Guest gorbi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Üdv mindenki! Megtudjátok mondani hogyan hol és miként tudom megnézni a váltóban az olajat? Ja és kb mennyinek kellene benne lenni mert egy kicsit ereszt a szimering, meg persze milyen olaj kell a váltóba? Köszi a segítséget! Hali! A féltengelykihajtás környékén van egy hatlapfejű csavar. Az a szintellenőrző. A szintnek a csavar nyílása alatt 2 cm-rel kell lenni. Csakis gyári GM váltóolajat használj. (F13 váltó) 1,6liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 A féltengelykihajtás környékén van egy hatlapfejű csavar. Az a szintellenőrző. A szintnek a csavar nyílása alatt 2 cm-rel kell lenni. Csakis gyári GM váltóolajat használj. (F13 váltó) 1,6liter. Köszi! Holnap meg is nézem!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Hali! Nézegettem a féltengely kihajtást de nem nagyon láttam azt a csavart tud valaki képet mutatni hogy melyik is lehet az? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Hali! Nézegettem a féltengely kihajtást de nem nagyon láttam azt a csavart tud valaki képet mutatni hogy melyik is lehet az? Köszi! Valahol volt róla kép, most nem találom, de úgy lehet meghatározni, hogy van egy csavar, aminek látszólag semmi szerepe, na pont az-az. Oldalán van, a kerék felöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Valahol volt róla kép, most nem találom, de úgy lehet meghatározni, hogy van egy csavar, aminek látszólag semmi szerepe, na pont az-az. Oldalán van, a kerék felöl. Köszi! Megyek és megnézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Valahol volt róla kép, most nem találom, de úgy lehet meghatározni, hogy van egy csavar, aminek látszólag semmi szerepe, na pont az-az. Oldalán van, a kerék felöl. Megnéztem! Találtam, láttam egy csavart a balos féltengely kivezetésen kb. a féltengellyel egy magasságban kb. 8-as méretű lehet nem láttam pontosan. Az lehet az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Megnéztem! Találtam, láttam egy csavart a balos féltengely kivezetésen kb. a féltengellyel egy magasságban kb. 8-as méretű lehet nem láttam pontosan. Az lehet az? Szerintem az. Tekerd ki, a vége elméletileg olajos, csinálj drótból egy L-alakot a szintnek 1-1.5-centivel a lyuk alatt kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ha a csavar végén mágnes van akkor tutira megtaláltad, fémreszeléket is érdemes letakarítani róla. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 Ha a csavar végén mágnes van akkor tutira megtaláltad, fémreszeléket is érdemes letakarítani róla. :D Köszi mindenkinek! :rolleyes: Megyek és kúpászkodok egy kicsit! :blink: Hali! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 ha a kuplungra ráteszem a lábam, szinte egy fél cm után elkezd oldani. akkor nekem lazítani kellene a kuplung bowdenen??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 ha a kuplungra ráteszem a lábam, szinte egy fél cm után elkezd oldani. akkor nekem lazítani kellene a kuplung bowdenen??? Ennyire fent fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Ennyire fent fog? hát eléggé.. csak furcsa, hogy lükit meg recsenve vette eccer ma is, mondjuk nem szokása, de előfordul.. lehet, hogy pont ezért nem bírom kézzel megmozdítani se a villát, mer alapból is feszítve van? illetve kaparni se kapar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 hát eléggé.. csak furcsa, hogy lükit meg recsenve vette eccer ma is, mondjuk nem szokása, de előfordul.. lehet, hogy pont ezért nem bírom kézzel megmozdítani se a villát, mer alapból is feszítve van? illetve kaparni se kapar :rolleyes: A villa nekem is nehezen mozdul, de nekem meg nem emelt ki, én befele tekertem, akkor neked kifele kell. Mondjuk nekem meg már a nyakamban van a pedál. Azt írják, hogy ahogy kopik úgy jön felfele. Hát nekem sem kapar, de szerintem ez nem a kuplung hibája, hanem a motoré. :blink: Rüki meg nekem majdnem mindíg duplakuplung. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 A villa nekem is nehezen mozdul, de nekem meg nem emelt ki, én befele tekertem, akkor neked kifele kell. Mondjuk nekem meg már a nyakamban van a pedál. Azt írják, hogy ahogy kopik úgy jön felfele. Hát nekem sem kapar, de szerintem ez nem a kumlung hibája, hanem a motoré. :rolleyes: Rüki meg nekem majdnem mindíg duplakuplung. csak én érzem, hogy ahogy ráengedem a kuplungot a moci forog tovább, és lassan áll vissza csak tehát csúszika kuplung igaz nem nagyon, de sztem csúszkál kicsit ja a hogy kopik úgy megyen felfelé, a kuplungszrkezet kialakítása maitt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 csak én érzem, hogy ahogy ráengedem a kuplungot a moci forog tovább, és lassan áll vissza csak tehát csúszika kuplung igaz nem nagyon, de sztem csúszkál kicsit ja a hogy kopik úgy megyen felfelé, a kuplungszrkezet kialakítása maitt. A nagykönyv szerinti kuplung teszt: eltávolítasz a kocsi orra elől minde akadályt, pincsikutya, nagymami, stb, berakod 3-ba, felpörgeted 2-3 ezerig majd leugrasz a kuplungról. ha azonnal leffulad akkor jó, ha nem akkor csúszik. nem tudom neked van-e mág a váltó alján az a két ablak, ott látni a kuplung csúszó felületét, gondolkodtam befújom féktisztítóval, végülis azonos az elv nem? Csináltam képet, csak homályos lett, de azért látszik, hogy van még kopóréteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 nekem már nincs lefulladni lefullad, mert fulladtam már le vele :rolleyes: meg gáz nélkül is elindulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 nekem már nincs lefulladni lefullad, mert fulladtam már le vele :rolleyes: meg gáz nélkül is elindulok Gáz nélkül én is, főleg meleg motorral, amikor a "szivató még kint van" :blink: Jó idő van, lehet kiveszem a kuplungbowdent megkenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Na kivettem a kuplungbowdent, de ki kellett hozzá vennem a pedált is, mert nem tudtam kiakasztani. Csorgattam bele olajat, most észrevehetően könnyebb benyomni. Tudtátok, hogy a pedál rugója nem felfele nyomja a pedált, hanem neked segít, és befele? :rolleyes: Vagy ez is olyan mint a termosztát, és forditva is be lehet szerelni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Na kivettem a kuplungbowdent, de ki kellett hozzá vennem a pedált is, mert nem tudtam kiakasztani. Csorgattam bele olajat, most észrevehetően könnyebb benyomni. Tudtátok, hogy a pedál rugója nem felfele nyomja a pedált, hanem neked segít, és befele? :rolleyes: Vagy ez is olyan mint a termosztát, és forditva is be lehet szerelni? :blink: szerintem az egy előfeszítő rugó, hogy ne lógjon össze vissza a pedál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 szerintem az egy előfeszítő rugó, hogy ne lógjon össze vissza a pedál. :rolleyes: Aha, de csodálkoztam, hogy nem felfele, hanem lefele nyomja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Aha, de csodálkoztam, hogy nem felfele, hanem lefele nyomja. gondolom ne lötyögjö pedál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 csak én érzem, hogy ahogy ráengedem a kuplungot a moci forog tovább, és lassan áll vissza csak tehát csúszika kuplung igaz nem nagyon, de sztem csúszkál kicsit ja a hogy kopik úgy megyen felfelé, a kuplungszrkezet kialakítása maitt. Novy, hány km-nél jár a ótó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Novy, hány km-nél jár a ótó? 98 ezer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 98 ezer Én száztizen valahány ezernél cseréltem tárcsát. Sokan mondták hogy sokkal többet is elmegy a gyári tárcsa, de én betudtam a sok városnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Én száztizen valahány ezernél cseréltem tárcsát. Sokan mondták hogy sokkal többet is elmegy a gyári tárcsa, de én betudtam a sok városnak. nekem nem kell cserélni még egy jódarabig 2al is elindul remegés nélkül stb csúsztatni is tudom puha is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts