Korzás Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Calibra rejtett vonóhorog valakinek? Vectramra vettem, mert azt mondták, hogy j lesz hozzá, de közben meg az sem mindegy, hogy egy Vectra 4 vagy 5 ajtós! Szóval,ha vkit érdekel,akkor írjon egy Pü-t! Olcsójért adom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Pont a 100-130 közötti rész az ahol előjön a centirozás illetve a " tojás felni " miatti ütés... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mifi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Aloha mindenki! Maradt egy szett 256-os féktárcsám, betétekkel. Vadi újak, dobozban vannak. A szett 16000ft áron lenne eladó. Bárhol fellelhető vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok calibrások!!Átpofátlankodtam egy kis segítségért hozzátok mert egy nagyon jó barátom összetörte a 2000 8v-s masináját és kellene egy-két dolog ahoz hogy rendbe legyen rakva.Lista:-motorháztető,2 db első lámpa,lökhárító,zárhíd.Egyenlőre ennyi lenne a kívánsága a srácnak,természetesen bontott olcsobb cuccok kellenének mert szegényt nem veti fel a pénz.A telefonszáma:06-30-625-31-56,és Gyulának hívják.Aki tud segítsen neki mert jó gyerek.....előre is köszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Sziasztok calibrások!!Átpofátlankodtam egy kis segítségért hozzátok mert egy nagyon jó barátom összetörte a 2000 8v-s masináját és kellene egy-két dolog ahoz hogy rendbe legyen rakva.Lista:-motorháztető,2 db első lámpa,lökhárító,zárhíd.Egyenlőre ennyi lenne a kívánsága a srácnak,természetesen bontott olcsobb cuccok kellenének mert szegényt nem veti fel a pénz.A telefonszáma:06-30-625-31-56,és Gyulának hívják.Aki tud segítsen neki mert jó gyerek.....előre is köszi.... Hívja ezt a számot, itt van minden ami kell neki... ^_^ 20/5810581 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hívja ezt a számot, itt van minden ami kell neki... ^_^ 20/5810581 Köszönöm!Üzenetet átadtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ratter Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Jo reggelt minden Calibrasnak! Hobbi biztositas ugybe tud valaki egy kis felvilagositast adni? Forumon keresgeltem, de nem leltem valaszra, hogy melyik biztosito, mi az ugyintezes menete... Ebbe kernek egy kis segitseget. Egy kis reklam: Szelvedojavitas Veszpremben, Calibrasoknak 20% kedvezmennyel. OBI parkolo, piros sator, piros Calibra ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Jo reggelt minden Calibrasnak! Hobbi biztositas ugybe tud valaki egy kis felvilagositast adni? Forumon keresgeltem, de nem leltem valaszra, hogy melyik biztosito, mi az ugyintezes menete... Ebbe kernek egy kis segitseget. Egy kis reklam: Szelvedojavitas Veszpremben, Calibrasoknak 20% kedvezmennyel. OBI parkolo, piros sator, piros Calibra ^_^ Csak Calis írtaht ? :D http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/ Régen úgy volt amúgy, hogy másik autó a neveden, amelynek biztosítása az allianz-nál van, valamilyen ótóklubos klubtagság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ratter Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Csak Calis írtaht ? :D http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/ Régen úgy volt amúgy, hogy másik autó a neveden, amelynek biztosítása az allianz-nál van, valamilyen ótóklubos klubtagság. Klubtagsag az termeszetes ^_^ Valaszt koszonom. Biztositos oldalt vegignyalaztam, naggyabol az osszes kerdesemre valaszt kaptam, de azert meg egy mailt megeresztek nekik, hogy pontositsak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Klubtagsag az termeszetes ^_^ Valaszt koszonom. Biztositos oldalt vegignyalaztam, naggyabol az osszes kerdesemre valaszt kaptam, de azert meg egy mailt megeresztek nekik, hogy pontositsak. Nincs mit :D Normális társaság mindkét vonal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Halihó esetleg ha valaki van Győrből Calibrás igen nézegette ma mellettem Pápai úton lámpánál amikor álltunk a MOTE matricámat! kb 13 30-14 00 között! Ha itt van reagáljon! ;) <_< :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Jo reggelt minden Calibrasnak! Hobbi biztositas ugybe tud valaki egy kis felvilagositast adni? Forumon keresgeltem, de nem leltem valaszra, hogy melyik biztosito, mi az ugyintezes menete... Ebbe kernek egy kis segitseget. Egy kis reklam: Szelvedojavitas Veszpremben, Calibrasoknak 20% kedvezmennyel. OBI parkolo, piros sator, piros Calibra <_< Kb. mennyiért csinálják a szélvédőjavitást, van egy kis köfelverődésem, de nem volt monori parkolóba ott a fickó és 30kmert mégegyszer nem utazok hogy megkérdezzem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Nah azért ilyen is van: Előkerült a lopott Calibra Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali197 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Sziasztok,szükségem lenne a műszrfal alatti kárpitok felfogatásához műa. bolhákra(fordítós,nem pattintós).Esetleg valami besz.forrásra. Köszi:István Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Autósbolt. Én ott vettem újan, talán 60Ft volt darabja. Próbáld meg itt: http://www.patentdepo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali197 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Autósbolt. Én ott vettem újan, talán 60Ft volt darabja. Próbáld meg itt: http://www.patentdepo.hu/ Thx,felhívomőket kedden Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali197 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Segítsetek,7.5x17-es alufelnire milyen széles gumi kő?215-ös jó?Valami olyan oldal esetleg ahol ezeket lehet kalkulálni? Kösz:István Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nézd meg itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali197 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Eeeez az,ez kell. Köcce.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nézd meg itt. Hmm, ez tényleg jó :o Thx! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali197 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Huh,belegabalyodtam az alufelni keresésbe,Segítsetek lécci!17"-ost szeretnék Calira,7 vagy 7.5"-ost vegyek (215-ös gumihoz),milyenET-vel(gyári tele alukerék 6X15 ET49),gumi/40 vagy 45 legyen?ET-nél mennyi a -tól-ig határ ami nem lóg ki?Ahány kereskedővel(gumissal) beszéltem mind mást mond. Kösz:István U.i.:Tök hülye vagyok ebben,minden infot szivesen veszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Annyi biztos hogy 7" széles ET35-tel még éppen nem lóg ki, és ha nincs megültetve az autód, akkor bele sem ér. Ha van ültetve akkor hátul nem árt felperemezni a sárvédőívet, különben ha hátul is ülnek akkor bele fog érni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Huh,belegabalyodtam az alufelni keresésbe,Segítsetek lécci!17"-ost szeretnék Calira,7 vagy 7.5"-ost vegyek (215-ös gumihoz),milyenET-vel(gyári tele alukerék 6X15 ET49),gumi/40 vagy 45 legyen?ET-nél mennyi a -tól-ig határ ami nem lóg ki?Ahány kereskedővel(gumissal) beszéltem mind mást mond. Kösz:István U.i.:Tök hülye vagyok ebben,minden infot szivesen veszek. /40, kisebb az esély hogy bárhova is beleérjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cali197 Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Thx a válaszokat.Kalkulálgattam ,mértem kicsit.Nincs ültetve a zauto,akkor elvileg 7x17 ET38 gumi:215/45 elvileg elfér,nem lóg ki.?Ugyi kartácsok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xendercali Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 17x7,5 " 215/40-es gumival simán elfér. Nekem ültetve van (-35mm) de így sem ér bele a sárvédőkbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts