I_S Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 az inkább csak szilentgondra utal, de ez kicsi útegyenetlenségnél is hangosan kotyogott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az autókiállítás tuning csarnokában van egy szép sárga Catano Cali, Keskin KT5 felnikkel. Szép darab, lehetett munka vele ! Zorro! Nem erről van szó véletlenül? Mert ha igen akkor csak azt tudom mondani hogy nem mind arany ami fénylik... még mindig volna mit csinálni ezen az autón, nem is keveset. Leginkább műszakilag, mert ez egy '95-ös gép, de a '91-eseknek nem néz ki úgy az aljuk mint ennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Azért így kívülről első ránézésre nem semmi a kocsi! Te ismered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Leginkább műszakilag, mert ez egy '95-ös gép, de a '91-eseknek nem néz ki úgy az aljuk mint ennek. Miért alábújtál? :P Jah és C20XE motorra cserélte az x20xev-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Azért így kívülről első ránézésre nem semmi a kocsi! Te ismered? Egy székesfehérvári csajé a gép. OC - T. Szilvi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát az túlzás hogy ismerem, de tudom ki a gazdája és láttam már párszor az autót. Amúgy nincs messze tőlem, fehérvári. A sok Csőrikés matricából meg ki lehet találni hogy nőnemű a gazdája, ebből meg egyenesen következik hogy valszeg kevésbé ért a műszaki dolgokhoz, ami meg megmagyarázza az autó állapotát. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Miért alábújtál? :P Én nem, de ismerek olyat aki igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Csajnak ilyen autó???????? Baxarok... DragonK, mostanában hányan szoktak kint lenni a Lurdy talikon??? Érdemes még kijárogatni overálba?:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Utolsó infóm alapján pölö az a Keskin egy 10cm-es nyomtávszélesítővel (és hozzá ennyivel hoszabb csavarokkal) van felrakva hogy ne legyen nagyon bent a sárvédő alatt. Ez meg ugye nem kifejezetten használ a futóműnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Csajnak ilyen autó???????? Baxarok... DragonK, mostanában hányan szoktak kint lenni a Lurdy talikon??? Érdemes még kijárogatni overálba?:P Egyre kevesebben. Amíg jó idő volt jöttek mint Te is, mostmár meg megint jönnek a 3-4 fős talik. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Utolsó infóm alapján pölö az a Keskin egy 10cm-es nyomtávszélesítővel (és hozzá ennyivel hoszabb csavarokkal) van felrakva hogy ne legyen negyon bent a sárvédő alatt. Ez meg ugye nem kifejezetten használ a futóműnek. és még így is nagyon bent van a kerék a kasztnihoz képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Igazából nem a rossz idő miatt nem mentem ki, hanem mindig volt valami. Egyik héten beteg votam, másik héten Miskolcon voltam, aztán meg barátnőzés.... Remélem a héten ki tudok menni, de megint meg vagyok fázva... Te változatlanul mindig kint vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Még szép! Másfél év alatt sztem eddig csak 1 péntek este nem voltam ott. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az igen! :D Remélem kijutok most pénteken, de ezt már mondtam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az igen! :D Remélem kijutok most pénteken, de ezt már mondtam. :P Nem baj! Páftárényije,máty ucsényijá! :D (Ismétlés a tudás anyja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hű penge vagy :D, ez milyen nyelv is volt? :P Miért nem működik a hűtővíz fok mutatója???? :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hű penge vagy :D, ez milyen nyelv is volt? :P Miért nem működik a hűtővíz fok mutatója???? :evil: Orosz. Semmi csak hirtelen beugrott, suliban majd' minden órán elhangzott. Lehet gubanc magában az órában is, a vezeték is megszakadhatott/lecsúszhatott. De a hűtővíz tartály kupakja-az a merülő izé is felmondhatta a szolgálatot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát akkor majd megnézem/megnézetem hogy mi van vele... Bocsi, elfelejtettem, hogy te tudsz oroszul is, meg mé vagy 22 nyelven... :D Most találkoztam egy piros CAlibrával Budaörsön kiszáltam beszélgetni vele, de nem igazán volt barátkozós... Na mind1! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 ...de a hűtővíz tartály kupakja-az a merülő izé is felmondhatta a szolgálatot. :P A hűtővíz tartály kupakjában az a merülő izé a check control szintjelzője, nekem nincs olyanom, mégis mutat rendesen a vízhőfokmérőm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az nekem is új rajta, úgyhogy nem hiszem hogy azzal van a gond! Na majd megnézetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Miért nem működik a hűtővíz fok mutatója???? :evil: Vagy az órában van a gond, vagy a jeladóval, esetleg a kettő között a vezetékkel. Javaslom hogy a jeladótól menj az óra felé a hibakeresésben, mert az óra viszonylag ritkábban szokott meghibásodni. A hőgomba (jeladó) az a termosztátházban van ha minden igaz (legalábbis C20NE-nél tuti), először nézd meg hogy nincs-e lecsúszva róla a vezeték vagy ha rajta van akkor csiszold meg picit az érintkezőt/mozgasd meg. Ha így sem működik akkor jeladó csere (olyan 1300Ft körül van egy új) ettől általában meg szokott javulni, ha mégsem akkor télleg az órában lehet a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 c20Xe-nél is úgy van, de mind2 vezeték rajta van, akkor megpróbálom megcsiszolni egy kicsit, ha nem jó akkor veszek egy jeladót. Még egy probléma: Indításkor miért kell gázt adnom? ÉS miért szarakodik egy kisebb huzatás után az alapjáratom? Meg hidegen is szarakszik egy kicsit... :P Hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 c20Xe-nél is úgy van, de mind2 vezeték rajta van, akkor megpróbálom megcsiszolni egy kicsit, ha nem jó akkor veszek egy jeladót. Még egy probléma: Indításkor miért kell gázt adnom? ÉS miért szarakodik egy kissebb huzatás után az alapjáratom? Meg hidegen is szarakszik egy kicsit... :P Hm? Alapjárati motort tisztítottad már? Lehet ráférne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Az zsír új! Más ötlet? Amikor elindítom ugye gázt kell adnom, és utána is egy kicsit nyomogatnom kell a gázt, mert különben lefullad!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hát ötlet az volna... Légtömegmérő? Folytószelep potenciométer? Benzinszűrő? Valahol falsot szív esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts