J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Mióta megkérdeztem, ezen "agyalok" én is. Ahogy Yoda mondta: ne próbáld,tedd! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ahogy Yoda mondta: ne próbáld,tedd! :( Nem hiszem, hogy Yoda szigszalaggal "taknyolt" volna. :P Ő biztos az "erő" segítségével váltana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Szigszalaggal alátekersz párat és egyből jó lesz az! Ennél jobb módszer nem is kell. Persze sokmindent alá lehet pakolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 ...Ő biztos az "erő" segítségével váltana. Sztem nem is váltana :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Sztem nem is váltana :( Bocs, biztos fokozatnélküli. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 volt egy öreg, aki azt hitte váltani se kell.... és csak egyest meg kettest haznált automatája volt :( a lükit megmutatták neki azt tudta, de csak egy kettő és mivel 2be simán elindult, igy fel se tünt, mert 50et megy kettőbe is kénylemesen :P na meg a roma 1200ese 1,2,3,4,raketta :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 ....a lükit megmutatták neki azt tudta, de csak egy kettő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 valaki cserélte már a váltóba az olajat??? nem az első embertől hallom, hogy csak a Gm gyri olajat szabad önteni bele, mert más olajoktol megszólala a váltó.... én csak gabit tudom, hogy neki bevált, de őneki versenyotoja van, és olyan váltója is hozzá sper meg stb ha valaki cserélte már akár metára akár másra az irjon már tapasztalatot véleményt stb köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 valaki cserélte már a váltóba az olajat??? nem az első embertől hallom, hogy csak a Gm gyri olajat szabad önteni bele, mert más olajoktol megszólala a váltó.... én csak gabit tudom, hogy neki bevált, de őneki versenyotoja van, és olyan váltója is hozzá sper meg stb ha valaki cserélte már akár metára akár másra az irjon már tapasztalatot véleményt stb köszi üdv Én már cseréltem. Gyári GM olajat vettem bele, 80W-s viszkozitásút. Nem mondanám, hogy nagyon csendes a váltóm, bár lehet, hogy csak a féltengelyek kihajtásánál adta már meg magát a csapágy, vagy magát az egyik féltengelyt hallom, olyan érdekes szakaszosan súrlódó hangja van, ha lassan gurulok, nagyobb sebességnél ez fütyülésbe megy át. Tavasszal lehet szétkapjuk az egészet, a kuplung kinyimócsapágya is hangos már úgyis, meg néha mintha nem emelne ki a kuplung, főleg 2-esbe váltáskor néha reccsen egy csúnyát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 valaki cserélte már a váltóba az olajat??? nem az első embertől hallom, hogy csak a Gm gyri olajat szabad önteni bele, mert más olajoktol megszólala a váltó.... én csak gabit tudom, hogy neki bevált, de őneki versenyotoja van, és olyan váltója is hozzá sper meg stb ha valaki cserélte már akár metára akár másra az irjon már tapasztalatot véleményt stb köszi üdv Én is cseréltem már, azt nem tudom, hogy attól-e, de az utóbbi időben hidegen kicsit nehezen veszi a 2-est, fel is, meg le is, úgy mint FPepe cartársnak. Ja meta GL 4-et tettem bele, egy kicsit túl is öntöttem, mert úgy vettem észre, mintha folyna a féltengelynél (szimmering). :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 hm hm akkor lehet jobb lenne ha nem nyulnék hozzá..... majd meglátom mit irnak a többiek, és meggondolom még cseréljem e megvan az olaj is meg a hozzá való adalék is, igy eléggé nem jo hirek ezek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 hm hm akkor lehet jobb lenne ha nem nyulnék hozzá..... majd meglátom mit irnak a többiek, és meggondolom még cseréljem e megvan az olaj is meg a hozzá való adalék is, igy eléggé nem jo hirek ezek.... Miért mi a gond vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Mehet bele a GL4, meg akár a GT adalék is. Nekem GL5 van benne, adalék nélkül, de csak a sperr miatt. A könnyező féltengelyszimmringet tessék cserélni! A gyári 1500/db körüli áron van! Hamar elereszti ám észrevétlenül a váltóból az olajat, aztán lehet váltót cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Mehet bele a GL4, meg akár a GT adalék is. Nekem GL5 van benne, adalék nélkül, de csak a sperr miatt. A könnyező féltengelyszimmringet tessék cserélni! A gyári 1500/db körüli áron van! Hamar elereszti ám észrevétlenül a váltóból az olajat, aztán lehet váltót cserélni... Nem az 1500 izgat,cserélném én,ha nem lenne ilyen qrva hideg, meg nem esne a hó. (Jó-jó az már elállt) Kicsit nehézkes az ucán féltengely szimmeringet cserélni, karácsony előtt meg nincs pénzem szerelőre. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Nem az 1500 izgat,cserélném én,ha nem lenne ilyen qrva hideg, meg nem esne a hó. (Jó-jó az már elállt) Kicsit nehézkes az ucán féltengely szimmeringet cserélni, karácsony előtt meg nincs pénzem szerelőre. :( Hát ezt a dolgot átérzem, de attól még a váltód nem fogja túlélni a telet, ha a szimmering elereszti a fél olajat a váltóból (többet nem nagyon tud, mert így is nagy része olajszint felett van, de a difi kiveri rajta az olaj nagy részét, ami már nagy károkhoz vezethet a nyelestengely és csoporttengely csapágyaknál főleg). Szóval érdemes lesz karácsony után sürgősre tervezni, ha tényleg olajos a féltengelyszáraknál a váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Gábor, lenne hozzád egy váltóval kapcsolatos kérdésem: az enyémben most F13 van. Jó helyette az F15 is? Múltkor írtad, hogy nem sok különbség van köztük. Csak kíváncsiságból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Hát ezt a dolgot átérzem, de attól még a váltód nem fogja túlélni a telet, ha a szimmering elereszti a fél olajat a váltóból (többet nem nagyon tud, mert így is nagy része olajszint felett van, de a difi kiveri rajta az olaj nagy részét, ami már nagy károkhoz vezethet a nyelestengely és csoporttengely csapágyaknál főleg). Szóval érdemes lesz karácsony után sürgősre tervezni, ha tényleg olajos a féltengelyszáraknál a váltó. Amikor a múltkor cseréltem benne az olajat akkor vettem észre, hogy olyan olajsár szerű van a tengelyek körül. Sztem annyira nem vészes (mert nem látok alatta tócsát, tudom, hogy a váltóból inkább menet közben folyik el az olaj) de azért ki fogom cserélni, csak nem most. Addig marad a nívó ellenőrzés, úgy hetente. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Addig marad a nívó ellenőrzés, úgy hetente. váltón nincs nívó :( elég nehéz ezeken a váltókon a jó szintet nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Gábor, lenne hozzád egy váltóval kapcsolatos kérdésem: az enyémben most F13 van. Jó helyette az F15 is? Múltkor írtad, hogy nem sok különbség van köztük. Csak kíváncsiságból. Igen, kompatibilis :( Arra viszont figyelni kell, hogy nem mindegyik váltó jó mindegyik helyére, mert van olyan aminek máshol van a felfogatási pontja (pl vectra-astra valamelyik nem kompatibilis). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 váltón nincs nívó :( elég nehéz ezeken a váltókon a jó szintet nézni. Ki kell húzni a féltengelyt! ;) Ha csöpög, akkor még oks.Ha nem, akkor még lehet, hogy jó...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 váltón nincs nívó :( elég nehéz ezeken a váltókon a jó szintet nézni. Arról a csavarról beszélek, amin a drózot kell bedugni tudod, csak addig öntöm bele míg szivárogni kezd rajta, nem mérem meg a 2 cm-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Arról a csavarról beszélek, amin a drózot kell bedugni tudod, csak addig öntöm bele míg szivárogni kezd rajta, nem mérem meg a 2 cm-t. az nem jó, mert az nagy túltöltés, attól lehet baja a féltengelyszimmeringnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 nincs baja, csak megvan hozzá a cucc, és ha az adalékkal jobb a kenés, akkor lehet célszerű hamarabb kicserélni, mert akkor addig se kopik olyan mértékben mint sima olajjal 6 éves 70 E van benne nyárra meglesz a 75 E és akkor olajcsere tömítés az olaj deklinél, lehet nem ártana szelepdeklin se, és akkor egyuttal a váltót is le lehetne tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 az nem jó, mert az nagy túltöltés, attól lehet baja a féltengelyszimmeringnek ;) Már előtte is olajsaras volt, persze lehet, hogy ezzel csak még jobban rontok a dolgon, de nem tudok mást tenni az előbb említett dolgok miatt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 nincs baja, csak megvan hozzá a cucc, és ha az adalékkal jobb a kenés, akkor lehet célszerű hamarabb kicserélni, mert akkor addig se kopik olyan mértékben mint sima olajjal 6 éves 70 E van benne nyárra meglesz a 75 E és akkor olajcsere tömítés az olaj deklinél, lehet nem ártana szelepdeklin se, és akkor egyuttal a váltót is le lehetne tudni. Ha gyári állapotban kibír 300-400ekm-et, akkor mit akarsz javítani azon? Szerintem a megbontással többet ártasz, mint az ilyen-olyan adalékkal javítasz. Nem mellesleg még pénzbe is kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts