opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Egy kis esztergálás nem probléma, de ha marni kell, még azt is meg tudom oldani. Sőt még betétet is fel tudunk rá tenni, ha nagyon kopott a csapágy illesztés. :D A difit nem akarom bántani, mert ahhoz nem érzek affinitást, Emlékeim szerint nem volt vele különösebb gond. Hát ha érzel rá késztetést, nekiállhatsz, aztán majd mondod a tapasztalatokat :D Difinél inkább csak a támcsapágyaknál lehet gond, illetve érdemes akkor már annak is beállítani az illesztését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Egy kis esztergálás nem probléma, de ha marni kell, még azt is meg tudom oldani. Sőt még betétet is fel tudunk rá tenni, ha nagyon kopott a csapágy illesztés. :D A difit nem akarom bántani, mert ahhoz nem érzek affinitást, Emlékeim szerint nem volt vele különösebb gond. Ha kopott a tengelyvég, fémszórás és köszörülés! De nem mezei köszörűssel, mert az hazavágja. Olyan köszörűs kell aki ismeri a fémszórt felület tulajdonságát. Ugyanis nem szikrázik köszörüléskor. Ha kell cím tudok adni. Nekem ingyen csinálta a kis Simsonom főtengelyét, igaz kiderült, hogy főiskolás társak voltunk, csak alattam végzett. Szimpatikus ember és jó munkát végez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petya085 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 hy Most cseréltem váltóolajat a gépbe!!huu elég szar volt,olyan büdös volt az olaj,szerintem még gyári volt!most Mobile olajat kapott!ugynéztem megérte lecserélni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Annak büdösnek is kell lennie gyárilag :D Ha nem volt nagyon sötét, és nem volt benne fémreszelék, akkor nem volt annak semmi baja :D Milyen W számú olajat raktál bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Annak büdösnek is kell lennie gyárilag :D Ha nem volt nagyon sötét, és nem volt benne fémreszelék, akkor nem volt annak semmi baja :D Milyen W számú olajat raktál bele? Nálam alacsony fordulaton csörgött a váltó, valszeg a csoporttengelyek csapágyazása fáradt el kisit.Mivel vezérlést is cseréltek a hozzáértők, így beiktattam egy váltóolaj cserét is.Gyári került bele+adalékként zajcsökkentő is lett hozzá öntve.Kezd halkulni.Eőzőleg is gyári olaj volt benne, de elég híg, és főleg inkább sötét volt.Meg valszeg kevés is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 +adalékként zajcsökkentő is lett hozzá öntve. Ez mámegen milyen gány megoldás? :D Majdcsak tönkremegy az egész váltó hamar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ez mámegen milyen gány megoldás? :D Majdcsak tönkremegy az egész váltó hamar :D Kapott csere előtt egy esélyt.Csak a cserét akarom elódázni! :D Közben nyomozok F20 után! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hali. Válto olajszint ellenörzésének mi a legegyszerübb modja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Kapott csere előtt egy esélyt.Csak a cserét akarom elódázni! :D Közben nyomozok F20 után! :D Hali. http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...04d0&s=4685 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hali. http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...04d0&s=4685 Thx.De sajnos 1 ismi sem jár arra, az üza.lköltség meg annyi lenne, mint ha a közelben megvenném 25e.-ért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 májusban megyek arra (elvileg), szóval ha meglesz még és nem találsz a közelben olcsóbbat, akkor elhozhatom neked mondjuk ceglédig Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Thx.De sajnos 1 ismi sem jár arra, az üza.lköltség meg annyi lenne, mint ha a közelben megvenném 25e.-ért. :D Helló Ha a váltó könnyebb mint 30 kg akkor: http://www.mpl.hu/object.fad72c9b-3646-49d...86a7a3df430.ivy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ha a váltó könnyebb mint 30 kg akkor: http://www.mpl.hu/object.fad72c9b-3646-49d...86a7a3df430.ivy Ha jól rémlik inkább 35-40 kilósak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Ha jól rémlik inkább 35-40 kilósak. Szerintem is legalább ennyi (legalábbis az F13 megvan min 35kg, akkor ez több). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Akkor passz, a Postval max ekkorát szoktam vitetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Thx mindenkinek a segítséget.Egyelőre amíg nem válik újra lükén zajossá, addig nem cserélem le.Bár ahogy magam ismerem....... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Bár ahogy magam ismerem....... :D :D Szóval akkor valami szekvenciális rally váltó lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Szóval akkor valami szekvenciális rally váltó lesz :D Az zajosabb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Az zajosabb :D Adalékkal csöndesedik az is majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 De annak a hangja legalább élvezhető+ tudod miért hangos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 De annak a hangja legalább élvezhető+ tudod miért hangos :D A másikat is tudjuk miért hangos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Adalékkal csöndesedik az is majd! :D Valóban, egy beállt váltó tök csöndes tud lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 ez kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dana Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Ha tudna vki segíteni azt megköszönném!Van 1 1.4 es f astrám benne 1 olyan váltóval ami nagyon nehezen veszi az 1 est és néha a kettest kb 10 km után javul a helyzet. Az elején azt hittem kuplung és kicseréltük de a probléma továbra is fent áll! Sajnos a váltó számát nem tudom de nem volt egyszerű kicserélni a kuplungot még a bölcsőt is le kellet venni! Olajhoz viszont nem nyúltunk lehet az a ludas hmm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Ha tudna vki segíteni azt megköszönném!Van 1 1.4 es f astrám benne 1 olyan váltóval ami nagyon nehezen veszi az 1 est és néha a kettest kb 10 km után javul a helyzet. Az elején azt hittem kuplung és kicseréltük de a probléma továbra is fent áll! Sajnos a váltó számát nem tudom de nem volt egyszerű kicserélni a kuplungot még a bölcsőt is le kellet venni! Olajhoz viszont nem nyúltunk lehet az a ludas hmm.... Lehet bizony. üdv josh Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts