Xendercali Elküldve Március8, 2009 Elküldve Március8, 2009 Szerintem csak a klímásokban volt 92-től!Talán modellfrissítés után (94-től) már rakták klíma nélkülibe is,bár ha minden igaz,akkor onnantól már alapfelszereltség volt.
Sygnus Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Szerintem csak a klímásokban volt 92-től!Talán modellfrissítés után (94-től) már rakták klíma nélkülibe is,bár ha minden igaz,akkor onnantól már alapfelszereltség volt. Az enyém pedig klímás....
Csabii Elküldve Március9, 2009 Elküldve Március9, 2009 Szerintem csak a klímásokban volt 92-től!Talán modellfrissítés után (94-től) már rakták klíma nélkülibe is,bár ha minden igaz,akkor onnantól már alapfelszereltség volt. én bontottam 92-es klímás xe-t és nem volt benne Viszomt egy 96-os v6-ban már volt
roland7 Elküldve Március13, 2009 Elküldve Március13, 2009 Sziasztok! 1991-es C20NE-be vettem egy DID kijelzőt a régi mutatós óra helyére. Ebben külső hőmérséklet kijelzés is van. A bekötésben kérnék segítséget (leírás, link, stb...). Kesztyűtartót kivettem, a nagy sárga csatlakozóba próbálva működik is rendesen, a kijelző. Útmutatót is kaptam: "Ha kiveszed a manuális órát akkor mögötte keresd meg a BC-nek a csatlakozóját,ha esetleg nem látnád akkor vedd le a kesztyűtartót és onnan meglátod majd valamelyik vastag kábelköteghez hozzá kötözve. Ha megvan ez a sárga csati akkor annak a vezetékeihez kösd majd a D.I.D. vezetékeit kábelszín szerint. A külső hőmérséklet jeladó a motortérig ki van vezetve,ha kinyitod a géptetőt akkor szemből a bal felső sarokban találsz egy lapos fekete csatit amibe 2 (kék,kék-fehér) vezeték megy .Innen kell tovább vinned majd a lökhárítóba ahol a lökös bal (szemből) alján megtalálod majd azt a kb. 1 cm-es lukat ahova való a jeladó." A problémáim a következők: - úgy tűnik, pár vezeték teljesen felesleges a DID-ben (ha kihagyok 2-3-at, akkor is működik. Mindet be kell kötni biztos?) - Nem találom a sarokban a kék, kék-fehér vezetékes csatit (elképzelhető, hogy nincs is benne?) Köszönöm a segítséget! Üdv: Roli
Sygnus Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 92-töl rakták!nekem legalábbis ezt mondták az autósboltba mikor rendelni akartam!az az elöttiekbe meg állitólag f astrábol kell kiszedni(gondolom a tartót)és utánna azt lehhet használni! Azt nem tudod véletlenül hogy a b corsa tartókerete passzol e a calibrába?Mert azt most tudnék egyet szerezni, de f astráét nem találok!
tgabika76 Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Azt nem tudod véletlenül hogy a b corsa tartókerete passzol e a calibrába?Mert azt most tudnék egyet szerezni, de f astráét nem találok! Végülis egyféle pollenszűrő való mindegyikbe, az Astrába is meg a Corsába is, az a kérdés hogy vajon a fűtőmotor (amire felül ez a keret) kialakítása is egyforma-e. Nem tudod kölcsönkérni azt a keretet annyi időre hogy belepróbáld az autóba?
Sygnus Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 Végülis egyféle pollenszűrő való mindegyikbe, az Astrába is meg a Corsába is, az a kérdés hogy vajon a fűtőmotor (amire felül ez a keret) kialakítása is egyforma-e. Nem tudod kölcsönkérni azt a keretet annyi időre hogy belepróbáld az autóba? Hát a vaterán néztem ezt a keretet, de 1000ft-ot kér érte a srác, szóval nem egy hatalmas összeg.....lehet megveszem aztán ha jó akkor örülhetek ha enm akkor meg ez van...
tgabika76 Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 - úgy tűnik, pár vezeték teljesen felesleges a DID-ben (ha kihagyok 2-3-at, akkor is működik. Mindet be kell kötni biztos?) - Nem találom a sarokban a kék, kék-fehér vezetékes csatit (elképzelhető, hogy nincs is benne?) -Elvileg a DID-nak nem kell más csak egy pozitív, egy test, egy világítás meg a külső hőmérséklet jele, de én a helyedben bekötném mindet, abból baj nem lehet. -Azért nem találod a kék-fehér vezetékescsatit, mert rossz a leírás. A motortérben ha szemben állsz az autóval akkor ne a bal felső sarokban keresd, hanem a jobb felsőben, a motortéri biztosítékdoboz mögött a szélvédő felé. Egy 5 tűs csatlakozót keress. Update: találtam leírást a DID csatlakozójának kiosztásáról, vezetékszínekkel. Mondjuk hogy sebességjel minek kell neki azt nemtom, de íme: Pin 1 +12v Piros Pin 2 Hőmérséklet jeladó Kék/Fehér Pin 3 Test Barna Pin 4 Megvilágítás Szürke/Fekete vagy Szürke/Zöld Pin 5 Gyújtás Fekete Pin 7 Hőmérséklet jeladó Kék Pin 12 Sebesség jeladó Kék/Piros (csatlakoztasd a rádió vagy a BC azonos színű vezetékeihez)
roland7 Elküldve Március14, 2009 Elküldve Március14, 2009 -Elvileg a DID-nak nem kell más csak egy pozitív, egy test, egy világítás meg a külső hőmérséklet jele, de én a helyedben bekötném mindet, abból baj nem lehet. -Azért nem találod a kék-fehér vezetékescsatit, mert rossz a leírás. A motortérben ha szemben állsz az autóval akkor ne a bal felső sarokban keresd, hanem a jobb felsőben, a motortéri biztosítékdoboz mögött a szélvédő felé. Egy 5 tűs csatlakozót keress. Update: találtam leírást a DID csatlakozójának kiosztásáról, vezetékszínekkel. Mondjuk hogy sebességjel minek kell neki azt nemtom, de íme: Pin 1 +12v Piros Pin 2 Hőmérséklet jeladó Kék/Fehér Pin 3 Test Barna Pin 4 Megvilágítás Szürke/Fekete vagy Szürke/Zöld Pin 5 Gyújtás Fekete Pin 7 Hőmérséklet jeladó Kék Pin 12 Sebesség jeladó Kék/Piros (csatlakoztasd a rádió vagy a BC azonos színű vezetékeihez) Nagyon köszönöm! Roli
psz Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Hello!! Egy kérdés! Calibra c20xe motorhoz ugye F18+CR váltó van, mármint az összkerekes kivitelbe. Ezt a váltót össze lehet hozni x30xe motorral?? Vagy nem.... Thnx! PSZ
tgabika76 Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Hello!! Egy kérdés! Calibra c20xe motorhoz ugye F18+CR váltó van, mármint az összkerekes kivitelbe. Ezt a váltót össze lehet hozni x30xe motorral?? Vagy nem.... Thnx! PSZ Ebben az esetben nem a motortól meg a hajtáslánctól függ hogy milyen váltó van benne, hanem az évjárattól. A C20XE motorhoz (akár összkerekes, akár nem) eleinte F20 váltót társítottak, csak '93-tól szerelték F18+-al, ami annyiban jobb, hogy ez gyárilag speerdiffis. X30XE motorral nem hinném hogy össze lehetne hozni, még akkor sem ha eltekintünk attól hogy az X30XE-t hátsókerékhajtású autóba (Omi B ) szerelték, emiatt R-es váltó való hozzá (bár gondolom Caliba szeretnéd az X30XE-t, ha már ebbe a topikba írtál), ugyanis minden váltó egy adott nyomatékhatárig van méretezve, és az X30XE nyomatéka meghaladja az F18+ tűrőképességét. Szóval az egész belsejét ki kéne dobnod... Ha valóban Caliba szeretnél X30XE-t, akkor kérdezd itt a fórumon Vörös Csabit váltóügyben, neki pontosan ilyen MV6 motoros Calija van, de ha nagyot nem tévedek akkor a 2.5V6 F25-ös váltója van rajta. Esetleg elballagsz némethonba a Gema Motorsport-hoz, és veszel potom 1180€-ért egy 6 sebességesre alakított és szekvenciális kapcsolású F25-öt. :huh:
psz Elküldve Március20, 2009 Elküldve Március20, 2009 Ebben az esetben nem a motortól meg a hajtáslánctól függ hogy milyen váltó van benne, hanem az évjárattól. A C20XE motorhoz (akár összkerekes, akár nem) eleinte F20 váltót társítottak, csak '93-tól szerelték F18+-al, ami annyiban jobb, hogy ez gyárilag speerdiffis. X30XE motorral nem hinném hogy össze lehetne hozni, még akkor sem ha eltekintünk attól hogy az X30XE-t hátsókerékhajtású autóba (Omi B ) szerelték, emiatt R-es váltó való hozzá (bár gondolom Caliba szeretnéd az X30XE-t, ha már ebbe a topikba írtál), ugyanis minden váltó egy adott nyomatékhatárig van méretezve, és az X30XE nyomatéka meghaladja az F18+ tűrőképességét. Szóval az egész belsejét ki kéne dobnod... Ha valóban Caliba szeretnél X30XE-t, akkor kérdezd itt a fórumon Vörös Csabit váltóügyben, neki pontosan ilyen MV6 motoros Calija van, de ha nagyot nem tévedek akkor a 2.5V6 F25-ös váltója van rajta. Esetleg elballagsz némethonba a Gema Motorsport-hoz, és veszel potom 1180€-ért egy 6 sebességesre alakított és szekvenciális kapcsolású F25-öt. :huh: Most csak ilyen variációkkal gondolkodunk, mit lehetne kihozni egy ilyenből... Valóba, most néztem, hogy a v6-os claibrák f25-ös váltóval vannak szerelve, viszont az csak fronthajtásos akkor. Hmm. Variálgatonk, van egy alap masina, és abból kéne valami szörnyeteget összehozni. Viszont ha a hajtáslánc a leggyengébb láncszem, akkor lehet még egyik alternatíva egy 3000 24V motor farhajtással.... Csak kérdezgetek itt!!! Azért kössz!!
tgabika76 Elküldve Március21, 2009 Elküldve Március21, 2009 ...még egyik alternatíva egy 3000 24V motor farhajtással.... Az meg azér' nem jó mert túl hosszú a motor (ugye hátsókerékhajtáshoz el kell fordítani hosszába), és annyira át kell faragni a tűzfalat hogy kábé az öledben lenne a műszerfal. Még a B Omi hajtáslánchoz (V6 hosszában hátsókerékhajtással) is át kell, pedig a V6 ugye jóval rövidebb mint egy sor6.
Sygnus Elküldve Március23, 2009 Elküldve Március23, 2009 A véleményeteket szertném kérni ki mit gondol a : Powercap - ról? Érdemes - e venni ilyet, van e valamilyen hátránya, milyen javulás várható el tőle...stb... Meg, hogy a Üvegszálas műgyantából készült-ről van e vkinek tapasztalat, mivel ezt könyebb és olcsóbb beszerezni idehaza.... Várom a válaszokat...Köszi!
Hepi Elküldve Március23, 2009 Elküldve Március23, 2009 A véleményeteket szertném kérni ki mit gondol a : Powercap - ról? Érdemes - e venni ilyet, van e valamilyen hátránya, milyen javulás várható el tőle...stb... Meg, hogy a Üvegszálas műgyantából készült-ről van e vkinek tapasztalat, mivel ezt könyebb és olcsóbb beszerezni idehaza.... Várom a válaszokat...Köszi!papíron 4KW-ad el elvileg a teljesítményhez, közvetlenebb lesz a gázreakció. Az üvegszálas cuccot meg hanyagolnám...
Csabii Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Ebben az esetben nem a motortól meg a hajtáslánctól függ hogy milyen váltó van benne, hanem az évjárattól. A C20XE motorhoz (akár összkerekes, akár nem) eleinte F20 váltót társítottak, csak '93-tól szerelték F18+-al, ami annyiban jobb, hogy ez gyárilag speerdiffis. X30XE motorral nem hinném hogy össze lehetne hozni, még akkor sem ha eltekintünk attól hogy az X30XE-t hátsókerékhajtású autóba (Omi B ) szerelték, emiatt R-es váltó való hozzá (bár gondolom Caliba szeretnéd az X30XE-t, ha már ebbe a topikba írtál), ugyanis minden váltó egy adott nyomatékhatárig van méretezve, és az X30XE nyomatéka meghaladja az F18+ tűrőképességét. Szóval az egész belsejét ki kéne dobnod... Ha valóban Caliba szeretnél X30XE-t, akkor kérdezd itt a fórumon Vörös Csabit váltóügyben, neki pontosan ilyen MV6 motoros Calija van, de ha nagyot nem tévedek akkor a 2.5V6 F25-ös váltója van rajta. Esetleg elballagsz némethonba a Gema Motorsport-hoz, és veszel potom 1180€-ért egy 6 sebességesre alakított és szekvenciális kapcsolású F25-öt. ;) Nem Gabi.F20 van fent.Az mv6 astrában pedig F18 van és bírja még a gyorsulást is.Nem akartam rátenni az F25-öt.Nem tetszik a 25-ös áttétele meg az a nehéz lendkerék sem
Csabii Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 papíron 4KW-ad el elvileg a teljesítményhez, közvetlenebb lesz a gázreakció. Az üvegszálas cuccot meg hanyagolnám... lemérték már páran és valóban 5Le-t ad.Üvegszál nekem se kellene.Hallottam már karbonszálból készültről is de az se volt jó.
Hepi Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 lemérték már páran és valóban 5Le-t ad.Üvegszál nekem se kellene.Hallottam már karbonszálból készültről is de az se volt jó. tudom, hogy páran, nemsokan mérték a cap-et
Csabii Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 ja és amit tudok h mértek az mind fém volt.Alu. ;)
tgabika76 Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Nem Gabi.F20 van fent.Az mv6 astrában pedig F18 van és bírja még a gyorsulást is. Huhh, hát elég bátrak vgytok... Gondoljátok hogy hosszú távon is bírni fogja? Amennyire tudom, a váltók típusmegjelölésében a kétjegyű szám ( pl. F20 esetében a 20) 10-el szorozva azt a nyomatékot jelzi, amihez a váltót tervezték. Jó, van egy kis ráhagyás (~10%) a tűrőképesség terén, de gondolod hogy egy 200Nm-re tervezett váltó sokáig elviseli az X30XE 270Nm-es nyomatékát?
millibra Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Tgabika Te jobban járatos vagy ezen a fórumon. Vettem ebay-en egy chipet,de mint utólag kiderült 20NE-hez való. Olyan ECU-ba lehet berakni aminek 2 soros a saru része. Légyszíves keress itt nekem olyan embert akinek ilyen Kadett GSI-je van és chippelve van az autója. A lényeg az,hogy szeretném valakivel kipróbáltatni,hogy tisztába legyek azzal hogy egyáltalán mihez való. ;)
Csabii Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Huhh, hát elég bátrak vgytok... Gondoljátok hogy hosszú távon is bírni fogja? Amennyire tudom, a váltók típusmegjelölésében a kétjegyű szám ( pl. F20 esetében a 20) 10-el szorozva azt a nyomatékot jelzi, amihez a váltót tervezték. Jó, van egy kis ráhagyás (~10%) a tűrőképesség terén, de gondolod hogy egy 200Nm-re tervezett váltó sokáig elviseli az X30XE 270Nm-es nyomatékát? elég jól bírja.És nem 270 hanem 320Nm ;) Az F18 több mint egy éve bírja.Nekem tavaly tavasszal már v6-on volt.Nyáron meg a 3.0-án
tgabika76 Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 Tgabika Te jobban járatos vagy ezen a fórumon. Vettem ebay-en egy chipet,de mint utólag kiderült 20NE-hez való. Olyan ECU-ba lehet berakni aminek 2 soros a saru része. Légyszíves keress itt nekem olyan embert akinek ilyen Kadett GSI-je van és chippelve van az autója. A lényeg az,hogy szeretném valakivel kipróbáltatni,hogy tisztába legyek azzal hogy egyáltalán mihez való. ;) Huhh, feladtad a leckét... annyit tudok tenni hogy beírom a Kadett topicba hogy chippelt 20NE Kadett GSi kerestetik egy chip kipróbálása céljából, de őszintén szólva sok reményt nem fűzök hozzá, bár a Kadettosokat nem ismerem.
tgabika76 Elküldve Március25, 2009 Elküldve Március25, 2009 És nem 270 hanem 320Nm Sorry, mivel tudatlan vagyok, inkább megnéztem az opelinfos.de-t és ott azt írják hogy az X30XE gyárilag 270Nm-t tud (Sintrában 260-at), de az fel sem merült bennem hogy a tied nem gyári... ;)
Recommended Posts