Astroid Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Jóvanna, elnézést, mindig keverem a kettőt! :D Nehogy összekeverd már! :P Még valami elromlik neked... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Sziasztok! Egy barátom keres Caliba fűthető üléseket, de nincs ingernetje. Tud valaki esetleg eladó ilyet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Sziasztok! Egy barátom keres Caliba fűthető üléseket, de nincs ingernetje. Tud valaki esetleg eladó ilyet?? Sajna nem egyszerű ilyet szerezni, az egyik cartárs is most gondolkodik hogy inkább átalakítja a gyári üléseket fűthetővé. Lehet kapni ilyen fűthető párnát, amit kárpitossal be kell varratni a gyári üléshuzat alá hogy igényesen nézzen ki. Csak jó drága: a Conradban asszem 33000Ft a két ülésre való (4db párna, mert a háttámla is fűthető lesz), gyáriból viszont egy ülésre való kerül 24000-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Sajna nem egyszerű ilyet szerezni, az egyik cartárs is most gondolkodik hogy inkább átalakítja a gyári üléseket fűthetővé. Lehet kapni ilyen fűthető párnát, amit kárpitossal be kell varratni a gyári üléshuzat alá hogy igényesen nézzen ki. Csak jó drága: a Conradban asszem 33000Ft a két ülésre való (4db párna, mert a háttámla is fűthető lesz), gyáriból viszont egy ülésre való kerül 24000-be. Kössz az infót! Nem semmi ára van! Megmondom a srácnak, de szerintem inkáb pulóvert, meg jégeralsót vesz majd! :roll: Én most cseréltem az üléseket a Seninben, mert nem ment a fűtés, szerencsére régebben vettem egy másikat bontásra és abban jó volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ez határozottan tetszik (nem a rizsrakéta, a másik). Csak attól tartok megint nem lesz belőle semmi... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 O - óóóóóó! :smt007 Dehát sééééép! (nem a rizsrakéta a másik!) :smt043 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Valaki azt mondta, hogy az eleje Astra, a hátulja meg Lamborghini. De ettől még jól áll neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Mondd meg a valakinek, hogy le van kakkantva a fejecskéje! :smt019 :P/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 nem rossz, de ez csak egy ügyeskezű grafikus műve ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Most mér kell ledönteni a maradék illúziónkat is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Szerintem ez nagyon szép lenne, ha megvalósulna, pontosan olyan presztízsértéke lenne, mint a jelenleg futó Calibráknak.Mert bár én részrehajló vagyok Opelileg, de sztem egy ilyen autó birtoklása a mai napig presztízzsel bír.Számomra.Legyen bármely motorral szerelve is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Most mér kell ledönteni a maradék illúziónkat is? :P gondoltam, így nem fogsz olyanra várni, amiről az opel nem is tud :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November21, 2005 Megoszt Elküldve November21, 2005 Tényleg baromi szép ! Egy ilyen külső méltó folytatás lenne... Az Opelnek nincs is most igazi sport/túra autója, csak az utcai modellek OPC változatai. Megfontolhatnák a dolgot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Hiányos autóvillamossági ismereteimmel 90%-ig jutottam ennek a beszerelésében: A 90% amiatt van, hogy az olajnyomás elég magas értéket mutat (nemtom mér), valamint egyelőre nincs világítása a műszernek (ez utobbit tudom mér, de már nem volt türelmem tovább babrálni vele). Thx Zorro Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Nincs ez a műszer nagyon mélyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Hát ha a gyárban odarakták, akkor jó helyen van ott... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Hát ha a gyárban odarakták, akkor jó helyen van ott... :-) Ém nem azt mondtam, hogy nincs jó helyen, csak kérdeztem, hogy nem kerülte egy kicsit mélyre.De ha így, hát akkor így. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Az a helyzet hogy meg se próbáltam máshová rakni, ha egyszer ott a gyári helye. De komolyabb átalakítások nélkül nem is menne, merugye fölötte a rádió van, még följebb meg már a fűtés kezelőszervei, aztán meg a középső szellőzőrács a műszerfalon, utána meg már csak a tetőkárpit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szerintem a visszapillantó helyén lenne a legkirályabb ! :lol: Hideg motornál alapjáraton is 4-5 bar körül kell lennie, üzemmeleg alapjáratnál kb. 2-3 bar körül, terhelésen szintén felmegy 4-5 közé. A tiéd hogy mutat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
millibra Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 A tgabikának is jo,csak Ö egy kicsit türelmetlen és azt hitte,hogy majd hideg motornál is 2 BAR lesz a nyomása... :smt037 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 A tgabikának is jo,csak Ö egy kicsit türelmetlen és azt hitte,hogy majd hideg motornál is 2 BAR lesz a nyomása... :smt037 Ok, meggyőztél. Hiába, kezdő vagyok még olajnyomásmérő-figyelésben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Szerintem pont fejmagasságban van. Na nem a vezető, hanem a barátnő fejmagasságában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Hát ha épp abban a magasságban van a feje, akkor szvsz nem ér rá megnézni az olajnyomást... aki vezet azt meg nem fogja érdekelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Jól mondod, dude ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Király idő van! Mostam autót pénteken, vasárnap... Idén már nem csinálok hülyét magamból még egyszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts