Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hát vontatni nemtudom a spoilerem miatt, úgyhogy tréler marad csak. Szegény nagyon kivan. November 14.-én megy a szervízbe, onnantól kb. 3 hetet mondtak, azt pont jó is nekem, mert akkor megyek ki 1 hónapra Indiába. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 ...megyek ki 1 hónapra Indiába. :D :P Vigyél fényképezőgépet, hátha van egy-két szent Calibra is a szent tehenek között... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Szent Calibra? Jó lenne... Amikor most Európa körúton voltam, úgyis fényképeztem egy csomó Calibrát külföldön, csak mikor itthon kiírtam cd-re, (a hülye fejemmel) a gépről letöröltem, a cd-t meg azóta sem találom. Ez vagyok én...:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Részvétem. Ez tényleg durva ! A checkcontrol nem jelzett alacsony olajszintet és hűtővíz szintet ? Mert ha nem, akkor mákod lehet, mert még volt elég mindkettőből, amikor megálltál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nem égett egyik lámpa sem. Nemtudom mi lehet vele, ma újjratöltöttem min2-őt. próbálgattam, stb... Semmi nem folyik belőle, sem a víz, sem az olaj, eljöttem vele suliba is, megnéztem utána apálcán a max.-on van, megnéztem a vizet a maxon van. Semmi folt alatta, semmi... Sehol nem folyik belőle... Ezt most nem nagyon értem. Mi lehetett ez? Hoil tudott úgy elfojni, hogy ma mikor újratöltöttem, most nem folyik???? Mi van ezzel a kocsival????? Remélem érthető voltam...:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 ne mán... olvasva olyan volt, mint amikor az embernek bevillannak a rémálmai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 X-Atka Azért ellenőrizd jó gyakran, amig szerelőhöz jutsz vele. Kár lenne hengerfejesre és/vagy csapágyasra vágni a motort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 szerintem... nemm... azt mondod, se olaj se víz nem maradt benne, csak inkább rajta? mennyire lehetett meleg, ami előtt leeresztett, ill. újratöltés után elérted ugyanazt a hőfokot sacc? Arra akarok kilyukadni, hogy mielőtt kipurcant vagy mi... előtte volt tartós toljadneki vagy 2 kilóval, vagy nem. Arra gondolok, hogy valamelyik szimering engedhetett át a nagy nyomás ill hőtől, de melyik az, amelyik a kocsi jobb oldala felé néc, és köze van a vízhez is, de leginkább az olajhoz (a víz lehet hogy hifőtt belőle ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Hááát attól, hogy egy szimmering (jobb oldalon pl a veztengely v főtengely) elromlik, a víznek még ott kéne maradnia a helyén. Tényleg kicsi a valószínűsége annak, hogy egyszerre történik olaj és víz elvesztés. Egy helyen ereszthet egy ok miatt mindkettő: az a hengerfej tömítés nem? Nézd csak meg nagyon közelről! És attól, hogy hidegen nem ereszt (amikor újra próbálgattad) nem biztos hogy melegen sem ereszt. Csodák nincsenek. :sad: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Jó estét mindenkinek! Amikor valszeg elfolyt mind2 akkor olyan 220 körül mehettem, tartósan olyan 200 körül. Hengerfej tömítésnél folyik az olajam, de nem annyira, csak csöpög. Az olaj szint mutatónál még mindig fullonvan, a víz is fullon van benne, pedig elég sokat járattam ma... Nem nagyon értem mi volt vele tegnap!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Jó estét mindenkinek! Amikor valszeg elfolyt mind2 akkor olyan 220 körül mehettem, tartósan olyan 200 körül. Hengerfej tömítésnél folyik az olajam, de nem annyira, csak csöpög. Az olaj szint mutatónál még mindig fullonvan, a víz is fullon van benne, pedig elég sokat járattam ma... Nem nagyon értem mi volt vele tegnap!!! Tuti , hogy az ufok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Lehet... :P Na jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 hengerfej... Gregnek igaza lesz, mert máshol tényleg nem mehet el mindkettő egyszerre, akkor viszont vigyázz, nehogy fejes legyen (ha még nem lett az) csináltatsd meg minél hamarabb, ja, és ne nagyon hajtogatsd mert ha felmelegszik fullra, akkor megint kiömlik a nedü belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Bizony!!! Irány a szervíz, mert még lehet hogy csak a tömítést fújta ki (220-nál előfordul) de ha reped a hengerfej, akkor az sokba fog kerülni. És az esély erre minden megtett méterrel növekszik. :wink: Továbbá, az, hogy "nem fogy az olaj", azért is lehet, mert belekerül a víz. És ugye az sem jó. Olajbetöltőnél a sapkán látszik, hogy került-e bele víz. És fordítva, a vízbe is kerülhet olaj. Nem túl egészséges. :? Ügyi legyél! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Szegénynek egyszer már volt hengerfejes az autója, kb 2 hónappal ezelőtt belekukkantottam, a víztartályába és állt benne az olaj. Azt mondta, h meg lett csinálva, csak nincs kitisztítva rendesen. Legyen igaza, és nehogy az legyen h lehúzták és meg se csinálták. (16V-s tapasztalatom, ugyanígy jártam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 NA egyenlőre minden maximumon benne, nem folyik semmi... Nem hajtom most, nagyon lassan vezetem.... Szegény kis autóm! :P És sajnos tele van a hűtővízem olajjal, bele van kötve, vagyis száradva... Undorító!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 A helyedben visszamennék ahhoz aki a hengerfejedet csinálta és adnék neki két napot hogy gariban rendesen újra megcsinálja, mer ha nem akkor meg rágyújtanám a műhelyt... Egyre erősebb a gyanúm hogy még mindig hengerfejes az autód, sz@rul vagy sehogy sem lett megcsinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nemtudom hogy mit csinált rajta 1 millióból. Tudom hogy 4 új féktárcsa, kuplung (komplett), 4 lengéscsillapító, váltó, motor hűtés... De ez akkor sem majdnem 1 milla... :P:(:D:(:D:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 :shock: Mennyiből? Asszem az előbb rosszul írtam: mégsem adnék neki két napot. 10 percet kapna mielőtt rágyújtom a műhelyét. Ennyi pénzért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Én sem értem... De állítólag apám "nagy" haverja! :evil: 1millát 1 hónap alatt keresett az én autómon... :evil: Tököm tele van... Sosem lesz már az igazi szegény Cali...:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Egy Cosworth hengerfejet 120 ezer körül tudsz venni. Azokkal kevesebb gond van. Fizettesd ki vele + gariban cserélje ki és nem ég le a műhelye. És még korrekt voltál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 :shock: bameg.. :? Elállt a billentyűm. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Én nem hiszem, hogy egyetlen másodpercet is adnék neki, szerintem ahhogy meglátnám elöntene az ideg, és bizony egy guriga buktával a tudatomban lehet megharaptatnám vele a blokkot, az biztos, és addig ütném, ameddig neki nem áll előttem szétszedni az egészet. :smt104 :smt120 Hát egy milla az finoman szólva is csúnya átbaszás, te pedig még ki is fizetted, [-X hiba volt. Bár hogy számolom, amiket leírtás sehogy nem tudom 4-max 450 fölé tornászni, és akkor még mindíg lóg neked 550-el, amit barát nem barát úgy kivernék belőle mint egyszer... áááááá felb@szata az agyam.... ennyiből veszel egy nagyon jó de tényleg nagyon jó állapotú calit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 I_S a büntető. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 1 misi? és ezt igy belevágta az arcodba? pár féktárcsa meg némi futőmű berhelésért? azért ez elég nevetséges szólj faterodnak, hogy ne nagyon haverkodjon, mert lehet h. őt is lehúzza bammeg ennyiért vehettél volna egy fullos gsi-t :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts