Bundee Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Rohadt kis vékony tömítés alul a váltó alján, hát nem csöpög? :@ Pedig direkt nem téptem meg a csavarokat. A cromaxos fazon szerint egy darab kell oda ebből a vékonyból. Ami gyárilag volt, az meg vagy 1.5mm vastag volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Vágj oda matt papírból egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Vagy spiralfuzet boritobol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Abból akartam eredetileg is de gondoltam hogy a gyári tömítés majd jobb lesz. Szerintem körbegányolom egyenlőre motortömítővel, nincs kedvem megint 1,5l hajtóműolajat a nyakamba engedni :) Vágj oda matt papírból egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Nekem nem vált be se a gyári tömítés, se a spirálfüzetes..igaz a gyárit én baxtam el, mert pasztáztam, csak éppen a csavart csak kivülről kerültem meg a pasztával bellülről nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 A legtöbben ott basszák el ezeket, hogy atom túlhúzzák a csavarokat, és kilapítják a tömítést, ill. elvetemedik emiatt a dekni. Holott a legtöbb helyen (tipikusan ilyen a 8v-s szelepdekni) nagyon lehelet finoman kell csak meghúzni a csavarokat, viszont kellene használni csavarrögzítőt hogy ne lazuljanak fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Tankérem én nem húztam túl viszont csavarrögzítőztem és már másnap reggel volt csepp alatta :( A legtöbben ott basszák el ezeket, hogy atom túlhúzzák a csavarokat, és kilapítják a tömítést, ill. elvetemedik emiatt a dekni. Holott a legtöbb helyen (tipikusan ilyen a 8v-s szelepdekni) nagyon lehelet finoman kell csak meghúzni a csavarokat, viszont kellene használni csavarrögzítőt hogy ne lazuljanak fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus22, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2015 Jó de nálad túl vékony volt a tömci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Augusztus23, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2015 Én levettem, mert olajcsere volt megvétel után. Elmostam benzinben, ahogy Te is, mindkét felületet letakarítottam. Majd nagyon vékonyan fekete GM paszta, majd összerak, ésszel - érzéssel meghúz, azóta sincs semmi baja az F15ön. Abból akartam eredetileg is de gondoltam hogy a gyári tömítés majd jobb lesz. Szerintem körbegányolom egyenlőre motortömítővel, nincs kedvem megint 1,5l hajtóműolajat a nyakamba engedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Augusztus23, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2015 Nekem is azóta rozsdásodik az olajteknőm mióta tömítést cseréltem és kiválóan teszi a dolgát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2015 Nekem is azóta rozsdásodik az olajteknőm mióta tömítést cseréltem és kiválóan teszi a dolgát. :D Nekem a vezérlés felől rozsdás a váltó felől meg olajos, ugye a váltóolaj szivárog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus28, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2015 Nha, bent a 3. váltó az xe-ben. Ez épp egy f18wr 394 egy c18nz-ből. A váltó kb 7-8 évet állt a padláson. Beraktam (nagy nehezen) feltöltöttem olajjal, és kész. Működik. Nem zörög, szépen veszi a fokozatokat, viszont majdnem ugyanannyit pörög vele a motor mint az f20-al. :S :( Érdekes, hogy ennek a nyelestengelyén nincs meg az a kis belógó rész, ami egyrészt megvezeti a váltót felrakáskor, másrészt belelóg a főtengelybe, hogy a kuplung ne féoldalasan terhelje a tengelyt, hanem meg legyen támasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2015 (edited) Nha, bent a 3. váltó az xe-ben. Ez épp egy f18wr 394 egy c18nz-ből. A váltó kb 7-8 évet állt a padláson. Beraktam (nagy nehezen) feltöltöttem olajjal, és kész. Működik. Nem zörög, szépen veszi a fokozatokat, viszont majdnem ugyanannyit pörög vele a motor mint az f20-al. :S :( Érdekes, hogy ennek a nyelestengelyén nincs meg az a kis belógó rész, ami egyrészt megvezeti a váltót felrakáskor, másrészt belelóg a főtengelybe, hogy a kuplung ne féoldalasan terhelje a tengelyt, hanem meg legyen támasztva. De a belógó rész nincs megtámasztva-csapágyazva a lendkerék mögött, akkor végül is mindegy mennyire lóg ki a kuplung terhelés szempontjából nem? Az csak oda belóg, de nem ér össze semmivel nincs megtámasztva szerintem. Nem vetted le a váltó oldalát ,nincs visszahúzva a nyelestengely? Módosítva Augusztus29, 2015 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus29, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2015 MNincs visszahúzva, meg ez nem is ablakos váltó. Háttő, de, a legtöbb (igazából az összes amit eddig láttam) váltónál a tengely belelóg főtengelybe, ahol tűgörgős csapágyazás van. A rekordnál szívtam is ezzel mikor automatás motor került be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2015 MNincs visszahúzva, meg ez nem is ablakos váltó. Háttő, de, a legtöbb (igazából az összes amit eddig láttam) váltónál a tengely belelóg főtengelybe, ahol tűgörgős csapágyazás van. A rekordnál szívtam is ezzel mikor automatás motor került be. Na hát igazából nem néztem bele a főtengely végébe, nem gondoltam hogy ott csapágy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus30, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2015 Nem állítom 100-ra hogy van, de kéne legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve Augusztus30, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2015 (edited) Na hát igazából nem néztem bele a főtengely végébe, nem gondoltam hogy ott csapágy van. Nincs benne csapágy és nem is kell. Egy műanyag perselyt lehet venni, de ritka, mint a fehér holló. Ezekhez a váltókhoz nem kell oda csapágy csak a konzolos behajtótengelyűekhez, jellemzően hosszmotoros beépítés esetén. Módosítva Augusztus30, 2015 : HaPetya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 F16 váltó c20ne-ről felmegy x16xelre - F15 helyére? Lendkerék átmérője stimmelhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Nekem az se-n van f15, de az kisblokkos váltó. Szerintem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sekler Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Sziasztok, Van egy Astra F CC-m x14xe motorral. Ma észleltem egy halk zümmögő, zúgó hangot a sebváltó felől amely csak akkor jelentkezik, ha a sebességváltó nincs sebességben. Ha a tengelykapcsoló pedálját benyomom akkor sem változik a hang, ám amikor a motor húz akkor nem hallani ezt a hangot. Valakinek van ötlete mi lehet ez? Előre is köszönöm a válaszaitokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Sziasztok, Van egy Astra F CC-m x14xe motorral. Ma észleltem egy halk zümmögő, zúgó hangot a sebváltó felől amely csak akkor jelentkezik, ha a sebességváltó nincs sebességben. Ha a tengelykapcsoló pedálját benyomom akkor sem változik a hang, ám amikor a motor húz akkor nem hallani ezt a hangot. Valakinek van ötlete mi lehet ez? Előre is köszönöm a válaszaitokat. Ha csak álló helyzeti üresben hallod, akkor a behajtótengelyen lehet 2 csapágy illetve a kihajtón 5 tűgörögős csapágy. A behajtón inkább a mélyhornyú golyócsapágy szokott szétmenni, mint a tűgörgős. Szóval, így elég nehéz megmondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sekler Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 (edited) Ha csak álló helyzeti üresben hallod, akkor a behajtótengelyen lehet 2 csapágy illetve a kihajtón 5 tűgörögős csapágy. A behajtón inkább a mélyhornyú golyócsapágy szokott szétmenni, mint a tűgörgős. Szóval, így elég nehéz megmondani. Húúha. Ez elég komplex lesz akkor. Gondolom fog ez hangosabban is szólni. Igen, csak üres helyzetben hallom és elnyomott tengelykapcsolóval akkor is ha valamelyik sebességbe teszem. Módosítva Szeptember2, 2015 : Sekler Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Húúha. Ez elég komplex lesz akkor. Gondolom fog ez hangosabban is szólni. Ezek szerint mehetek a szervizbe vele. Köszönöm a válaszod. Én először megprobálnék egy olajcserét, az soha nem árt. Csak a gyári piros kézi váltóhoz való olajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sekler Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Én először megprobálnék egy olajcserét, az soha nem árt. Csak a gyári piros kézi váltóhoz való olajjal. Meg is fogom próbálni. Amúgy hány liter jár egy váltóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
HaPetya Elküldve Szeptember2, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2015 Meg is fogom próbálni. Amúgy hány liter jár egy váltóba? Kb. 1,6 liter. Ökölszabály: a szintellenörzőig önteni, abból nagy baj nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts