Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Cseréld ki a Wunderbaumot, az még olcsóbb! :P  :D  :D  :P

És ettől a kocsi is hamarabb eléri az üzemi hőmérsékletet? Mer asszem ez volt a kezdeti probléma...

Elküldve
igen erre a sárga Calira gondoltam. Hölgy a tulaj ?

Igen. Abból a fajtából amelyik az autóhoz nem ért annyira, mint amennyi pénze van. :P

Off: van valami hír a kiegészítő műszerekről?

Elküldve

Annyi van vele, hogy mikor elindítom, utána egy 5 mp-ig gáztfröccsöket kell hogy adjak, mert különben lefullad, de lehet csak 3 mp, nemtom, mindenesetre zavaró. Meg gázt kell adnom mikor indítok.

Indítómotor nem lehet, mert az új benne... Más ötlet?

Elküldve

DragonK és I_S!!!

Ne szídjátok a 16V-t, ######a motor ez is, csak senki nem vigyáz rá!

Képzeljétek ma jött moóögöttem egy Tigra B az autópályán és 200-nál elkezdett nekem villogni... :P:D:D:D Elengedtem, belemtentem a seggébe, 220-ig ment, a hátuljára az volt írva hogy 1.8. ######a szekér, és 220-nál nyitva vót a teteje!:D

Elküldve

Okkés!

Hiszek neked, mert neked volt mind2-őd nem nekem....

Viszont én utáltam a piros színt a calibrába, de mióta megláttam a tiédet nekem is olyan kellene! :P

Elküldve

Megnézem, vagyis megnézetem. Ugyanis a kis kocsim megy nov. 14.-én szervízbe, és kb. 3 hétig ott lesz, mert ebben a pillanatban elfojt az összes olajam, meg hűtővízem. Hát ennyi volt... :P

Elküldve
Megnézem, vagyis megnézetem. Ugyanis a kis kocsim megy nov. 14.-én szervízbe, és kb. 3 hétig ott lesz, mert ebben a pillanatban elfojt az összes olajam, meg hűtővízem. Hát ennyi volt... :P

Lezúztad?

Elküldve

Nem törtem össze ha erre gondolsz...

Előbb hívott apám, hogy mennyek le a ház elé, mert minden folyadék kifolyt a kocsimból. Olyaj egy deka sincs benne, megnéztem a hűtővízem is, annak a atartályában sincsen semmi.... :P:(:D:(:D

Elküldve
Nem törtem össze ha erre gondolsz...

Előbb hívott apám, hogy mennyek le a ház elé, mert minden folyadék kifolyt a kocsimból. Olyaj egy deka sincs benne, megnéztem a hűtővízem is, annak a atartályában sincsen semmi.... :P:(:D:(:D

Dehát ez hogyamanóba lehet. :?: :?:

Elküldve

Nemtudom én sem, és képzeljétek el, hogy olyan szinten, hogy valszeg menet közben durranhattak el (vagy nemtom hogy mondjam) mert az autóm egész jobb oldala, plusz a felnim tiszta egy merő olaj!!!! :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.