tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Gondolom ez az óra szerinti 110 akar lenni, ilyenkor sztem olyan 95-100 körül mész valójában. Ez az óra szerinti 115-120 Gyorsan észrevettem a csalást :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 octaviát, Mars innen!! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Mars innen!! :huh: :lol: hát nemsok autó van, ami árban elfogadható, és lecserélném az astrát bár azokból is csak az utcsó két kiadás,az ami emberi belsővel bír, de az meg nem annyi már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy valaki nem foglalkozik F13-as váltó átalakítással 6-fokozatúvá, vagy valahogy nem lehet megoldani,hogy autópályán 130-140-nél ne 4000 felett pörögjön a motor?másmilyen váltóval?Köszi!Üdv A kocsi 96-os 1.4-es (X14XE) Ezen a 6.-ik fokozaton már én is agyaltam régebben de letettem róla. Fölösleges. Ma egy 115 (plusz akármennyi) lovas Kadettel rontottam a közbiztonságot (meg 1 önérzetet :huh: ) de abban is bőven elég a 3.74-es végáttétel -nem versenytempóban is. B) jólenne pedig egy 6. és akkor mégjobban be lehetne osztani. nekem kényelmesen megy 80tól, szóval lehtne benne még egy fokozat, ami csak sík szakaszon is de bírná kis fordulaton a 120at És képes lennél azt a 60 lovat erőltetni vele? :lol: Nehogy azt hidd, hogy bírná, az enyém sem pedig van ~30 Nm nyomatékbeli különbség.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ezen a 6.-ik fokozaton már én is agyaltam régebben de letettem róla. Fölösleges. Ma egy 115 (plusz akármennyi) lovas Kadettel rontottam a közbiztonságot (meg 1 önérzetet :huh: ) de abban is bőven elég a 3.74-es végáttétel -nem versenytempóban is. B) És képes lennél azt a 60 lovat erőltetni vele? :lol: Nehogy azt hidd, hogy bírná, az enyém sem pedig van ~30 Nm nyomatékbeli különbség.. ^_^ fejezd már be ezt az erőltetést ez akkor abaromság hogy csuda 50el is már majdnem pörgi az 1500at 5. ben!!!!!! akkor mondjuk 120nál mért erőltetné??? mikor így is megy 170-180at csak majdnem letilt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 bocsi,hogy nem olvastam vissza.. csak kérdeztem a 6.sebességet,nem akartam egyből szereltetni! Pont azért megyek pályán 110 körül mert akkor 3000körül pörög és a fogyasztásom is "tűrhető" Azért köszi mindenki! Amennyiben ragaszkodsz hozzá, akkor mondok olyan címet ahol összeraknak neked hatos váltót + egy, kettő, három assssssszinkron ráadásul. Úgy másfél millióért :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Amennyiben ragaszkodsz hozzá, akkor mondok olyan címet ahol összeraknak neked hatos váltót + egy, kettő, három assssssszinkron ráadásul. Úgy másfél millióért :huh: :lol: ^_^ de az mé lenne jó ha asszinkron lenne?? hogyhamar vissza kelljen menni javításra, mert szétmarta magát? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 fejezd már be ezt az erőltetést ez akkor baromság hogy csuda 50el is már majdnem pörgi az 1500at 5. ben!!!!!! akkor mondjuk 120nál mért erőltetné??? mikor így is megy 170-180at csak majdnem letilt Lehet neked úgy tűnik de amit te állítasz az a baromság -ha pöppet gondolkozol is, nem ismertették a műszaki órákon "mit és miért"? :lol: Számolj már légellenállást, hirtelen bekövetkező terhelésnövekedést, ésatöbbi. De állítsd és csináld meg :huh: ha 5 évet kibír a 6.ik fokozat "átlagos használatával" emiatt bekövetkező javítás nélkül az az x14nz motor akkor esküszöm kifizetem neked ^_^ természetesen a beszerelés után 5 évvel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 de az mé lenne jó ha asszinkron lenne?? hogyhamar vissza kelljen menni javításra, mert szétmarta magát? :huh: Meeeeee akkó felecsd el a kuplungot :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Lehet neked úgy tűnik de amit te állítasz az a baromság -ha pöppet gondolkozol is, nem ismertették a műszaki órákon "mit és miért"? :P Számolj már légellenállást, hirtelen bekövetkező terhelésnövekedést, ésatöbbi. De állítsd és csináld meg :lol: ha 5 évet kibír emiatt bekövetkező javítás nélkül az az x14nz motor akkor esküszöm kifizetem neked :lol: természetesen beszerelés után 5 évvel... Igen Sanci, ezek az autók arról híresek, hogy 5 évig hozzá sem kell érni. :D Gondoltál már erre akkor is mikor 10 ezrek száltak el a zsebedbôl és olajban feküdt azt autód ? ^_^ Nekem lassan már az is sok kezdett lenni, ami kötelezô módon oda kell kozmáljon. :huh: U.I. Jelentem elolvastam 4x és értem, hogy mire van az 5 év jótállási követelményed de akkor is az 5 évvel picit odavettél B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 ....De állítsd és csináld meg :huh:.... Olyankétszázezerrebecsülnémaköltségét :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Lehet neked úgy tűnik de amit te állítasz az a baromság -ha pöppet gondolkozol is, nem ismertették a műszaki órákon "mit és miért"? ^_^ Számolj már légellenállást, hirtelen bekövetkező terhelésnövekedést, ésatöbbi. De állítsd és csináld meg :huh: ha 5 évet kibír emiatt bekövetkező javítás nélkül az az x14nz motor akkor esküszöm kifizetem neked B) természetesen beszerelés után 5 évvel... bírná tartani a sebességet ha egy váltó 6os annak az áttételezése nem úgy lenne, hogy a 6. az az 5ös utáni áttételt kapna :lol: ugyan annyi lenne a végsebessége, csak jobban be lenne osztva.(végáttételtől függően) és még az is megleht,hogy 5.be többet menne, mint 6.ba, mint ahogy ez most is megvan, csak 4-5 között de nem menne tönkre, csak pl hamarabb kellene visszaváltani 6 ból, mint 5 ből most. gondolj bele pl a kadik is, van ami 4s váltóal van, de vana miugyan az a moci 5ös váltóval van vagy a kockaladák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Meeeeee akkó felecsd el a kuplungot :huh: :lol: ^_^ B) ja olyan aszinkron Olyankétszázezerrebecsülnémaköltségét :P :lol: :D nemrég 600ról volt szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Na srácok, ha megvagyunk a hatodik fokozattal miért ne tegyünk felezôt is a versenygépekbe? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Na srácok, ha megvagyunk a hatodik fokozattal miért ne tegyünk felezôt is a versenygépekbe? :huh: felező versenygépbe? :lol: off roadon esetleg ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 ....nemrég 600ról volt szó :huh:.... Az azért sooookkkkk. F28, mellé egy teljes szerkezet, másik lendkerék gondolom, másik műszeregység....kevés a kétszáz :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Az azért sooookkkkk. F28, mellé egy teljes szerkezet, másik lendkerék gondolom, másik műszeregység....kevés a kétszáz :huh: :lol: meg másik blokk, mivel ez kisblok, a váltó meg nagyblokkos Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 meg másik blokk, mivel ez kisblok, a váltó meg nagyblokkos Nyomj le tíz fekvőtámaszt. Mondom : lendekér másik :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 felező versenygépbe? :lol: off roadon esetleg ^_^ Hát akinek van ideje, türelme és pénze 6-ik sebességeken gondolkodni az rakjon szépen felezőt is....csupán nagyképüségből :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hát akinek van ideje, türelme és pénze 6-ik sebességeken gondolkodni az rakjon szépen felezőt is....csupán nagyképüségből :huh: Nem kispályázunk négyXnégy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 lendekér Na erre kérek szépen alkatrész- és katalógusszámot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 bírná tartani a sebességet annak az áttételezése nem úgy lenne, hogy a 6. az az 5ös utáni áttételt kapna :D ugyan annyi lenne a végsebessége, csak jobban be lenne osztva.(végáttételtől függően) és még az is megleht,hogy 5.be többet menne, mint 6.ba, mint ahogy ez most is megvan, csak 4-5 között de nem menne tönkre, csak pl hamarabb kellene visszaváltani 6 ból, mint 5 ből most. Szerinted... :lol: ^_^ B) :P Akkor mi értelme van a 6.iknak? :huh: Öcssssssééééééém.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Na erre kérek szépen alkatrész- és katalógusszámot :huh: Mi sem egyszerűbbb : http://www.lender.hu/ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Akkor mi értelme van a 6.iknak? :lol: Öcssssssééééééém.... ^_^ Szerintem arra gondol, hogy hosszabb távon pl autópályán tartos 140-150-nél nem 4000 rot/min hanem 3000 lenne a fordszám. Fogyi szempontjából tuti, hogy megérné.....ja és ott az élettartam is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Szerintem arra gondol, hogy hosszabb távon pl autópályán tartos 140-150-nél nem 4000 rot/min hanem 3000 lenne a fordszám. Fogyi szempontjából tuti, hogy megérné.....ja és ott az élettartam is. :huh: De hisz száz + tíz + tíz + tíz a max Magyarországon :lol: ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts