zotya975 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Vidd el benzinkútra (ha van ott magasnyomású), permetezz rá hidegzsíroldót, ha tudod suvickóld meg valamilyen kemény fogú kefével, hagyd rajta kb 5 percig, oszt mehet rá a magasnyomású. Szerintem :) Elmentem mosóbe, de csak vmi aktív habbal próbálam meg, azon a pisztolyon viszont nem volt ravasz( elsütőbillentyű :) ) úgyhogy nem csak a váltóra jutott, hanem gyakorlatilag nem is láttam a motort a végére. A magasnyomású mosót meg majdnem kibacta a kezemből a nyomás ( mindíg az első benyomás a legerősebb <_< ) de amúgy sima ügy volt. Fellül mát tök tiszta, csak elől, hátul, oldalt, meg allul dzsuvás még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Elmentem mosóbe, de csak vmi aktív habbal próbálam meg, azon a pisztolyon viszont nem volt ravasz( elsütőbillentyű :lol: ) úgyhogy nem csak a váltóra jutott, hanem gyakorlatilag nem is láttam a motort a végére. A magasnyomású mosót meg majdnem kibacta a kezemből a nyomás ( mindíg az első benyomás a legerősebb <_< ) de amúgy sima ügy volt. Fellül mát tök tiszta, csak elől, hátul, oldalt, meg allul dzsuvás még. és nem hajlik a derekad? :) a váltó alját alólról szokás mosni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Üdv Urak. Barátom 1.7D F Astra-jaban azt csinálja a váltó, mintha folyamatosan sebességben lenne. Hiába mozgatja a váltókart, mintha mindig ötösben lenne. Kuplunggal ki lehet nyomni, s akkor vontatható, de ha elengedi - függetlenül attól, hogy áll a váltókar - sebességben van. Az érdekelne, hogy ez most akkor váltó vagy kuplung hiba, illetve, hogy hova nyúljunk először, vagy kuka, vagy szerviz? Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Üdv Urak. Barátom 1.7D F Astra-jaban azt csinálja a váltó, mintha folyamatosan sebességben lenne. Hiába mozgatja a váltókart, mintha mindig ötösben lenne. Kuplunggal ki lehet nyomni, s akkor vontatható, de ha elengedi - függetlenül attól, hogy áll a váltókar - sebességben van. Az érdekelne, hogy ez most akkor váltó vagy kuplung hiba, illetve, hogy hova nyúljunk először, vagy kuka, vagy szerviz? Előre is köszönöm a segítséget! Váltóhiba, de azért rá kéne nézni a rudazatra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Üdv Urak. Barátom 1.7D F Astra-jaban azt csinálja a váltó, mintha folyamatosan sebességben lenne. Hiába mozgatja a váltókart, mintha mindig ötösben lenne. Kuplunggal ki lehet nyomni, s akkor vontatható, de ha elengedi - függetlenül attól, hogy áll a váltókar - sebességben van. Az érdekelne, hogy ez most akkor váltó vagy kuplung hiba, illetve, hogy hova nyúljunk először, vagy kuka, vagy szerviz? Előre is köszönöm a segítséget! Nézd végig a rudazatot, illetve a motortérben a váltókulisszánál lehet hogy eltört a stift. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Váltóhiba, de azért rá kéne nézni a rudazatra is. Nézd végig a rudazatot, illetve a motortérben a váltókulisszánál lehet hogy eltört a stift. Közben megnézték a váltót, és állítólag szárazon ment egy ideje, és összeégett a fogaskerék a tengellyel, vagy mi. Pedig még én öntöttem bele GM olajat GT adalékkal pár éve, nem volt olcsó <_< Az történhetett, ami az enyémen, engedett a féltengely-kihajtásoknál a szimmering, csak nekem időben kiderült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Hát akkor érthető. komplett ki kell cserélni a belét... 20 körül már kapni F15-öt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 és nem hajlik a derekad? :) a váltó alját alólról szokás mosni :) Aha értem tehát feküdjek alá egy slaggal a kezemben, búvárszemövegben meg csutorával a számba? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Aha értem tehát feküdjek alá egy slaggal a kezemben, búvárszemövegben meg csutorával a számba? <_< :) én meg tudtam csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 én meg tudtam csinálni? Jóvanna, nem találom a csutorát. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 figyeljetek már a váltó rudazatába vannak azok a gömbös csuklók. azokat nem lehet kipattintani, bebenni, aztán ujra össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 figyeljetek már a váltó rudazatába vannak azok a gömbös csuklók. azokat nem lehet kipattintani, bebenni, aztán ujra össze? Ami a házon belül van, arra gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Ami a házon belül van, arra gondolsz? Vagy arra a műanyag összekötőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 a műanyagra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 a műanyagra. Van a két végén olyan pattintos lap, azt kell kipattintani, kinyílik mint egy fül, és akkor lehet lehúzni a gömbről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Van a két végén olyan pattintos lap, azt kell kipattintani, kinyílik mint egy fül, és akkor lehet lehúzni a gömbről. nah meg fogom nézni, mert még eddig nem figeltem igazából, és bekenem új zsírral. köcc <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 nah meg fogom nézni, mert még eddig nem figeltem igazából, és bekenem új zsírral. köcc <_< Csak nehogy letörd. El van már öregedve az, rideg lesz az anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Csak nehogy letörd. El van már öregedve az, rideg lesz az anyag. Ha szilikonban áztatja egy napig, akkor már nem lesz annyira rideg. Mi így szoktuk, ha valami műanyag nagyon törékeny már. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Csak nehogy letörd. El van már öregedve az, rideg lesz az anyag. hát meg fogom nézni, és nem fogom erőltetni 7 évesen is valószínűleg annyira rideg lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 hát meg fogom nézni, és nem fogom erőltetni 7 évesen is valószínűleg annyira rideg lesz? Nekem az új törött el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Nekem az új törött el. akkor marad így, aztán ha kikopik kap ujat wd40el ha aláfújok??? az vele a gondom, ha van esetleg még gyári kence, akkor kimoshatja, és még jobban fog surlódni. sitfteket viszont érdemes lehet átfújni vele, mert vmi eléggé nyikorog kuplungoláskor. ha maga a szerkezet nyikorogna, akkor azt lehetne érezni a pedálon is nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Nekem az új törött el. Én meg a 14-éveset simán le, és felraktam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Csak az érdekesség kedvéért. Én nem látom sehol sem a sebességváltón a tipusát jelző számot. Sem alul, ahol Novyy "mutatta", sem pedig felül a rudazat környékén. Találtam fent egy hosszabb számot, amelynek 197 a vége és az előtte levő "négyzetben" van egy GM logó is, de azon kivül semmit. Végülis mindegy, mert FPepe megirta, hogy a "HR" matrica milyen tipusra utal, de azért mégis furcsának találom, hogy nincs szám mint a tiéteken...vagy rosszul látok :) :) ...vagy a matrica és az a szám közösen jelenti azt amit nektek a fent emlitettek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Csak az érdekesség kedvéért. Én nem látom sehol sem a sebességváltón a tipusát jelző számot. Sem alul, ahol Novyy "mutatta", sem pedig felül a rudazat környékén. Találtam fent egy hosszabb számot, amelynek 197 a vége és az előtte levő "négyzetben" van egy GM logó is, de azon kivül semmit. Végülis mindegy, mert FPepe megirta, hogy a "HR" matrica milyen tipusra utal, de azért mégis furcsának találom, hogy nincs szám mint a tiéteken...vagy rosszul látok :) :) ...vagy a matrica és az a szám közösen jelenti azt amit nektek a fent emlitettek? <_< Hát szerintem elméletileg rá kell hogy legyen írva a váltóra a száma, de ha te nem találod...akkor lehet hogy még sincs. :lol: Nekem a rudazat alatt ott ahol a váltófedélbe bemegy azzal a szimeringel amit cserélni szoktak ott van az F13-felirat, igaz alapállapotban csak az F1-látszik fejjel lefele, és nem bemarás, hanem kiemelkednek a karakterek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Hát szerintem elméletileg rá kell hogy legyen írva a váltóra a száma, de ha te nem találod...akkor lehet hogy még sincs. :) Nekem a rudazat alatt ott ahol a váltófedélbe bemegy azzal a szimeringel amit cserélni szoktak ott van az F13-felirat, igaz alapállapotban csak az F1-látszik fejjel lefele, és nem bemarás, hanem kiemelkednek a karakterek. Speciel nekem alul elég erősen kellett szemeznem, mire megláttam, utána megint szemezni, hogy el is tudjam olvasni, ami oda van írva. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts