Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az lehet hogy amiatt szar mert Tescos benzint tankolok, és az enyém az pont nem bírja???? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát annyit megér hogy kipróbáld más benzinnel is, de várd meg míg a tescós benya teljesen kifogy a tankból, csak akkor tankolj rá másik kútnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát teljesen nem tudom kiüríteni, de mondjuk annyira igen, hogy mondjuk a fedélzeti kiír egy 10km-t még. Talán akkor hazudik olyat, hogy még éppen elérek vele a kútra. Csak mikor a Tescos kúton telenyomom 17e-ből az a Schellnél lesz 20e, de mondjuk akkor nem tankolok bele, csak 3e-ért. A kitart egy napig, vagy fél napig. :P Te milyen benyát tankolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Na várjál, épp az a lényeg hogy minél többet tankolj a másik kútnál (adott esetben Shellnél), hogy ha már nem tudod kiüríteni teljesen a tankot, akkor lehetőleg úgy keveredjen el hogy minél kisebb legyen a régi üzemanyag aránya. Én amúgy tescós benyát tankolok :oops: , nincs is vele semmi bajom eddig, de épp most tervezek átmenni az Agipra, mert nálunk az már olcsóbb a tescósnál is, meg hátha jobb lesz tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát nemtom, megpróbálom kiüríteni, de most csutkára hogy ürítsem ki? Szerintem egy 4-5 lityó biztos marad benne. ÉS az hogy lehet, hogy 60 Literes a tank, és álltalában 62-65 litert nyomok bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát nemtom, megpróbálom kiüríteni, de most csutkára hogy ürítsem ki? Szerintem egy 4-5 lityó biztos marad benne. ÉS az hogy lehet, hogy 60 Literes a tank, és álltalában 62-65 litert nyomok bele? Na először is a Calibra tankja nem 60 hanem 63 literes, ha valahol 65-öt tankolsz bele akkor ahhoz a kúthoz nem menj többet mert átbasszák a fejedet. :P Egyszer velem is eljátszották az ÖMV-nél hogy az 5 literes kannába 6,5liter benya fért, le is ordítottam érte a fejüket. Amúgy nem kell teletankolni, de legalább egy 20-30litert nyomassál bele a bennmaradó 4 literhez, és akkor már megfelelően el fog keveredni és ha akkor sem megy az autó az már biztosan nem a xar benzin miatt lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát jah... Amúgy már a tököm tele van, dolgozó lány sokat zabál, vagyis nem eszek olyan sokat, csak hetente kell tankolnom 17e-ért és ezt már unom. Úgyhogy ha valaki megvenné, tuti valami kis 1.4-est veszek:), az nem is megy semmit, meg nem is eszik semmit. Tök gazdaságos nem?:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Jah... és nemtom mennyit csal az órám, de 250-et ma is teljesítette, csak letört a kedvem, mert egy Lambo Diablo (fekete) pont arra járt és leindexelt! :P Na ez az én formám, ahol én lehetnék a király ott is van egy őrültebb!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát jah... Amúgy már a tököm tele van, rosszlány sokat zabál, vagyis nem eszek olyan sokat, csak hetente kell tankolnom 17e-ért és ezt már unom. Úgyhogy ha valaki megvenné, tuti valami kis 1.4-est veszek:), az nem is megy semmit, meg nem is eszik semmit. Tök gazdaságos nem?:P Nem vagy igazi elvakult Calibrás. Én hónap elején telenyomom a tankot, aztán amíg tart addig megyek, ha meg elfogy huszadikán, akkor elkezdek gondolkodni hogy a hónap hátralevő részében enni akarok vagy autózni :?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Akkor te igazi Calibrás vagy! :P Hát én inkább akor eszem, és használom a Corsámat, az úgy sem eszik, egy tank egy hónap. :D De nagyrészt én a Calit használom azért, és egy hétenkb. 600-650km-t megyek. 3 hónap alatt raktam bele 5000km-t!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Akkor te igazi Calibrás vagy! :D Hát én inkább akor eszem, és használom a Corsámat, az úgy sem eszik, egy tank egy hónap. :D De nagyrészt én a Calit használom azért, és egy hétenkb. 600-650km-t megyek. 3 hónap alatt raktam bele 5000km-t!:P Add el a Corsát és lesz pár tank benzined! :P Vagy fordítva és a Corsát életed végéig tankolhatod a Calibra árából. :D Nem esznek azok semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Jah... és nemtom mennyit csal az órám, de 250-et ma is teljesítette, csak letört a kedvem, mert egy Lambo Diablo (fekete) pont arra járt és leindexelt! :P Na ez az én formám, ahol én lehetnék a király ott is van egy őrültebb!:D Vazze így ne csodálkozz h sokat eszik! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 A hűtővíz tartály kupakjában az a merülő izé a check control szintjelzője, nekem nincs olyanom, mégis mutat rendesen a vízhőfokmérőm. :D Jóvanna! :P Csak feltörtek a 16V-s emlékeim h abban van vmi merülő forraló ami a 8V-mben nincs. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 ...de neked is működik a vízhőfokmérőd, nem? Na látod, akkor olyan merülőforraló nem is kell 8v-be! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Működik, működik de a 16V-ben biztos kell az oda! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Add el a Corsát és lesz pár tank benzined! :P Hát az elég kevéske lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Mit is művel a szekér Fecka 17? Indításkor leáll, ha nem játszol a gázzal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Mit is művel a szekér Fecka 17? Indításkor leáll, ha nem játszol a gázzal? Alapjárati léptetőmoci tixtítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 erre gondoltam én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Lehet van köze hozzá a lamdának is, de valószínűbb a kotu a tuti minőségű benyától. A kartergázod az visszamegy a motorba ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Az alapjárati motorra Fecka azt írta v vadi új! Egyébként nekem is volt hasonló problémám de kétszer kitisztítottam és azóta jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A vízhőfok jeladóból kettő van. Az egyik az órához van bekötve, a másik ad jelet a vezérlőnek, ami alapján hidegen dúsít. Nekem a régi órán (most fehér számlapos van) jeladó csere után sem ment feljebb a középső csíknál és 90-et mutatott, amikor beindult a venti. Az új óra tökéletesen mutat. De előbb én is a jeladót cserélném, az olcsóbb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 A vízhőfok jeladóból kettő van. Az egyik az órához van bekötve, a másik ad jelet a vezérlőnek, ami alapján hidegen dúsít. Nekem a régi órán (most fehér számlapos van) jeladó csere után sem ment feljebb a középső csíknál és 90-et mutatott, amikor beindult a venti. Az új óra tökéletesen mutat. De előbb én is a jeladót cserélném, az olcsóbb. :P Cseréld ki a Wunderbaumot, az még olcsóbb! :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Tgabika, igen erre a sárga Calira gondoltam. Hölgy a tulaj ? Akkor tényleg érthető a sok plüss-biz-basz, mi nem tudtuk mire vélni. Hátra szerintem is elfért volna még pár +centi a felni pereméhez. De ezt leszámítva nagyon szépnek tűnt az autó, bár bevallom, az alját nem néztük meg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Az alapjárati motorra Fecka azt írta v vadi új! Egyébként nekem is volt hasonló problémám de kétszer kitisztítottam és azóta jó. Mondjuk van úgy hogy az alapjárati motor csak a második-harmadik tisztítás után lesz tökéletes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts