zotya975 Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 On 2017. 07. 23. at 16:21, aholy írta: igen az, le, szétkaptam darabokra az egészet :D az csak valami megmunkálási nyom, ott nem lett leszedve simára Expand Amúgy volt vele valami probléma ez miatt? On 2017. 07. 23. at 16:26, HaPetya írta: Nagyon megkopott a tengely. Nem sok mindent lehet vele kezdeni. Expand Ki tudja hány kocsinál kotyog így nem nagyon kerül ez kézbe. Nem tudom okoz-e valami gondot.
aholy Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 On 2017. 07. 23. at 16:29, zotya975 írta: Amúgy volt vele valami probléma ez miatt? Ki tudja hány kocsinál kotyog így nem nagyon kerül ez kézbe. Nem tudom okoz-e valami gondot. Expand Borzasztóan kolotált, nemnagyon mertem vele messzire menni :-D Azt még kifelejtettem hogy a csapágynak van megadva belső mérete, ami 35mm, tolómérővel ennyit mértem a tengelyen. akkor hol az árulás?
zotya975 Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 On 2017. 07. 23. at 16:58, aholy írta: Borzasztóan kolotált, nemnagyon mertem vele messzire menni :-D Azt még kifelejtettem hogy a csapágynak van megadva belső mérete, ami 35mm, tolómérővel ennyit mértem a tengelyen. akkor hol az árulás? Expand A csapágy melyik felén van amit cseréltél? Mert a videón úgy látszik mintha az a fele kotyogna amit fogsz. Két csapágy van ha jól látom:
zotya975 Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 On 2017. 07. 23. at 17:25, aholy írta: az 1est cseréltem, a 2es az szimmering Expand A 6-osra gondoltam mint csapágy, de az mindegy is hiszen neked szemlátomást a motor felől kotyog...vagy nem? Jaja azt a szimeringet akartam cserélni, meg is vettem, de a váltó ablakon keresztül nem tudtam levenni a kinyomó csapágy megvezető hüvelyét. Ez meg ugye valahol ott van alatta.
aholy Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 On 2017. 07. 23. at 17:28, zotya975 írta: A 6-osra gondoltam mint csapágy, de az mindegy is hiszen neked szemlátomást a motor felől kotyog...vagy nem? Jaja azt a szimeringet akartam cserélni, meg is vettem, de a váltó ablakon keresztül nem tudtam levenni a kinyomó csapágy megvezető hüvelyét. Ez meg ugye valahol ott van alatta. Expand a motor felöli vége a gané ja. a 6ost nem piszkáltam, az jónak tűnt
zotya975 Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 On 2017. 07. 23. at 17:30, aholy írta: a motor felöli vége a gané ja. a 6ost nem piszkáltam, az jónak tűnt Expand Gondolom azt észrevetted volna ha a csapágy a házában vagy a fészkében kotyog amikor beraktad.
Barret Elküldve Július23, 2017 Elküldve Július23, 2017 (edited) Sziasztok Nem mér a KM órámon a KM számláló azaz hogy hány km-t tettem meg.Se a napi se a rendes. Illetve néha gondol egyet és egy kis távra-időre mér rendesen. A KM órám mér és a fordulat szám mérőm is . Mi lehet a gond ? http://kephost.com/image/0xiH Módosítva Július23, 2017 : Barret
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 On 2017. 07. 23. at 19:58, Barret írta: Sziasztok Nem mér a KM órámon a KM számláló azaz hogy hány km-t tettem meg.Se a napi se a rendes. Illetve néha gondol egyet és egy kis távra-időre mér rendesen. A KM órám mér és a fordulat szám mérőm is . Mi lehet a gond ? http://kephost.com/image/0xiH Expand Direkt hajtása van a bowdenről gondolom a sebesség mérő működik, mert akkor írtad volna ah nem. Elkopott vagy szétugrott valami, ki kell szedni a műszeregységet, ki kell venni belőle az órát, kézzel megpörgetni és látni fogod. Ha eltört, elkopott valami akkor csere.
wookie Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 On 2017. 07. 23. at 16:58, aholy írta: Borzasztóan kolotált, nemnagyon mertem vele messzire menni :-D Azt még kifelejtettem hogy a csapágynak van megadva belső mérete, ami 35mm, tolómérővel ennyit mértem a tengelyen. akkor hol az árulás? Expand A videó alapján maga a csapágy kottyan, nem pedig valamelyik gyűrű a házban/tengelyen, szóval a tengely kopását kizárnám. Milyen illesztésű csapágy került bele?
aholy Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 On 2017. 07. 24. at 15:18, wookie írta: A videó alapján maga a csapágy kottyan, nem pedig valamelyik gyűrű a házban/tengelyen, szóval a tengely kopását kizárnám. Milyen illesztésű csapágy került bele? Expand F-90308.2 ina germany, ennyi volt a bentlevo csapagyon, es ugyan ilyet tudtam venni is. Netes katalogus szerint is ez van benne. Ez inkabb tugorgo mint csapagy.
HaPetya Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 (edited) On 2017. 07. 24. at 15:18, wookie írta: A videó alapján maga a csapágy kottyan, nem pedig valamelyik gyűrű a házban/tengelyen, szóval a tengely kopását kizárnám. Milyen illesztésű csapágy került bele? Expand Lehet, hogy tévedek emlékeim szerint ott nincs a csapágynak belső gyűrűje. A görgők a tengelyen futnak. A videón határozottan úgy néz ki mintha a tengely lógna a görgők között. Ha az eredeti csapággyal nem volt ekkora lógás, akkor a csapággyal van baj. Módosítva Július24, 2017 : HaPetya
wookie Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 On 2017. 07. 24. at 16:42, aholy írta: F-90308.2 ina germany, ennyi volt a bentlevo csapagyon, es ugyan ilyet tudtam venni is. Netes katalogus szerint is ez van benne. Ez inkabb tugorgo mint csapagy. Expand Hengergörgős csapágy, hogy ki lehessen húzni a tengelyt. On 2017. 07. 24. at 17:03, HaPetya írta: Lehet, hogy tévedek emlékeim szerint ott nincs a csapágynak belső gyűrűje. A görgők a tengelyen futnak. A videón határozottan úgy néz ki mintha a tengely lógna a görgők között. Ha az eredeti csapággyal nem volt ekkora lógás, akkor a csapággyal van baj. Expand Bakker, tényleg. Akkor viszont valóban a tengely van megkopva.
zotya975 Elküldve Július24, 2017 Elküldve Július24, 2017 On 2017. 07. 24. at 18:58, wookie írta: Hengergörgős csapágy, hogy ki lehessen húzni a tengelyt. Bakker, tényleg. Akkor viszont valóban a tengely van megkopva. Expand De pont ez kopna meg ennyire?
aholy Elküldve Július25, 2017 Elküldve Július25, 2017 On 2017. 07. 24. at 17:03, HaPetya írta: Lehet, hogy tévedek emlékeim szerint ott nincs a csapágynak belső gyűrűje. A görgők a tengelyen futnak. A videón határozottan úgy néz ki mintha a tengely lógna a görgők között. Ha az eredeti csapággyal nem volt ekkora lógás, akkor a csapággyal van baj. Expand Igy van, kozvetlen a gorgok futnak a tengelyen. Kb ugyan ekkorat logott a masik csapaggyal is, nyilvan ezt merni nem tudtam, csak erzesre.
aholy Elküldve Július25, 2017 Elküldve Július25, 2017 On 2017. 07. 24. at 18:58, wookie írta: Hengergörgős csapágy, hogy ki lehessen húzni a tengelyt. Bakker, tényleg. Akkor viszont valóban a tengely van megkopva. Expand Es akkor kuka az egesz sz.r? Egy hirtelen gondolatom az volt, hogy felheggesztetem, es bekoszorultetem, nemtom ez jarhato e, ha a fotengelynel vez.tengelynel mukodik, csak lehet itt is. Tetszik a valto attele, emberi aron nem is talalok ilyet. F18 c345+
HaPetya Elküldve Július25, 2017 Elküldve Július25, 2017 (edited) On 2017. 07. 25. at 15:29, aholy írta: Es akkor kuka az egesz sz.r? Egy hirtelen gondolatom az volt, hogy felheggesztetem, es bekoszorultetem, nemtom ez jarhato e, ha a fotengelynel vez.tengelynel mukodik, csak lehet itt is. Tetszik a valto attele, emberi aron nem is talalok ilyet. F18 c345+ Expand Az attól függ mennyire van rossz állapotban a tengely. Ilyen kopott tengelynél keménykrómozást majd az követően visszaköszörülést szoktak csinálni ismerősék. Ezzel 10-20 mikront lehet nyerni. Azért mondom, hogy nagyon nem mindegy a tengely állapota. A hegesztés az nem lesz jó. Edződik az anyag, peregni fog utána a felrakott rész. Ami szerintem a legjobb lenne, keresni másik csapágyat ezzel a külső mérettel és más belső átmérővel és simán méretre köszörültetni a tengely. Főtengelynél, vezérműtengelynél nem gördülő csapágyat alkalmaznak. Ott más a történet. Módosítva Július25, 2017 : HaPetya
aholy Elküldve Július25, 2017 Elküldve Július25, 2017 (edited) On 2017. 07. 25. at 15:54, HaPetya írta: Az attól függ mennyire van rossz állapotban a tengely. Ilyen kopott tengelynél keménykrómozást majd az követően visszaköszörülést szoktak csinálni ismerősék. Ezzel 10-20 mikront lehet nyerni. Azért mondom, hogy nagyon nem mindegy a tengely állapota. A hegesztés az nem lesz jó. Edződik az anyag, peregni fog utána a felrakott rész. Ami szerintem a legjobb lenne, keresni másik csapágyat ezzel a külső mérettel és más belső átmérővel és simán méretre köszörültetni a tengely. Főtengelynél, vezérműtengelynél nem gördülő csapágyat alkalmaznak. Ott más a történet. Expand Ugye ezt se tudom pontosan meghatarozni, merni tolomerovel tudtam, illetve a kormom nem akadt el benne sehol, tehat valla nincs. De igazabol lehet ez sem jelent semmit, mert az egesz felulet kopott teljes szelessegeben Módosítva Július25, 2017 : aholy
aholy Elküldve Július25, 2017 Elküldve Július25, 2017 Az f20as váltó külsőre nagyobb mint a 18as? A lényegi kérdés az lenne hogy a 25xe melle be fer e? Vagy ha nem, akkor a 20as belseje atrakhato e a 18as hazba? A cr-es 20asnak kb ugyan az az attetelezese mint a 18asomnak, csak a vegattetel mas, de az adott a masikbol.
wookie Elküldve Július25, 2017 Elküldve Július25, 2017 AZ összes ugyanakkora kívül belül, a belsejük pakolható, a csapágyméreteket nem tudom. Szerintem elég lenne szerezni bele egy bármilyen nagyblokkos nyelestengelyt, ami nem lóg, és kész. Amúgy ja, fémszórással, vagy a fent említett technikával is javítható, de hamarabb találsz bele másik tengelyt, és olcsóbb is.
HaPetya Elküldve Július25, 2017 Elküldve Július25, 2017 On 2017. 07. 25. at 19:00, wookie írta: AZ összes ugyanakkora kívül belül, a belsejük pakolható, a csapágyméreteket nem tudom. Szerintem elég lenne szerezni bele egy bármilyen nagyblokkos nyelestengelyt, ami nem lóg, és kész. Amúgy ja, fémszórással, vagy a fent említett technikával is javítható, de hamarabb találsz bele másik tengelyt, és olcsóbb is. Expand A tengelycserét nem ajánlottam, mert ahhoz a kihajtó oldalon is az összes fogaskereket cserélni kell. Az meg nagyon körülményes. Egyszerűbb a komplett váltó cseréje.
zotya975 Elküldve Július26, 2017 Elküldve Július26, 2017 Ha már váltó...ugye kicseréltem a mozgató rúdnál a szimeringet már évekkel ezelőtt. Azóta is gyűlik ott szép rendszeresen a váltó olaj, a másik lehetőség hogy a rúd kopott, van is talán 2 ezer forintért, csak valahogy nem akarom elhinni hogy meg tud annyira kopni. Ott amúgy sem áll az olaj csak a fogas kerekek hordják fel, lehet hogy inkább az a vékony papírszerű tömítés ereszt? A váltó oldalán meg az alján sem teljesít túl jól a bolti tömítés, miért pont itt lenne jó?
wookie Elküldve Július26, 2017 Elküldve Július26, 2017 On 2017. 07. 25. at 19:10, HaPetya írta: A tengelycserét nem ajánlottam, mert ahhoz a kihajtó oldalon is az összes fogaskereket cserélni kell. Az meg nagyon körülményes. Egyszerűbb a komplett váltó cseréje. Expand Emlékeim szerint a nyelestengelyen nincs fix fogaskerék, de lehet hogy rosszul emléxem.
HaPetya Elküldve Július26, 2017 Elküldve Július26, 2017 On 2017. 07. 26. at 8:38, wookie írta: Emlékeim szerint a nyelestengelyen nincs fix fogaskerék, de lehet hogy rosszul emléxem. Expand F10-től F20-ig a behajtótengely anyagából vannak kimunkálva a fogaskerekek.
Barret Elküldve Július30, 2017 Elküldve Július30, 2017 (edited) On 2017. 07. 24. at 7:27, zotya975 írta: Direkt hajtása van a bowdenről gondolom a sebesség mérő működik, mert akkor írtad volna ah nem. Elkopott vagy szétugrott valami, ki kell szedni a műszeregységet, ki kell venni belőle az órát, kézzel megpörgetni és látni fogod. Ha eltört, elkopott valami akkor csere. Expand Na szét szedtem a műszer egységet nem láttam semmi rendellenese ha csavar húzóval tekergetem a napi számlálót úgy minden faja. Ja és előbb is írtam Km óra mérő működik.Viszont ez a spirál nem túl rövid ? http://kephost.com/image/0yYj Módosítva Július30, 2017 : Barret
Recommended Posts