Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 De az vékonyabb is, mivel nem ásványi, hanem szintetikus bázisú. Az opel váltókba a vastagabb ásványi kell, a gl-4 (80W90), ilyen a gyári olaja is. és akkor most ezzela gl5 el ártottam a váltómnak?? remélem nem :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Tudod mi a furi Karesz? Tök egyenletesen jár a moci most,eddig jónak tűnik! :lol: Persze, mert friss, kicsit több km után gondoltam a beszámolót. <_< :lol: ha a gl5 nagyobb igénybevételt is jobban bírja akkor ... na meg karcsinak se volt jó. Tavaly előtt raktam bele GL-4-et, de idén már nehéz volt a kapcsolás. A GM olajjal vaj a váltóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Persze, mert friss, kicsit több km után gondoltam a beszámolót. <_< :lol: Tavaly előtt raktam bele GL-4-et, de idén már nehéz volt a kapcsolás. A GM olajjal vaj a váltóm. igen tudom, épp ezért írtam, hogy neked se jött be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 igen tudom, épp ezért írtam, hogy neked se jött be. A gyári olaj SAE80, cikkszáma:1940182, Komáromban a Géringernél 1883Ft/l volt egy hónapja. A néni adott némi(10%) kedvezményt rá - de szerintem adott volna többet is ha már vásároltam volna náluk előtte is. Én vettem két litert - jó lesz az még felönteni ha ne adj Isten valahol jönne belőle, pl.szimmeringnél - mert ugye 1,6lityit mondanak hogy kell bele. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Tele a hócipőm a km spirállal... Két éve eltörött a gyári. Valahol középtájon. Mikor kivettem két oldalt két darabban jött ki a belseje. Cseréltem gyári újra. Alig több mint egy év után ez is eltörött. Most a váltóba menő négyszögletes része. (gondoltam lehet rosszul raktam össze rosszul kapattam rá a hollandit) Így tavaj Ismét kapott egy újat. Ennek már újkorában is látni véltem némi remegést, de olyan minimálisat, hogy gondoltam ez csak pszihés. Erre egy-két hónapja megint elkezdett remegni a km mutatóm. kb 40-től 70ig 60körül a legtöbb ott már 4mm-t is remeg. Szétszedtem de semmi látható hibája nincs. Adtam neki ismét kis olajat +nanotechnologiás <_< kopáscsökkentőt is, de semmi javulás. Tanácstalan vagyok mi lehet szar? A váltó kihajtás? vagy az óra? vagy megint a km spirál? de akkor miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 nincs nagyon meghajtva valahol? csak nagy ívben szabad mennie a spirálnak a motortérben. a toldásnál rendben össze van rakva? vagy ez nem toldásos spirál (gyárilag ezeknél az volt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 nincs nagyon meghajtva valahol? csak nagy ívben szabad mennie a spirálnak a motortérben. a toldásnál rendben össze van rakva? vagy ez nem toldásos spirál (gyárilag ezeknél az volt). Toldásos azaz két darabos, de az jól össze van rakva. Ívek meg hát adják magukat ígaz a műszerfel alatt van 2-3 lehetőség is az útvonalra, de ott viszonylag egyenesen megy. A toldás uán és a tűzfal előtt van benne a nagyobb kanyar, de azt sem lehet sokkal másként, na meg a gyári is így volt ahogy most ez. Még játszok az útvonalakkal egy kicsit hátha... Nincs valami csillapítás a műszerben ami tönkremehetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Sziasztok! Egy igen blőd kérdéssel fordulok hozzátok ismét. Hét végén szeretném csinálni a kulissza szimering cserét és gondoltam össze kötöm a váltóolaj cserével, namost a probléma az, hogy nincs aknám, (csak a garázs szomszédnak van) Aknára max 1 órám van, mert addig ér rá a srác, gondolatom a következő, az adott idő alatt leengedem a váltóból az olajat majd megpuceválva a deklit és a felületet gyári tömítéssel visszarakom a deklit olaj nélkülugye. Mennyi kért okozhat az ha a kocsi az aknáról kitol és 2 garázzsal arréb beáll olaj nélkül? Tudom egy kicsit hajmeresztő az ötlet. Vagy ne erőltessem, fetrengjek alatt és ne indítsam be a kocsit amíg akna nélkül befejezem, feltöltöm stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Sziasztok! Egy igen blőd kérdéssel fordulok hozzátok ismét. Hét végén szeretném csinálni a kulissza szimering cserét és gondoltam össze kötöm a váltóolaj cserével, namost a probléma az, hogy nincs aknám, (csak a garázs szomszédnak van) Aknára max 1 órám van, mert addig ér rá a srác, gondolatom a következő, az adott idő alatt leengedem a váltóból az olajat majd megpuceválva a deklit és a felületet gyári tömítéssel visszarakom a deklit olaj nélkülugye. Mennyi kért okozhat az ha a kocsi az aknáról kitol és 2 garázzsal arréb beáll olaj nélkül? Tudom egy kicsit hajmeresztő az ötlet. Vagy ne erőltessem, fetrengjek alatt és ne indítsam be a kocsit amíg akna nélkül befejezem, feltöltöm stb.? Én inkább nem mennék vele olaj nélkül. Sztem előbb cseréld ki a szimeringet, aztán az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Én inkább nem mennék vele olaj nélkül. Sztem előbb cseréld ki a szimeringet, aztán az olajat. Ok! Köszi! tudtam, hogy hülye kérdés, de hát idönként nekem is van egy re start az agyamon! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Nem sokból tart betölteni az olajat a "szuszogót" kitekered és egy tölcsérrel betöltöd, utána is leveheted majd a másik garázsban a kulisszát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Tele a hócipőm a km spirállal... Tanácstalan vagyok mi lehet szar? A váltó kihajtás? vagy az óra? vagy megint a km spirál? de akkor miért? Próbáld ki esetleg, amit én írtam az általános műszaki problémákban, 1-2 hete. (nem tudom, hogy lehet idézni, #7779 volt a száma). Nekem ugyan nem a 2 részes van, de esetleg még megpróbálnám a motortérben a toldás környékét teljesen egyenessé tenni, akár úgy, hogy ideiglenesen hozzáfogod valami egyenes dologhoz, mert az is lehet, hogy a toldásnál nem fut egyenletesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Sziasztok! Egy igen blőd kérdéssel fordulok hozzátok ismét. Hét végén szeretném csinálni a kulissza szimering cserét és gondoltam össze kötöm a váltóolaj cserével, namost a probléma az, hogy nincs aknám, (csak a garázs szomszédnak van) Aknára max 1 órám van, mert addig ér rá a srác, gondolatom a következő, az adott idő alatt leengedem a váltóból az olajat majd megpuceválva a deklit és a felületet gyári tömítéssel visszarakom a deklit olaj nélkülugye. Mennyi kért okozhat az ha a kocsi az aknáról kitol és 2 garázzsal arréb beáll olaj nélkül? Tudom egy kicsit hajmeresztő az ötlet. Vagy ne erőltessem, fetrengjek alatt és ne indítsam be a kocsit amíg akna nélkül befejezem, feltöltöm stb.? Ha már ennyit megteszel - leengeded, visszarakod - akkor az a néhány perc is belefér amig felöntöd olajjal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 nyugodtan meglehet csinálni a földön is. sziering cseréhez vettél stifteket is??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 nyugodtan meglehet csinálni a földön is. sziering cseréhez vettél stifteket is??? Szia Novvy! Igen vettem 2 darabot hozzá. A felső részét pasztával szeretném visszarakni, az aljára vettem új tömítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Szia Novvy! Igen vettem 2 darabot hozzá. A felső részét pasztával szeretném visszarakni, az aljára vettem új tömítést. mennyi volt az a két csapszeg?? nekem is illene cserélni azt a szimeringet, már megvan véve a szimering. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Sziasztok! Ma megtörtént az eset, lecseréltem a váltóban az olajat + a kulisszán a szimeringet is. Hát az biztos, hogy elég nagy különbség van a váltások közt, szinte élvezet még hidegen is váltani. Ja és kézzel ki tudtam szedni azt a rugós stiftet a rudazatból, ez talán annak tudható be, hogy én télen nem járok vele és a sós trugyit sem kapja meg ez miatt. Na mindegy így elsőre 2óra volt a műtét és 1700 + 4500 ft volt a befektetett pénz, ja és van egy eladó tömítésem a váltó aljára + 1db stift a rudazatba! <_< Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Én meg most jöttem meg opel boltból. Nem tudják milyen szimering kell a váltórudazatba, elmentem másik boltba ott se tudták, de hozat valamilyet. Opel boltba megint az volt, hogy ilyen évjáratú autót ilyen motorral és váltóval nem adtak ki. :lol: Viszont rendeltem 1 liter GM 80W90 váltóolajat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Én meg most jöttem meg opel boltból. Nem tudják milyen szimering kell a váltórudazatba, elmentem másik boltba ott se tudták, de hozat valamilyet. Opel boltba megint az volt, hogy ilyen évjáratú autót ilyen motorral és váltóval nem adtak ki. :lol: Viszont rendeltem 1 liter GM 80W90 váltóolajat. <_< Az 1 liter kevés bele, nekem a szintet kb 1.57 liter tete ki! A szimering számát szerintem a gyik-ben benne van, ha ilyen a boltos akkor szám szerint rendeltess vele olyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Az 1 liter kevés bele, nekem a szintet kb 1.57 liter tete ki! A szimering számát szerintem a gyik-ben benne van, ha ilyen a boltos akkor szám szerint rendeltess vele olyat! Tudom, hogy kevés, de autószerelőmnél van még durván fél liter, aszonta azt majd elhasználjuk az enyémbe. <_< Egyébként a következő a listán a 3 literes kiszerelés volt, tehát... :lol: Szerintem minden F13WR váltóba ugyanolyan kell. Mondtam is, hogy ilyen a váltóm, bele való kell. Kár hogy nincs tolómérőm, ha megmondom a rúd szélességét, akkor lehet okosabbak lettünk volna. Viszont rudazat stiftet elfelejtettem rendelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Viszont rudazat stiftet elfelejtettem rendelni. Ha kell holnapra megírom a cikkszámát, mert azt a zacsit nem dobtam ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Viszont rudazat stiftet elfelejtettem rendelni. Ha kell holnapra megírom a cikkszámát, mert azt a zacsit nem dobtam ki! Az jó lenne, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Az jó lenne, köszönöm! Alkatrész száma:90182169 Katalógus száma:7 32 235 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Sziasztok váltóba miylen olaj a jó? és énis kitom cserélni azt? hogykell? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Sziasztok váltóba miylen olaj a jó? és énis kitom cserélni azt? hogykell? <_< GM váltóolaj 80W90. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts