tgabika76 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Cseréld ki a Wunderbaumot, az még olcsóbb! :P :D :D :P És ettől a kocsi is hamarabb eléri az üzemi hőmérsékletet? Mer asszem ez volt a kezdeti probléma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 igen erre a sárga Calira gondoltam. Hölgy a tulaj ? Igen. Abból a fajtából amelyik az autóhoz nem ért annyira, mint amennyi pénze van. :P Off: van valami hír a kiegészítő műszerekről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 És ettől a kocsi is hamarabb eléri az üzemi hőmérsékletet? Mer asszem ez volt a kezdeti probléma... Tudom, tudom, elnézést sz.r poén volt. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Én azért kipucolnám még1x az alapjáratit, az igazából semmibe sem kerül, és lehet segít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Én azért kipucolnám még1x az alapjáratit, az igazából semmibe sem kerül, és lehet segít... 8V-nél nagyon egyszerű hozzáférni, de 16V esetében a fél motort le kell bontani vagy pedig akna kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 jogos, én könnyen beszélek a 8v-vel ugye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 meg te is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 még egy pont a 8V-nek, vagy egy a 16V ellen, nézőpont kérdése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 De még a 16V-t is gyerekjáték szerelni a V6-hoz képest! Most megnéztem egyet és régebben is próbáltam párat. Ott nincs semmi hely és szó szerint a fél motort le kell bontani pl a gyertyacseréhez is. Hát mindennek van előnye és hátránya is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Annyi van vele, hogy mikor elindítom, utána egy 5 mp-ig gáztfröccsöket kell hogy adjak, mert különben lefullad, de lehet csak 3 mp, nemtom, mindenesetre zavaró. Meg gázt kell adnom mikor indítok. Indítómotor nem lehet, mert az új benne... Más ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Akkor valaki segítsen kipucolni, mert én nem értek hozzá... :P És az alapjárat ingadozás nem lehet a sportlégszűrőtől???? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 DragonK és I_S!!! Ne szídjátok a 16V-t, ######a motor ez is, csak senki nem vigyáz rá! Képzeljétek ma jött moóögöttem egy Tigra B az autópályán és 200-nál elkezdett nekem villogni... :P:D:D:D Elengedtem, belemtentem a seggébe, 220-ig ment, a hátuljára az volt írva hogy 1.8. ######a szekér, és 220-nál nyitva vót a teteje!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ki szídja a 16V-t??? A 8V-t sokkal egyszerűbb szerelni mint a 16V-t, ez nem lehet vita téma mert ez így van. Írtam is: mindennek megvan az előnye és a hátránya is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Okkés! Hiszek neked, mert neked volt mind2-őd nem nekem.... Viszont én utáltam a piros színt a calibrába, de mióta megláttam a tiédet nekem is olyan kellene! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nekem most se tetszik a piros. Mindig is feketét vagy kéket akartam. A mostanit Te is tudod h nem a színe miatt vettem meg. De már megszoktam, ha nem veszik meg és lesz egy kis pénzem akkor átfujatom lakkfeketére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Akkor valaki segítsen kipucolni, mert én nem értek hozzá... :P És az alapjárat ingadozás nem lehet a sportlégszűrőtől???? :? Nem szív vhol falsot az autód? Nézd meg, h a csövek nincsenek-e megrepedve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Megnézem, vagyis megnézetem. Ugyanis a kis kocsim megy nov. 14.-én szervízbe, és kb. 3 hétig ott lesz, mert ebben a pillanatban elfojt az összes olajam, meg hűtővízem. Hát ennyi volt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Megnézem, vagyis megnézetem. Ugyanis a kis kocsim megy nov. 14.-én szervízbe, és kb. 3 hétig ott lesz, mert ebben a pillanatban elfojt az összes olajam, meg hűtővízem. Hát ennyi volt... :P Lezúztad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nem törtem össze ha erre gondolsz... Előbb hívott apám, hogy mennyek le a ház elé, mert minden folyadék kifolyt a kocsimból. Olyaj egy deka sincs benne, megnéztem a hűtővízem is, annak a atartályában sincsen semmi.... :P:(:D:(:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nem törtem össze ha erre gondolsz... Előbb hívott apám, hogy mennyek le a ház elé, mert minden folyadék kifolyt a kocsimból. Olyaj egy deka sincs benne, megnéztem a hűtővízem is, annak a atartályában sincsen semmi.... :P:(:D:(:D Dehát ez hogyamanóba lehet. :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hűha! Ez komoly? Az még talán OK h szétmegy az egyik rendszer de h mind2 egyszerre adja meg magát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nemtudom én sem, és képzeljétek el, hogy olyan szinten, hogy valszeg menet közben durranhattak el (vagy nemtom hogy mondjam) mert az autóm egész jobb oldala, plusz a felnim tiszta egy merő olaj!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 jobb oldal? akkor szerintem az olajszűrőnél adta meg magát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nemtudom! de nagyon sajnálom szegénykét!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ajjaj! Részvétem. Szigorúan vontassad azt az autót a műhelybe, és mielőbb derítsd ki hogy mi lett vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts