hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Tegnap rászántam magam és egy lámpával befeküdtem és megnéztem mitől nyekereg a kupolungom,amikor betaposom. Hát nagy nehezen rájöttem! Nem a bowden volt a ludas. Az a része volt csont száraz,ahol a bowden kapcsolódik a pedálhoz!Kapott wd4-et és olyan,mint az olvadt vaj azóta! :lol: Bakker, nekem is nyikorog. Eddig én is a bowdenre gyanakodtam. Kösz az ötletet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Nekem szerelő azt mondta (Bazsi), hogy a bowden valami teflonszerű anyaggal van bevonva ezért nem kell zsírozni. Ergo nem is nyikoroghat, szal a J0hnny féle megoldás lesz a célravezető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 meg még lehet a pedált visszahúzó spirálosan a pedál tengelyére feltekert rugó is a ludas, mint ahogy az Lujdzsinak is volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 meg még lehet a pedált visszahúzó spirálosan a pedál tengelyére feltekert rugó is a ludas, mint ahogy az Lujdzsinak is volt. :lol: Én rászántam az időt és befeküdtem egy lámpával és addig matattam,amíg rá nem jöttem honnan jön a hang. Ha a bowdent eltoltam pár mm-rel azonnal megszünt. Szal nekem ott volt száraz,ahol a bowden a pedálhoz csatlakozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 nálam a rugó miatt nyikorog Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 nálam a rugó miatt nyikorog Majd megnézem azt is, thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 nálam a rugó miatt nyikorog Hali. Akkor készülhetsz lassan egy kis rugó cserére. Nekem is csak nyikorgott utánna nem sokkal el is tört. Meg kellett rendelni Opeléknál és csere. Jó sz.r kicserélni kicsi a hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Tegnap rászántam magam és egy lámpával befeküdtem és megnéztem mitől nyekereg a kupolungom,amikor betaposom. Hát nagy nehezen rájöttem! Nem a bowden volt a ludas. Az a része volt csont száraz,ahol a bowden kapcsolódik a pedálhoz!Kapott wd40-et és olyan,mint az olvadt vaj azóta! :lol: Nekem is nyikorgott.Bezsíroztam,egy darabig elhagyta,utána újra kezdte.Vettem utángyártott bowdent,egy darabig csönd,utána újra.Kicseréltem a pedált mindenestől bontottra(volt otthon).Nyikorog.Erre kivettem az utángyártott bowdent,és beraktam egy ezeréves bontott GYÁRIT.Azóta csönd van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 fél éve nyikorgott, most elhallgatott :lol: szereltem én már zil meg uaz kuplungot, ott se sok hely van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 fél éve nyikorgott, most elhallgatott :lol: szereltem én már zil meg uaz kuplungot, ott se sok hely van :lol: Kr3z az isten,hidd el nekem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Én rászántam az időt és befeküdtem egy lámpával és addig matattam,amíg rá nem jöttem honnan jön a hang. Ha a bowdent eltoltam pár mm-rel azonnal megszünt. Szal nekem ott volt száraz,ahol a bowden a pedálhoz csatlakozik. Na jó, de az hol van pontosan? Merről lehet megközelíteni mert nálam is nyikorog és lassan meghülyülök annyira idegesít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Na jó, de az hol van pontosan? Merről lehet megközelíteni mert nálam is nyikorog és lassan meghülyülök annyira idegesít :lol: Befexel lámpával a pedálsorhoz,ülést hátratolod,hogy a habtested beférjen oda! :lol: WD40 és egy kis tapogatással rájössz hova kell fújni. A pedál tengelye mögött ki kell tapogatni,hogy a bowden hol kapcsolódik a pedálhoz!Na oda kell befújni egy adagot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nekem az lenne a kérdésem a nagyérdeműhöz, hogy a sebváltórudazat azon részei, amik az utastérben vennek (a váltóbot, a komplett alsó rész) nem változott az idők folyamán, Classic-okban ('98-) is ugyanaz van, mint az enyémben? Mert az enyém már eléggé ki van kopva, arra gondoltam, néznék bontóból komplett szerkezetet valami 2000-es vagy még fiatalabb autóból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nekem az lenne a kedvem a nagyérdeműhöz, hogy a sebváltórudazat azon részei, amik az utastérben vennek (a váltóbot, a komplett alsó rész) nem változott az idők folyamán, Classic-okban ('98-) is ugyanaz van, mint az enyémben? Mert az enyém már eléggé ki van kopva, arra gondoltam, néznék bontóból komplett szerkezetet valami 2000-es vagy még fiatalabb autóból. Ez jó ötlet,nekem sem ártana egy újabb! Szerintem megegyezik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nekem az lenne a kedvem a nagyérdeműhöz, hogy a sebváltórudazat azon részei, amik az utastérben vennek (a váltóbot, a komplett alsó rész) nem változott az idők folyamán, Classic-okban ('98-) is ugyanaz van, mint az enyémben? Mert az enyém már eléggé ki van kopva, arra gondoltam, néznék bontóból komplett szerkezetet valami 2000-es vagy még fiatalabb autóból. A kérdés hogy menniyért lehet ehhez hozzájutni. Nekem a belső részeknél csak a gumigyűrűvel volt bajom. Ez megoldotta a bajok 90%-át (belül).Ezenkívül itt még a csapszeget lehet cserélni, de nekem az rendben volt. Persze ha maga a műanyag is el van kopva, akkor érdemes lehet a teljeset cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 szerintem ugyanaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Nnah! Ma kiszedtem a váltó, meg a kézifékzsákot, vettem fekete műbőrt, és "megcsináltam" :( . Holnap de. fogom berakni, mert kb. 20 perce végeztem. Csináltam pár képet is a műveletről. http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00682_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00683_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00685_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00688_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00691_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00692_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00693_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071112/DSC00694_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Tud valaki robbantott ábrát a váltókulisszáról? Egyre jobban lötyög a kar. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy Astrában hogy lehet leszedni a gyári váltógombot meg utána a váltószoknyát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy Astrában hogy lehet leszedni a gyári váltógombot meg utána a váltószoknyát? Ha a szoknyát szeretnéd leszedni, ahhoz nem kell a gombot levenni (csak egyszer használatos, utána általában eldobható). Felhajtod a váltószoknyát :( , és meglátod, hogy van összefogatva felül, nálam pl. már kábelkötegelővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Eléggé lötyögött/lötyög a váltókarom, sztem. Kicseréltem benne 1 gumigyűrűt, de nem javult tőle, pedig tisztán látszik, hogy ott lóg. :( előtte utána gumigyűrű kulissza bocsi, hogy egy "kicsit" sötét. Szerencsére "csak" egy ezres volt a gyűrű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Eléggé lötyögött/lötyög a váltókarom, sztem. Kicseréltem benne 1 gumigyűrűt, de nem javult tőle, pedig tisztán látszik, hogy ott lóg. :( Én ugyanezt játszottam nemrég, bár nekem sokat számított maga a csere is egy picit kiékeltem a gyűrű alatt, így mégjobban befeszült a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Én ugyanezt játszottam nemrég, bár nekem sokat számított maga a csere is egy picit kiékeltem a gyűrű alatt, így mégjobban befeszült a helyére. Nekem egyáltalán nem feszül bele, lötyög. :( Hogyan ékelted ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Nekem egyáltalán nem feszül bele, lötyög. :( Hogyan ékelted ki? Ahogy elnézem a régi fékmunkahengeres trükk itt is müködhet! Szigszalaggal alátekersz párat és egyből jó lesz az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Ahogy elnézem a régi fékmunkahengeres trükk itt is müködhet! Szigszalaggal alátekersz párat és egyből jó lesz az! Mióta megkérdeztem, ezen "agyalok" én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts