveződik egy Calibra találkozó. :)
corsarulez Elküldve Szeptember28, 2013 Elküldve Szeptember28, 2013 Ma hosszab útra mentem a kocsival. Tegnap még izgultam,mert 500-as alapjáratom volt, de ma minden oké volt, szépen indult, jól ment. bár 100 felett 110 km/h ig rettentően ráz a kormány. Illetve nem tudom, hogyan lehet megoldani, hogy olyan rossz a világítás (mármint, működik, de elég gyéren világít). http://kepfeltoltes.hu/view/130928/caliiii_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ami még furcsa volt, hogy nagyon erős a motorfék. Ezt eddig nem vettem észre. De nem hiszem, hogy ez hibajelenség. :) Csak a többi autómban nem volt ilyen feltűnő. 1
Recommended Posts