Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ÁÁÁÁÁ tudom ki az, akinek nincs kilincs a kocsiján. Az autót láttam tegnap, a pasit nem ismerném meg már sajna... ;)

De akkor szerinted tudok tőle venni a jövő héten pénteken egy olyan nagy matricát amilyet tőled vettem tegnap? Tudnál neki szólni, hogy hozzon egyet a részemre??? :lol:

Elküldve

Most 500Ft-ért full mindegy nekem, csak legyen nekem a jövő héten ilyen nagy matricám!

Akkor hálás köszönöt ha elintézed nekem!

Te tegnap mikr mentél el onnan?

Elküldve

Uhh! Az szép!

Én éjfékor jöttem el, ne haragudj hogy már személyesen nem köszöntem el de nagyon fáradt voltam, azért megpróbáltam egy baromi nagy sziasztokot ordítani, remélem hallottad, meg hallotta mindenki! ;)

Elküldve
De mostmár Calibra tulaj vagy ugye?;)

Nem voltál péntek este a Lurdy háznál talin?

JAJA mostmár Calim van :lol: :lol:

Lurdy nekem problémás,a távolság miatt,én Szolnoon lakom,de idén egyszer felmegyek az tuti. :!:

Elküldve

Jaja! Nagyon! Most ki is léptem onnan mert meguntam ezt a lassúságod, mire betölt egy oldalt leet betöltöm a 18-at!

Mesélj már a Calidról légyszíves! Nincs róla képed esetleg?

Ha az enyémre kíváncsi vagy itt ( kep.tar.hu/fecka17 ) találsz róla egy párat. Ha érdekel... ;)

Elküldve
Na azért ezen a képen sem kutya!!!! :lol:

Az enyém majdnem teljesen átlagos, de ha láttad a aképeket akkor tudod...

azért nem kell szerénykedned neked sem!Nem épp átlagos azért ;)

Szép a Tiéd is nagyon!Tök jok a felnijeid,szép a belsöd is,és a spoilered is.Tetszik.

Elküldve

bla-bla-bla...:( :lol:

Jut eszembe ma megcsaltam az opelt... ;) Tesztnapon voltam a Peugoetnál és kipróbáltam az új 1007-est 1.6-os 16V-es benyás motorral, jól megy a kicsike, de nem egy Calibra...:lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.