tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Akkor tedd a helyzetjelző helyére. Nyugi fog az villanni, nem is kicsit. A hétvégén láttam a Szisziét Esztergomban. Fekete foncsor + strobi a helyzetjelző helyén. Nekem haloványnak tűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Aztmegmá hová rakjam? Meg fekete foncsorral szvsz nem villantana valami nagyot... tedd azt a helyzetjelző jelenlegi helyére ha van helyzetjelződ (akár kék is lehet), akkor nem jön ki olyan szépen az éndzsöláj szóval szerintem ne legyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 A hétvégén láttam a Szisziét Esztergomban. Fekete foncsor... na mi van? én megcsináltam az enyémet és ma már mindenki fekete foncsorral jár? ;) azért akkor volt előnye is az "előéletem"-nek ;-) (mondjuk nem értem, mit akartál ezzel mondani :roll: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Azzal az a bajom, hogy nem hőálló. Le fog égni egy pár száz kilóméteres túra után sztem. Amúgy jól néz ki, csak nemtom neki merjek-e állni. Inkább megvárom a hosszútávú tapasztalataidat. Nah szóval vannak tapasztalatok :lol: A hengerfej és a 4 leömlő igen jól bírja, de amikor a 4 cső 1-be torkollik na azt nem bírja el a festék és onnantól ég le. Eddig. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 Jó na bocsánatot kérek mindenkitől, de én csak viccnek szántam! Egyébként tényleg van a Calibra mellett egy Corsa A-m is, és szeretem mind2-őt nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 na! most mindenki csapjon arra a kezére, amivel beirogatott ide! :smt014 vagy ostorozzuk meg? :smt079 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 vagy ostorozzuk meg? :smt079 most már tuti: domina az új nőd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Egyébként tényleg van egy Corsa A-m is, és szeretem nagyon! Nem akarnál írni róla néhány szót egy másik topicban?? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 De írhatok róla! Megyek a Corsás topicba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 De írhatok róla! Megyek a Corsás topicba! Majd alkalomadtán egy képecskét plíz! :wink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Írtam a másikba... Neked is Corsa A-d van ugye? (az Astra mellett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Írtam a másikba... Neked is Corsa A-d van ugye? (az Astra mellett) Igen, nemrégen vettem, és teljesen felújítottam egy 1989-es 1.2S A Corsát, közben van egy családi X16XEl-m, és a hab a tortán a múlt heti Astra GSI, C20NE.Szóval most elég "nagy" a gépjárműpark! ;) De egyenlőre az a tényállás, hogy a Corsa megy.Mindig is GSI-ről álmodtam, mióta megvan a másik Astra, amivel eddig soha, semmi baj sem volt.Igaz, még csak 7 éves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Én is szeretem az Astrákat! Ha pl. eladom majd valamikor a Calibrát szerintem Astra lenne a következő autóm... Felvehetlek MSn-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Felvehetlek MSn-re? Nyugodtan! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 És akkor ejnye bejnye meg kézrecsapkodás... :-) Srácok ez itt a Calibra topic... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Sok Astrás meg Corsás teret akar itt hódítani és elnyomják a Calisokat! :mrgreen: De kaptok majd ne féljetek, teleírjuk majd az Astra szekciót Calibrás dolgokkal! :roll: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Sok Astrás meg Corsás teret akar itt hódítani és elnyomják a Calisokat! :mrgreen: De kaptok majd ne féljetek, teleírjuk majd az Astra szekciót Calibrás dolgokkal! :roll: ;) Dragon! Támadjunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Dragon! Támadjunk? :lol: Ööööö...hát...izé.. JA! Szétoffolni a szekciójukat! Billentyűzetre fel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Sok Astrás meg Corsás teret akar itt hódítani és elnyomják a Calisokat! :mrgreen: De kaptok majd ne féljetek, teleírjuk majd az Astra szekciót Calibrás dolgokkal! :roll: ;) a harcra mi is felkészülünk ám!!! :lol: :axe: :smt065 :smt075 + :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ööööö...hát...izé.. JA! Szétoffolni a szekciójukat! Billentyűzetre fel! ;) Csak bátran!Minden új infó jól jöhet! :wink: Anti!Ne mond, hogy az egyebekbe nem fér bele egy kis csevely? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Törölt felhasználó Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 a harcra mi is felkészülünk ám!!! :lol: :axe: :smt065 :smt075 + :lol: Mi a verbális fegyverünkkel fogunk legyőzni Titeket, nincs szükségünk ilyen kőkorszaki eszközökre... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 ....Mi a verbális fegyverünkkel fogunk legyőzni Titeket.... Noooooooooo igen a verbalitás 1 fórumon roppant fontos elem :wink: :( :D :D ;) ;) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Na mi lett a támadás végkimenetele?? Győztünk? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Na mi lett a támadás végkimenetele?? Győztünk? ;) X lett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fecka17 Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts