Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Idéz

Akkor tedd a helyzetjelző helyére. Nyugi fog az villanni, nem is kicsit.

A hétvégén láttam a Szisziét Esztergomban. Fekete foncsor + strobi a helyzetjelző helyén. Nekem haloványnak tűnt.

Elküldve
  Idéz
Aztmegmá hová rakjam?

Meg fekete foncsorral szvsz nem villantana valami nagyot...

tedd azt a helyzetjelző jelenlegi helyére

ha van helyzetjelződ (akár kék is lehet), akkor nem jön ki olyan szépen az éndzsöláj

szóval szerintem ne legyen :wink:

Elküldve
  Idéz
A hétvégén láttam a Szisziét Esztergomban. Fekete foncsor...

na mi van? én megcsináltam az enyémet és ma már mindenki fekete foncsorral jár? ;)

azért akkor volt előnye is az "előéletem"-nek ;-) (mondjuk nem értem, mit akartál ezzel mondani :roll: )

Elküldve
  Idéz

Azzal az a bajom, hogy nem hőálló. Le fog égni egy pár száz kilóméteres túra után sztem. Amúgy jól néz ki, csak nemtom neki merjek-e állni. Inkább megvárom a hosszútávú tapasztalataidat.

Nah szóval vannak tapasztalatok :lol:

A hengerfej és a 4 leömlő igen jól bírja, de amikor a 4 cső 1-be torkollik na azt nem bírja el a festék és onnantól ég le. Eddig. :wink:

Elküldve

Jó na bocsánatot kérek mindenkitől, de én csak viccnek szántam!

Egyébként tényleg van a Calibra mellett egy Corsa A-m is, és szeretem mind2-őt nagyon!

Elküldve
  Idéz
Írtam a másikba... Neked is Corsa A-d van ugye? (az Astra mellett)

Igen, nemrégen vettem, és teljesen felújítottam egy 1989-es 1.2S A Corsát, közben van egy családi X16XEl-m, és a hab a tortán a múlt heti Astra GSI, C20NE.Szóval most elég "nagy" a gépjárműpark! ;)

De egyenlőre az a tényállás, hogy a Corsa megy.Mindig is GSI-ről álmodtam, mióta megvan a másik Astra, amivel eddig soha, semmi baj sem volt.Igaz, még csak 7 éves.

Elküldve
  Idéz
Sok Astrás meg Corsás teret akar itt hódítani és elnyomják a Calisokat! :mrgreen: De kaptok majd ne féljetek, teleírjuk majd az Astra szekciót Calibrás dolgokkal! :roll: ;)

Dragon!

Támadjunk?

:lol:

Elküldve
  Idéz
Sok Astrás meg Corsás teret akar itt hódítani és elnyomják a Calisokat! :mrgreen: De kaptok majd ne féljetek, teleírjuk majd az Astra szekciót Calibrás dolgokkal! :roll: ;)

a harcra mi is felkészülünk ám!!! :lol: :axe: :smt065 :smt075

+

:lol:

Elküldve
  Idéz

Ööööö...hát...izé.. JA! Szétoffolni a szekciójukat! Billentyűzetre fel! ;)

Csak bátran!Minden új infó jól jöhet! :wink:

Anti!Ne mond, hogy az egyebekbe nem fér bele egy kis csevely? :roll: :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.