amadeus Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 Kedves Calibrások!Sürgősen szükségem van motortér fényképekre C20NE, C20XE, X20XEV, C20LET, C25XE motorokról. Fényképezd le a motorteret szemből és juttasd el ide: calibra@balaton.to Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Május3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2004 Köszönet az eddigi képekért. Sajnos a fényképezős telefonnal készült képek a minőségük miatt - , a netről levadászott képek meg szerzői jogilag nem stimmelnek. Mivel mindenki kérdezte, hogy minek, elárulom: calibraclub.hu -hoz kellenek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Nyílt nap volt a ringen, és úgy látom nem csak én voltam ügyes... Ismeri valaki a srácot? Remélem neki nem lett baja, de úgy látom az autója rosszabbul járt mint az enyém anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 KICCSSÁVÓÓ NEKED OMEGÁD VAN ? báris az utóirat szerint és mostmár szeretsz dolgozni? :))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május9, 2004 Megoszt Elküldve Május9, 2004 Közvetlenül nem ismerem, de most hoztam neki új fényszóróüveget, meg fényszóró mosó fúvókát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 KICCSSÁVÓÓ NEKED OMEGÁD VAN ? báris az utóirat szerint és mostmár szeretsz dolgozni? :))))) Nekem szólsz be kisscávó? Persze hogy omegám (IS) van... A munkával meg nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 kérek engedlyt meghunnyászkodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2004 Megoszt Elküldve Május10, 2004 kérek engedlyt meghunnyászkodni mé, neked is omegád van nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május12, 2004 Megoszt Elküldve Május12, 2004 mé, neked is omegád van nem??? :) Nekünk meg se Calibra, se Omega:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Tegnap láttam egy Vauxhall Calibra V6-ot, szép állapotban, de... lemezfelniken!!!! Kicsit furcsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Ez tényleg furcsa. Zsigulin szokott ilyen felni lenni, nem Calibrán !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Ez tényleg furcsa. Zsigulin szokott ilyen felni lenni, nem Calibrán !!! lehet , hogy tisztában van a helyi útviszonyokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május21, 2004 Megoszt Elküldve Május21, 2004 Vagy amivel jött, máris le kellett adnia görgőzni ... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Szerintetek befaragható a Vectra B műszerfala a Calibrába ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Szerintetek befaragható a Vectra B műszerfala a Calibrába ? ez az én projeketem lett volna! :twisted: egyébként elvileg méretre jó, csak nagy meló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Zorro! dobtam neked pü-t majdnem 1 7e......lécci csekkold le és irj vlmi hasznosat vissza....köszke csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Szasz ! Írtam valami hasznosat ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ez az én projeketem lett volna! :twisted: egyébként elvileg méretre jó, csak nagy meló Beszéltem a csepeli Opel bontósokkal, van Vectra B műszerfaluk bontva, de összesen elég szép összeg jönne ki : Kapásból ilyen árakat mondott a srác : - műszerfal párna 15 ezer - műszerfal kardán box rész 10 ezer - utastér felőli kábelköteg 15 ezer - maga a műszer 10 ezer .... és a többi cumó, ami még szóba sem került.... :?: Azt még hozzátette, ha egyben elvinném, akkor kitalálna rá egy "jó" összeget. Tehát maga a próbálkozás sem olcsó buli... :roll: Magam részéről maradok a digit műszerfalnál, egyrészt mert megvan hozzá minden, másrészt úgy raknék csak be Vectrás műszerfalat, ha kókányolás nélkül belemenne az LCD tahóóó. Arra meg nincs sok esély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 nagyon kedves vagy! :) vlmi westeles/tmobilos "hasznosságot" irtál amit ha nem haraxol nem olvastam végig... megol6o az h esetleg azzal kapcsolatban irj vissza amit kérdeztem ? :) hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Nem a matricát kérdezted, amit előre tudsz feltenni ? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 dede! miért? ezek szerint nem kaptam meg a válaszod?! :roll: hova irtál? csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 p.ü. ment. Nem kaptad meg ? A lényeg, hogy megy a matrica második forduló is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 sajna nem kaptam meg...netom h lehet ez mert közben mástol kaptam pü-t.....szal rejtély....léci akkor ird ide vagy mailbe h mi az állás .....mármint h vegyem vagy kapom ? :oops: és neked mikor jo h behuppanjak érte?! kösszönet.... csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 kapod. Még nem tudom, mikor, mert már nemnálam vannak a matrinyák. Szólok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 kapod. Még nem tudom, mikor, mert már nemnálam vannak a matrinyák. Szólok! Van egy GH nevü klubtársunk, aki szintén szeretne egy matrinyát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts