aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Esetleg megkérdezheted a Zorrot is hogy el tud-e menni veled! Tőle kértem már tanácsot, azt még nem kérdeztem h nincs e kedve elkirándulni bonyhádra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Bonyhád nagyon messze van:) pécs közelében....Én nem mennék le. Mármint a helyedben. ....Miért nem vettem meg bazs kocsiját ?? hááát azért nem mert mostmár 1 mila körül van.... Törötten nem annyi volt. ....Most szomorúan kell ágyba bújnom,nincs aki segítene nekem .... Hát jóéjt :(.... Szép álmokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Hát sok sikert a vásárláshoz! Ha mégsem jönne össze akkor kb. 1 hét múlva megnézheted az én automat is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ....mostmár 1 mila körül van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hogyan lehet képet berakni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Hogyan lehet képet berakni??? [img"]kep_url-je[/img"] Macsekkörmök nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 EE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Lehet hogy én vagyok béna de akkor sem sikerül felraknom az a nyavajás képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 EE Aki e-t mond, mondjon É-t is! :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ne mán ez följebb Bazs gépe? Mert naon jó lett :( Sztem ez iyg ahogy van megér egy millát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 nahát ez följebb Bazs gépe? Mert naon jó lett :( Sztem ez iyg ahogy van megér egy millát. szerintem is ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Szép lett a gépsor, bazs ! Most akkó eladó vagy marad ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Szép lett a gépsor, bazs ! Most akkó eladó vagy marad ? :wink: eladó, de ha nem megy el, akkó marad ;-) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2005 Megoszt Elküldve Április23, 2005 Bazs fő a konkrét cél kitűzése és a határozottság... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 EZ milyen mocorgó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ez a Pilisi Csabi turbós Calija... :wink: Ez pedig Adrián phase sokja... :( http://buliblikk.hu/data/media/pictures/00...rsulas__046.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Végre elkészült a színrefújt B Vectra kilincs (zár nélkül), valamint a Rieger GTS installja. A lökös még némi finombeállítást igényel a géptetőnél levő rés miatt, bár a lámpáknál pontosan illeszkedik. Asszem ebből morcosítás lesz, az megoldja a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 szép paripa :wink: enyimen is kisrendszám van. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Sajnos a Calinál a lökös felfogatásokat, illeszéseket nagyon hülyén oldották meg a Német elvtársak! Ha egyszer leszeded az eredetit akkor az sem tudod normálisan visszarakni :evil: A utolagosan vásárolt lököst szitnte lehetetlen 100%-osan felszerelni! Én is sokat szívtam a lökössel amit csináltam pedig mindent kimértem, lemértem átmértem, még hátulra is felprobáltam mégsem stimmelt! De ma végre sikerült 98%-osan feltenni! Már csak le kell fényezni (na nem irigylem a fényezőt) és nagyon ütős lessz a bárányka! Reszkessetek Hondások! Ma este is meg kellet mutatnom egy agyment VTI Civicnek milyen az amikor a Német technika egy "jó" gépész kezében dorombol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ja ami szerintem nagyon fontos dolog Májús 2-án senki ne tankoljon! Az autos társadalom lázadást szít a Moll árai és az üzemanyagár magas adótartama ellen! Aki teheti az meg Moll kúton egyáltalán ne tankoljon és olyan kútakon sem ahol a Molltól veszik a naftát! Ha jól tudom akkor a Shell a Jett és az Agip kútaknak nem a Moll a beszálítojuk! De másodikán semmi képen nem tankoljatok! Adjátok tovább minnél több autosnak és motorosnak! A Szállítok érdekvédelmi szervezete (remélem jól írtam a nevüket) felhívást iltézett valamenyi fuvarozó társasághoz hogy ha tehetik akkor májustól külföldön tankolják teherautóikat! Bár sok eséjét nem látom, de hátha lejebb viszik az árakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Ágica! Hogy állsz a Cali vásárlással? Lehet hogy a héten megyek Pécs környékére... Mellesleg a mail-omat megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Gabi! Szerintem vágd le a vonószemet! Úgysem lehet ilyen lökössel vontatni, mert letépi, a rács meg csúnya kivágva. Az összes rieger felső része 2-3 centivel alacsonyabban van, mint a gyári lökös. Tehát az mindenképpen morci. Viszont neked mintha kicsit ferdén is állna... Amúgy zsír, már csak egy kicsit dögösebb kerék kell alá, hogy mutasson is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Gabi! Szerintem vágd le a vonószemet! Úgysem lehet ilyen lökössel vontatni, mert letépi, a rács meg csúnya kivágva. Az összes rieger felső része 2-3 centivel alacsonyabban van, mint a gyári lökös. Tehát az mindenképpen morci. Viszont neked mintha kicsit ferdén is állna... Amúgy zsír, már csak egy kicsit dögösebb kerék kell alá, hogy mutasson is. :wink: Praktikum vs. Esztétika 0:1 :( Végül is mondasz valamit, de az a gáz hogy elfogyott a rács ami oda van ragasztva, és most ezért nem akarok egy új táblát venni. Még lesz mit állítgatni rajta hogy rendesen álljon, de egyelőre szoknom kell hogy ilyen alacsony. Fekvőrendőr még nem került az utamba, de a kapubehajtónkat csak tolatva mertem abszolválni :( Nagyobb felni szerepel a hosszútávú terveim között, de valszeg csak jövőre. Porsche felnire nem fussa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Ágica! Hogy állsz a Cali vásárlással? Lehet hogy a héten megyek Pécs környékére... Mellesleg a mail-omat megkaptad? Szió, köszi megkaptam a mailt!:( a pécs környék már nem aktuális,de ha az lenne akkor se mennék,hanem felhívnám pestre. most blacksheep calijánál tartok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts