opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hali! A váltó környékén van gumibak,vagy valami? Van egy fura hang,olyan "gumis" :D . Állok,üresben vagyok,benyomom a kuplungot,és semmi rezgés,csak a motor duruzsol halkan. Felengedett kuplunggal viszont van valami tompa,halk hang,de nem nagyon tudom leírni,mihez hasonlít. Picit olyan,mintha gumi ütödne neki valaminek a motor minden egyes fordulatára,és eléggé érezni a motor rezgését az utastérben. Vagy ez normális? Vagy motortartó gumibak csere lesz belőle? Ja,és a 3-at kicsit "kattanva" veszi néha. Van valakinek valami ötlete? Olajat még cseréljek benne,vagy lassan váltócsere lehet? :D Óra szerint 120 ezer a km,a valós inkább 200 körül lehet. Szerintem a nyelestengely-csapágyat hallod, vagy a kinyomócsapágyét :D Ezek szoktak elhallgatni, ha benyomod a kuplungot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Szerintem a nyelestengely-csapágyat hallod, vagy a kinyomócsapágyét :D Ezek szoktak elhallgatni, ha benyomod a kuplungot. Igen, ez nálam is megvan. Csak szerelő srác szerint nem érdemes csak ezért szétszedni, majd ha kuplungozni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Szerintem a nyelestengely-csapágyat hallod, vagy a kinyomócsapágyét :D Ezek szoktak elhallgatni, ha benyomod a kuplungot. Köszi! A jövő héten bejelentkezek a szerelőmhöz motorolaj-fékolaj-váltóolaj cserére,meg a váltó kopó dolgait is kicseréltetem.Majd megmutatom neki is a hangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Köszi! A jövő héten bejelentkezek a szerelőmhöz motorolaj-fékolaj-váltóolaj cserére,meg a váltó kopó dolgait is kicseréltetem.Majd megmutatom neki is a hangot. A nyelestengely csapágyhoz szét kell borítani a váltót, azt nem szeretik a szerelők, úgyhogy jól megkérik az árát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 A nyelestengely csapágyhoz szét kell borítani a váltót, azt nem szeretik a szerelők, úgyhogy jól megkérik az árát :D Ehh,remélem nem az lesz :D .Amit muszáj,kicseréltetek,ami még bírja egy darabig,az meg marad.Rohadt pénztelenség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080309/DSC0082...ltoltes.hu_.jpg Az utolsó képen a váltókar gömbjén levő gumikarika alá tekertem pár kőr szigszalagot, mindjárt meg is szünt a kotyogása a karnak. :D Viszont előjött a motortérben levő rudazaté. :D A következő művelet annak a javítása lesz. :D Hogy lehet kioperálni a váltókart?Meg kell bontani teljesen?Nekem is kotyog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Hogy lehet kioperálni a váltókart?Meg kell bontani teljesen?Nekem is kotyog. tápinak az aláírásában vagy miben van egy váltó r. á. ott hátha rájössz :D amugy meg vezesetek clio 2est na az lóg, de az opelekben nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Megnéztem !Az 13. sz. kapcsot kell csak levenni,ha jól értelmezem.De az kijön a műanyagok lebontása nélkül?Nem nagyon lehet hozzáférni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Megnéztem !Az 13. sz. kapcsot kell csak levenni,ha jól értelmezem.De az kijön a műanyagok lebontása nélkül?Nem nagyon lehet hozzáférni!!! Oldalra kell kipattintani (nehéz), és hátrafelé kihúzni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Oldalra kell kipattintani (nehéz), és hátrafelé kihúzni. :D Én belöktem 3.-ba, beakasztottam egy kis csavarhúzó hegyét a 13-as biztosító karikájába és lepattintottam. Azután már minden úgy volt ahogy írtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Valaki meg tudná mondani,hogy lehet kivenni a helyéről azt a 2 alumínium stiftet? :D Csak húzni kell? Vagy be van akasztva? Amit vettem újat,azon van egy rugós pöcök,de a gyárin nem találom. Vagy azon is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Valaki meg tudná mondani,hogy lehet kivenni a helyéről azt a 2 alumínium stiftet? :D Csak húzni kell? Vagy be van akasztva? Amit vettem újat,azon van egy rugós pöcök,de a gyárin nem találom. Vagy azon is van? Ami a motortérben van? Elvileg kell lennie. Keresd jobban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Ami a motortérben van? Elvileg kell lennie. Keresd jobban. :D Köszi,akkor keresem jobban :D .Meg előtte leecsetelem,mert elég koszos :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Ami a motortérben van? Elvileg kell lennie. Keresd jobban. :D És a váltótornyot nem kell levenni hozzá? Nekem legalábbis az egyik stift lefelé jönne ki, de látszólag útban lenne neki a váltó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 És a váltótornyot nem kell levenni hozzá? Nekem legalábbis az egyik stift lefelé jönne ki, de látszólag útban lenne neki a váltó. :D Nekem az 1.0-s verzió van. :D Az kijön rendesen. Másikat nem ismerem, de szerintem nem kell semmit leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Nekem az 1.0-s verzió van. :D Az kijön rendesen. Másikat nem ismerem, de szerintem nem kell semmit leszedni. Az melyik? Az enyém ilyen, mint Johnny-é: Arra gondolok, aminek a vékonyabbik vége van errefelé, az kijön lefelé? Elfér a váltótól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 furcsamód, melegebb az idő és nem fütyül a váltóm.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Az melyik? Az enyém ilyen, mint Johnny-é: http://img3.tar.hu/j0hnny/size2/32452487.jpg Arra gondolok, aminek a vékonyabbik vége van errefelé, az kijön lefelé? Elfér a váltótól? Szerintem arrafelé nem megy ki, de ha nem fér el talán a felsőt kiszedve idébb húzható. De majd Johnny megmondja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én ma akartam kicserélni a stifteket,de nem jöttem rá,hogy lehet oldani :D . Vagy ilyen csapszeg szerű okosság lehet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én ma akartam kicserélni a stifteket,de nem jöttem rá,hogy lehet oldani :D . Vagy ilyen csapszeg szerű okosság lehet? :D http://kepfeltoltes.hu/080316/1_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha már megvetted az újat, akkor egyszerűen csípd le csípőfogóval a végét és húzd ki a stiftet. :D De sztem előbb vegyél egy szimeringet a váltórudazathoz, a váltókulisszába. :D A képek alapján folyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én ma akartam kicserélni a stifteket,de nem jöttem rá,hogy lehet oldani :D . Vagy ilyen csapszeg szerű okosság lehet? :D http://kepfeltoltes.hu/080316/1_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az első képen pont látszik a pöcök, ami beakad ha felfelé húzod. Lehet, hogy a másik oldalon is van. Azt/azokat benyomtad? De ha jobban letisztítod, akkor több részlet fog látszani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Az első képen pont látszik a pöcök, ami beakad ha felfelé húzod. Lehet, hogy a másik oldalon is van. Azt/azokat benyomtad? De ha jobban letisztítod, akkor több részlet fog látszani. :D Ennyire tudtam lemosni ecsettel meg hígítóval :D .A másik oldalon nem lehet mit csinálni. De szerintem ha onnan meghúzom,akkor ottmarad az a fele,amin az a pöcök van,az beugrik,és akkor már elvileg az is kijön. De ha így nem megy,akkor tényleg levágom :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ennyire tudtam lemosni ecsettel meg hígítóval :D .A másik oldalon nem lehet mit csinálni. De szerintem ha onnan meghúzom,akkor ottmarad az a fele,amin az a pöcök van,az beugrik,és akkor már elvileg az is kijön. De ha így nem megy,akkor tényleg levágom :D . Az a legegyszerűbb, ha már megvan az új.:D De komolyan mondom, hogy előbb vegyél szimeringet is. :D Amúgy a gőzborotva csodákra képes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ha már megvetted az újat, akkor egyszerűen csípd le csípőfogóval a végét és húzd ki a stiftet. :D De sztem előbb vegyél egy szimeringet a váltórudazathoz, a váltókulisszába. :D A képek alapján folyik. Ez az,amit Te is cseréltél? Erről voltak a képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ez az,amit Te is cseréltél? Erről voltak a képek? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts