J0hnny Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 F13 4.18as véggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Hosszú áttételezésű váltóval. (w) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Jaja, az egy hosszú csoportáttételű váltó, rövid kihajtással ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 és a többi szám? neten próblgattam fordítani... pl a B az talán a gyártó hely neve... de hülye fordítóprogram annyit se tud mint egy 2000Ft os kéziszótár :S végülis tudom, hogy mindegy mert lényegtelen.. csak úgy kíváncsiságból ;) és ezzel a váltóval 170 4.ben az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 és a többi szám? neten próblgattam fordítani... pl a B az talán a gyártó hely neve... de hülye fordítóprogram annyit se tud mint egy 2000Ft os kéziszótár :S végülis tudom, hogy mindegy mert lényegtelen.. csak úgy kíváncsiságból ;) és ezzel a váltóval 170 4.ben az jó? Nézelődj itt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Nézelődj itt. ;) ott nézelődtem, de nem tudtam lefordítani sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 ott nézelődtem, de nem tudtam lefordítani sajna B09412F13w418 Bochum 094. nap az évben 1: év utolsó számjegye 2: délutános műszak F13w tipus 4.18-os vég(difi)áttétel Valamelyik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 B09412F13w418 Bochum 094. nap az évben 1: év utolsó számjegye 2: délutános műszak F13w tipus 4.18-os vég(difi)áttétel Valamelyik: köszi szépen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 és a többi szám? neten próblgattam fordítani... pl a B az talán a gyártó hely neve... de hülye fordítóprogram annyit se tud mint egy 2000Ft os kéziszótár :S végülis tudom, hogy mindegy mert lényegtelen.. csak úgy kíváncsiságból :P és ezzel a váltóval 170 4.ben az jó? B09412F13w418 Bochum 094. nap az évben 1: év utolsó számjegye 2: délutános műszak F13w tipus 4.18-os vég(difi)áttétel Valamelyik: http://kepfeltoltes.hu/090415/snap1550_www...ltoltes.hu_.jpg ..és ebből hogyan derül ki az hogy jó-e a 170 negyedik fokozatban? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 ..és ebből hogyan derül ki az hogy jó-e a 170 negyedik fokozatban? ;) ;) ;) az pont nem de a többi számnak megvan a jelentése Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 ..és ebből hogyan derül ki az hogy jó-e a 170 negyedik fokozatban? ;) ;) ;) Van valahol egy weboldal, ahol beírod a váltó számait és kiszámolja a sebességeket adott fordulatokon. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Van valahol egy weboldal, ahol beírod a váltó számait és kiszámolja a sebességeket adott fordulatokon. ;) ja tényleg... majd vki megadja, de lehet tápinak a honlapján van talán. igen ott van, csak nem tudom használni nemtudom mit kell beírni a rublikákba, majd biztos benéz és segítkezik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 itt vannak aképek a csavarrol, ahol a szintet kell ellenőrizni. http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0212_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0213_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0214_www...ltoltes.hu_.jpg itt pedig a képek, ahol a számnak kellene lenni??? ;) http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0216_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0217_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090406/Fot_0219_www...ltoltes.hu_.jpg Hali! Megtaláltam azt a csavart amit a képen bejelöltél, de mikor kicsavartam dőlt ki az olaj ;) Akkor most hogy van ez? Az alatt a csavar alatt kéne 2 cm-re lenni a szintnek? Akkor ebben bőven több van? Nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Hali! Megtaláltam azt a csavart amit a képen bejelöltél, de mikor kicsavartam dőlt ki az olaj ;) Akkor most hogy van ez? Az alatt a csavar alatt kéne 2 cm-re lenni a szintnek? Akkor ebben bőven több van? Nem értem. Állj vízszintes helyre, és engedd le a felesleget. Ha már nem folyik a csavarnál, akkor jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Állj vízszintes helyre, és engedd le a felesleget. Ha már nem folyik a csavarnál, akkor jó. Ok, köszi, akkor ezek szerint túl lehet tölteni? Ha lecserélem az olajat, lecsorog, utána is meg kell nézni, van-e felesleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Ok, köszi, akkor ezek szerint túl lehet tölteni? Ha lecserélem az olajat, lecsorog, utána is meg kell nézni, van-e felesleg? Ha vízszintesen állsz, és úgy engeded le, nem marad benne számottevő mennyiség. Utána pedig 1,6 l a feltöltés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Állj vízszintes helyre, és engedd le a felesleget. Ha már nem folyik a csavarnál, akkor jó. ha nem folyik a csavarnál, akkor az még hol van a csavar alatti -2cmhez? ;) vagy a benne lévő alkatrészek miatt az fél deci sincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 ha nem folyik a csavarnál, akkor az még hol van a csavar alatti -2cmhez? ;) vagy a benne lévő alkatrészek miatt az fél deci sincs? Van az több is. Pontosan nem tudom, talán 2-3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Van az több is. Pontosan nem tudom, talán 2-3. és ennyi tultöltés nem árt neki?? csak akkor se értem, hogy a picsbe van ez, mert nekem így is ailig ment bele 1,2 liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 és ennyi tultöltés nem árt neki?? csak akkor se értem, hogy a picsbe van ez, mert nekem így is ailig ment bele 1,2 liter. Sztem nem árt. A könyvben is azt írják, hogy a csavarig kell utántölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sztem nem árt. A könyvben is azt írják, hogy a csavarig kell utántölteni. na igen, de atöbbiek azt mondják, hogy az nem lett jol lefordítva.. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sztem nem árt. A könyvben is azt írják, hogy a csavarig kell utántölteni. ...meg ez tűnik logikusnak is...ha már szintellenőrzésre van ott az a csavar. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 ...meg ez tűnik logikusnak is...ha már szintellenőrzésre van ott az a csavar. ;) de akönyv ír egy szerszámot is amivel lehet ellenőrizni a motorolajnak is van egy lyuk ;) azt is töltsük kicsordulásig? ;) egy eredeti német könyv kellene és akkor kiderülne, hogy hibás fordítás vagy sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 F13 és F15 esetében csavarlyuk alatt 2cm a szint. Ez az eredeti doksi szerinti. És van hozzá spéci szerszám is, amivel ellenőrizni lehet. A könyvekben a megszokottak szerint jó sok hiba van, itt szerintem egy másik váltótípussal keverték ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 F13 és F15 esetében csavarlyuk alatt 2cm a szint. Ez az eredeti doksi szerinti. És van hozzá spéci szerszám is, amivel ellenőrizni lehet. A könyvekben a megszokottak szerint jó sok hiba van, itt szerintem egy másik váltótípussal keverték ;) Arra elég egy L alakban meghajlitott drót vagy egy olyan alakú inbuszkulcs is, nem? ;) Mitől spéci az eredeti szerszám? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts