isi Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ma megnézem, mert tegnap kezdte csinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 ma megnézem, mert tegnap kezdte csinálni! Akkor bizonyára láttad volna ha olajfolt van alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Hát igen de semmi. Amúgy nem rég vettem az autót és a váltó az olajos,mocskos volt de azt a szelepfedél tömítésnek tulajdonítottam mert ott szivárgott, de azt megszüntettem. Lemostam brigéciolal azóta nem olajos, szóval.... vagy a váltó rudazattal valami stift lehet vagy pass... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Hát igen de semmi. Amúgy nem rég vettem az autót és a váltó az olajos,mocskos volt de azt a szelepfedél tömítésnek tulajdonítottam mert ott szivárgott, de azt megszüntettem. Lemostam brigéciolal azóta nem olajos, szóval.... vagy a váltó rudazattal valami stift lehet vagy pass... Lessz az még olajos. A "szuszogón" fog még kiköpni olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Hát igen de semmi. Amúgy nem rég vettem az autót és a váltó az olajos,mocskos volt de azt a szelepfedél tömítésnek tulajdonítottam mert ott szivárgott, de azt megszüntettem. Lemostam brigéciolal azóta nem olajos, szóval.... vagy a váltó rudazattal valami stift lehet vagy pass... Lessz az még olajos. A "szuszogón" fog még kiköpni olajat. Vagy már nincs mit kiköpnie. :lol: Nézd meg a váltóolajszintet, és ha kell tölts utána. A nívócsavar a bal féltengely mögött/fölött van. Beleönteni pedig a szuszogó csavar helyén kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Mostanában észleltem, hogy mintha lötyögősebb lenne a fakanál. Ki is kaptam, hogy matassam meg a gyűrűt s nézem darabokban van. Vissza legóztam és szigszalaggal körbetekertem. Kapott kenést, nemtom meddig fog tartani de egyben visszament a helyére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 hali! sikerült megoldanom váltó gondot! kuplung nem emelt ki súrlódott a tárcsa kicsit mindig ezért vette nehezen, állítottam rajt azóta mint a vaj olyan:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 hali! sikerült megoldanom váltó gondot! kuplung nem emelt ki súrlódott a tárcsa kicsit mindig ezért vette nehezen, állítottam rajt azóta mint a vaj olyan:) Nekem is volt ez a gondom. Nagyon bent fogott a kuplung. Kinnebb állítottam és máris jobb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Mivel lehet helyettesíteni a gumigyűrűt? Nehogy valamelyik azt írja, hogy vegyek másat mert kiugrom az ablakon. Amit a 7végén összegányoltam az beszart ugyh. megint kavarom a levest a fakanállal és sokszor 2 nélkül vezetek.....%#@$%@&$%&^@%$@$ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Mivel lehet helyettesíteni a gumigyűrűt? Nehogy valamelyik azt írja, hogy vegyek másat mert kiugrom az ablakon. Amit a 7végén összegányoltam az beszart ugyh. megint kavarom a levest a fakanállal és sokszor 2 nélkül vezetek.....%#@$%@&$%&^@%$@$ :lol: Most így hirtelen ami eszembe jut, az qrva sok szigetelő szallag. Esetleg valami tömítés, vagy gumicső egy karikája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Most így hirtelen ami eszembe jut, az qrva sok szigetelő szallag. Esetleg valami tömítés, vagy gumicső egy karikája. Szigszalaggal tekertem be de csúszik felfele s már nem végzi el a szerepét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Szigszalaggal tekertem be de csúszik felfele s már nem végzi el a szerepét. Úgy értettem, hogy teljesen vedd ki a gumigyűrű romjait, és teljesen töltsd ki a mélyedést szigetelő szalaggal. Vagy ezt próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Úgy értettem, hogy teljesen vedd ki a gumigyűrű romjait, és teljesen töltsd ki a mélyedést szigetelő szalaggal. Vagy ezt próbáltad? Nem mertem kidobni a gumit. Gondoltam mi van ha muszáj ott lennie. Rátekertem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Nem mertem kidobni a gumit. Gondoltam mi van ha muszáj ott lennie. Rátekertem. Akkor vedd ki, csak ne dobd el, és teljesen töltsd fel a mélyedést szikszallaggal. Nálatok nem lehet kapni ilyen gyűrűt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Nem mertem kidobni a gumit. Gondoltam mi van ha muszáj ott lennie. Rátekertem. Ha van a közelben Opel márkakereskedés, vagy jobb autósbolt, kapsz hozzá újat 1000Ft körüli áron, a száma: 07 38 789 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ha van a közelben Opel márkakereskedés, vagy jobb autósbolt, kapsz hozzá újat 1000Ft körüli áron, a száma: 07 38 789 :lol: Köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andrew1983 Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Sziasztok! Lenne pár kérdésem a sebességváltóval kapcsolatba. Egy 94-es 1.6-os Si Astrám van F13-as váltó van benne. Nem tudom milyen végáttétele van, de hallottam róla, hogy valahol meg lehet nézni rajta. Valami W-s szám. Azt szeretném megkérdezni, hogy bele lehet-e tenni egy F16-os vagy F20-as váltót és milyen végáttételű legyen? A lényeg, hogy nagy sebességnél ne pörögjön a motor annyira. 150-160-nal szeretek menni és ennél a sebességnél ne pörögjön a motor. Válaszolna valaki, aki ért ezekhez a dolgokhoz. Előre is köszi! Üdv! András! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Sziasztok! Lenne pár kérdésem a sebességváltóval kapcsolatba. Egy 94-es 1.6-os Si Astrám van F13-as váltó van benne. Nem tudom milyen végáttétele van, de hallottam róla, hogy valahol meg lehet nézni rajta. Valami W-s szám. Azt szeretném megkérdezni, hogy bele lehet-e tenni egy F16-os vagy F20-as váltót és milyen végáttételű legyen? A lényeg, hogy nagy sebességnél ne pörögjön a motor annyira. 150-160-nal szeretek menni és ennél a sebességnél ne pörögjön a motor. Válaszolna valaki, aki ért ezekhez a dolgokhoz. Előre is köszi! Üdv! András! F15-öt vagy F17-et tudsz rá tenni. Az áttételi arány benne van a számában, amit az oldalán találsz valahol a bal első kerék felől benézve, elég apró számok és betűk, írd le az egészet, és kibogarásszuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 F13 is maradhat, csak a végáttételt kellene cserélni hosszabbra. Viszont így veszíteni fog a gyorsulásából. F16 és F20 nem megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 F13 is maradhat, csak a végáttételt kellene cserélni hosszabbra. Viszont így veszíteni fog a gyorsulásából. F16 és F20 nem megy rá. Nem rövidebbre inkább? :rolleyes: (pl. 4.18 helyett 3.74). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nem rövidebbre inkább? :rolleyes: (pl. 4.18 helyett 3.74). Amit Te mondasz, az a hosszabb <_< (azaz nagyobb sebesség azonos fordulatnál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Amit Te mondasz, az a hosszabb :rolleyes: (azaz nagyobb sebesség azonos fordulatnál) Akkor ok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelriska Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Hello! Az autó 1997-es astra caravan X14NZ motorral, óra szerint 162000 km. A kettest gyakran csak 2 kuplungolással vagyok képes kapcsolni. A probléma valamivel gyakrabban jelentkezik visszaváltáskor. Még nem szedtem szét váltót, de van szerelési jártasságom. Mi lehet a baj? Mennyire drága megoldani? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Hello! Az autó 1997-es astra caravan X14NZ motorral, óra szerint 162000 km. A kettest gyakran csak 2 kuplungolással vagyok képes kapcsolni. A probléma valamivel gyakrabban jelentkezik visszaváltáskor. Még nem szedtem szét váltót, de van szerelési jártasságom. Mi lehet a baj? Mennyire drága megoldani? Köszi A rendszer kopottsága miatt van. Vedd ki a kapcsolókart és vedd le róla óvatosan a gumigyűrüt majd tekerj alá egy kis szigetelő szalagot. Ha ezzel megvagy és csk nem javul akkor segítek a váltó rudazat beállításában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Hello! Az autó 1997-es astra caravan X14NZ motorral, óra szerint 162000 km. A kettest gyakran csak 2 kuplungolással vagyok képes kapcsolni. A probléma valamivel gyakrabban jelentkezik visszaváltáskor. Még nem szedtem szét váltót, de van szerelési jártasságom. Mi lehet a baj? Mennyire drága megoldani? Köszi Nem győzöm elégszer írni. Nézd meg mennyi olaj van a váltóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts