daykiller Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Látod erre nem is gondoltam... :) biztosan másabb a belseje (áttételezések) a motorfordulat miatt is. Igazad van, el is cserélném, de a környéken nincs senkinek olyan amilyen nekem kellene. Nah hátha majd egyszer! :D Nekem meg van egy olyan emlékem, hogy a dízeles motor a nagyblokkosokhoz tartozik. Aztán hogy ez igaz-e és/vagy kompatibilisek-e, azt már nem tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Nekem meg van egy olyan emlékem, hogy a dízeles motor a nagyblokkosokhoz tartozik. Aztán hogy ez igaz-e és/vagy kompatibilisek-e, azt már nem tudom. :D aha aha Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A donoron (C16NZ) F13-as váltó van, az jó az én X17DTL-emre?? :D Nekem most F15 van a X17DTL-en... Szerintem inkább F16 van neked :) Nem? Az meg nem csereszabatos a F13-mal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Szerintem inkább F16 van neked :D Nem? Az meg nem csereszabatos a F13-mal. 16-osnak kéne lennie?? :D DTL-esek!!! nektek milyen van rajta????? :) az enyémen F 15 van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 az enyémen F 15 van: http://kepfeltoltes.hu/thumb/091019/F15_ww...ltoltes.hu_.jpg Ez elég furcsa, mivel csak a szívódízeleken szokott ilyen váltó lenni, egy spéci féltengellyel, amin a belső csukló kicsi, külső nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Ez elég furcsa, mivel csak a szívódízeleken szokott ilyen váltó lenni, egy spéci féltengellyel, amin a belső csukló kicsi, külső nagy. akkor nállam azt mondod valami hack-elés volt már??? :D a csuklókat nem is figyeltem milyenek, szutyok kint az idő, majd ha jobb idő lesz megkukkantom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Mikor vadásztam a versenygépre ilyen spéci féltengelyeket, akkor néztem, hogy ilyen kisváltó csak a szívódízelen volt. De nem mondom 100%-ra, hozzám ez az infó jutott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Mikor vadásztam a versenygépre ilyen spéci féltengelyeket, akkor néztem, hogy ilyen kisváltó csak a szívódízelen volt. De nem mondom 100%-ra, hozzám ez az infó jutott el. X17DTL volt F13WR-rel, 3.55-ös és 3.74-es véggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 X17DTL volt F13WR-rel, 3.55-ös és 3.74-es véggel. mennyi is ennek a mocinak a nyomatéka? Nem hinném hogy volt ilyen kombó, mert sovány az F13 ehhez. (annak ellenére, hogy valahol írják) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 mennyi is ennek a mocinak a nyomatéka? Nem hinném hogy volt ilyen kombó, mert sovány az F13 ehhez. (annak ellenére, hogy valahol írják) 132Nm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 132Nm :D Akkor még nem is olyan gázos a dolog... úgy emlékeztem hogy 150Nm körüli ez a turbós dízel motor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Akkor még nem is olyan gázos a dolog... úgy emlékeztem hogy 150Nm körüli ez a turbós dízel motor :D akkor most ami nekem van az jó, vagy nem jó?? :) lehet azért is nem pontos a fordulatszámmérőm, mármint a váltó miatt?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 akkor most ami nekem van az jó, vagy nem jó?? :D lehet azért is nem pontos a fordulatszámmérőm, mármint a váltó miatt?? :) ha az van fent, akkor jó lehet, csak az még nem minden adat hogy F15. Kell hogy C vagy W, és hogy mekkora a végáttétel. Aszerint kell vadászni. A fordszám nem a váltótól függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ha az van fent, akkor jó lehet, csak az még nem minden adat hogy F15. Kell hogy C vagy W, és hogy mekkora a végáttétel. Aszerint kell vadászni. A fordszám nem a váltótól függ. aham :D holnap levakarom akkor azokról a számokról is a dzsuvát, és abból majd kiderül! Enni sokat nem eszik, (4,6- 5,7) úgyhogy olyan nagy gáz gondolom nem lehet :) De majd kiderül! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 végtére is mi a bajod vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 végtére is mi a bajod vele? nekem végül is semmi, így jó ahogy van, csak bogarat ültettetek a fülembe! Az igazi kérdésem az volt, hogy jó e a donoré, ha meghagynám tartaléknak??? de ha ahogy mondtad más a féltengely, akkor tárgytalan! Megpróbálom elcserélni, ahogy Novy is mondta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ez elég furcsa, mivel csak a szívódízeleken szokott ilyen váltó lenni, egy spéci féltengellyel, amin a belső csukló kicsi, külső nagy. Az enyémen is F15 (WR) volt Gabi. 95' DTL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 nekem végül is semmi, így jó ahogy van, csak bogarat ültettetek a fülembe! Az igazi kérdésem az volt, hogy jó e a donoré, ha meghagynám tartaléknak??? de ha ahogy mondtad más a féltengely, akkor tárgytalan! Megpróbálom elcserélni, ahogy Novy is mondta :D Ha F15-öd van, akkor annak a helyére jó az F13. Csak a belét nem tudod cserélni a kettőnek keresztbe (illetve lehet, csak másik csapágy kell az F15 házba). Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ha F15-öd van, akkor annak a helyére jó az F13. Csak a belét nem tudod cserélni a kettőnek keresztbe (illetve lehet, csak másik csapágy kell az F15 házba). értem. köszi! végül is ha elviszik a motorral együtt, akkor odaadom, és majd beszerzek egy ilyet mint most van. Nem variálok én rajta az áttételeken, magas a z nekem :) :D Jó ez így is, korrektül megy szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Üdv mindenkinek Lenne egy kis problémám. Leírni nem igazán tudom, csináltam róla egy képet inkább: Az az a csukló ami után már csak a váltóba menő tengely van. A probléma pedig az vele, mint a képen is látszik hogy a rögzítő szegecs szétment rajta. Ez azért ilyen gyűrött mert a másik fele letörött. A kérdésem az lenne hogy hogyan lehetne szétszedni és hogyan lehetne megjavítani ezt a problémát. Néztem a csináld magadot de sok információt nem találtam benne. Akna nélkül lehetséges a javítása? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv, Zsoltee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nos arra már fény derült ( köszi spzoli )hogy ebben a csuklóban stiftek vannak amit cserélhetőek, a kérdés még mindíg áll viszont, hogy lehet ezt a részt szétszedni, akna nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nos arra már fény derült ( köszi spzoli )hogy ebben a csuklóban stiftek vannak amit cserélhetőek, a kérdés még mindíg áll viszont, hogy lehet ezt a részt szétszedni, akna nélkül. :D ki kell rángatni piszkálni stb. aknából se lenne egyszerűbb, mint felülről... mivel neked szétpergett, ezért geccsolásos lesz, szerintem máshogynem tudod kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nos arra már fény derült ( köszi spzoli )hogy ebben a csuklóban stiftek vannak amit cserélhetőek, a kérdés még mindíg áll viszont, hogy lehet ezt a részt szétszedni, akna nélkül. :D Nem kell ehhez akna, a váltó felett van teljesen. Kb. 5 perc, ha nem kapkod az ember. Stift darabja 795Ft a Csergőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nos közben már megoldódott a dolog. Az eltört stiftet simán ki lehetett húzni, ezzel ugye szétesett a csukló. Aztán bolt hiányában egyenlőre vászmegoldásként egy 6os csavar + rajta egy csődarab amivel a megfelelő vége 8as lesz + egy anya ami rögzíti. Hétfő délutánig ki fogja bírni, amikor is megyek az opelszalonba és veszek hozzá stiftet. Köszi a segítséget. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nos közben már megoldódott a dolog. Az eltört stiftet simán ki lehetett húzni, ezzel ugye szétesett a csukló. Aztán bolt hiányában egyenlőre vászmegoldásként egy 6os csavar + rajta egy csődarab amivel a megfelelő vége 8as lesz + egy anya ami rögzíti. Hétfő délutánig ki fogja bírni, amikor is megyek az opelszalonba és veszek hozzá stiftet. Köszi a segítséget. :) egyébként van akinek át van fúrva, és egy sima csavar van benne, versenycélokra is megfelel neki, vagyis verseny terheléssel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts