Imi (Astra) Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Ha nyelestengely csapágy, akkor hallani lassan/hirtelen felengedve is ugyanazt a hangot. ;) Csapágyat lehet cserélni, csak itt nincs a csapágynak belső gyűrűje, hanem az maga a nyelestengely. Ebből adódóan, ha a tengely kopott (és általában az) nem lesz sok haszna a cserének. Mindezektől függetlenül a szétszed, megnéz a legjobb, ahogyan azt már ajánlották. :icon1: Ahogy említettem, ha lassan, finoman engedem fel, elmúlik a hang, és egyébként sem jön elő mindig... Az idegesít, hogy miért csupán a kuplung cseréje után jött elő? Előtte miért nem volt ez a hang? Muszáj lesz elvinnem valahová, de a baj az, hogy nem nagyon marad akiben bíznék, aki hajlandó lenne csak azért megbontani, hogy megnézze mi a baja, és persze nem egy vagyonért (20-30 ezret kérnek a szerelésért, mivel 2002-es nem ablakos). Másik, hogy VALEO ment bele, mint utólag kiderült... nem sok jót olvastam itt róla... <_< Köszi a tippeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Sziasztok! Már jó ideje olvasom a fórumot. Van egy nem rég vásárolt Opel Astra 1.6 16V autóm 146.500Km-el :D . Elég jó állapotban van ahhoz képest, hogy már 17 éves. A váltó kulissza szimeringet kellesz kicserélnem, megvan hogy hogyan kell, de sajnos a szimering méretét nem találom sehol sem. Valaki le tudná esetleg írni? Előre is köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Sziasztok! Már jó ideje olvasom a fórumot. Van egy nem rég vásárolt Opel Astra 1.6 16V autóm 146.500Km-el :D . Elég jó állapotban van ahhoz képest, hogy már 17 éves. A váltó kulissza szimeringet kellesz kicserélnem, megvan hogy hogyan kell, de sajnos a szimering méretét nem találom sehol sem. Valaki le tudná esetleg írni? Előre is köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Sziasztok! Már jó ideje olvasom a fórumot. Van egy nem rég vásárolt Opel Astra 1.6 16V autóm 146.500Km-el :D . Elég jó állapotban van ahhoz képest, hogy már 17 éves. A váltó kulissza szimeringet kellesz kicserélnem, megvan hogy hogyan kell, de sajnos a szimering méretét nem találom sehol sem. Valaki le tudná esetleg írni? Előre is köszönöm szépen! GM/ ORIGINAL F10, F13,F17-es váltónál Ascona-C, Astra-F, Astra-G,Astra-H, Calibra, Corsa-A, Corsa-B, Corsa-C, Corsa-D, Kadett-E Mérete: 13*26*7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 GM/ ORIGINAL F10, F13,F17-es váltónál Ascona-C, Astra-F, Astra-G,Astra-H, Calibra, Corsa-A, Corsa-B, Corsa-C, Corsa-D, Kadett-E Mérete: 13*26*7 Ez a váltó kulissza szimering engem is érdekelne... Ez hol található? Ez az, ami az utastérben van, a váltókar után? Hogyan is lehet cserélni? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Ez a váltó kulissza szimering engem is érdekelne... Ez hol található? Ez az, ami az utastérben van, a váltókar után? Hogyan is lehet cserélni? Köszönöm! Nem az a váltó tetején van, ahol a rudazat bemegy, ha ez megkopik akkor lesz tiszta olaj a váltó felső része. Ott van ahol a villás rúd bemegy. Sajna a csere nem mindíg hoz tökéletes javulást, mert többnyire a rúd is meg van már kopva. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Nem az a váltó tetején van, ahol a rudazat bemegy, ha ez megkopik akkor lesz tiszta olaj a váltó felső része. Ott van ahol a villás rúd bemegy. Sajna a csere nem mindíg hoz tökéletes javulást, mert többnyire a rúd is meg van már kopva. Fel lehet hegeszteni a rudat, és méretre köszörülni, illetve akasztani kell egyet az új szimering rugóján, hogy szorosabb legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Fel lehet hegeszteni a rudat, és méretre köszörülni, illetve akasztani kell egyet az új szimering rugóján, hogy szorosabb legyen. És olyannal találkozott már valaki, hogy egy bizonyos fordulatszám-tartományon rezonál az utastérben a váltókar körül valami. Ha a váltókart megfogom elhallgat. Ötletek? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Fel lehet hegeszteni a rudat, és méretre köszörülni, illetve akasztani kell egyet az új szimering rugóján, hogy szorosabb legyen. A szomszéd csináltatott méretre szimeringet valami kerti traktorhoz, megkérdezem tőle hol, aztán gyártatok olyat aminél a belső átmérő kisebb. És olyannal találkozott már valaki, hogy egy bizonyos fordulatszám-tartományon rezonál az utastérben a váltókar körül valami. Ha a váltókart megfogom elhallgat. Ötletek? Köszönöm! Na ez jó kérdés, mert nekem is csinálja főleg pályán egy fordulatszám tartományban. De mire hazaérek mindíg elfelejtem megnézni. Nekem a felhúzógomb rezonál, lehet alá kéne kenni valami zsírt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fishmong3r Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 Kedves Fórumozók! 2002-es, utolsó szériás (amennyire tudom) Astra Classic, kombi, 1.4-es autóról van szó. Fura nyekkenő hangot adott ki, először csak hátramenetbe nem ment, majd előre se. Egy ismerősöm szerint váltócsere, a szervizbe pár nap múlva viszem. Egyelőre az érdekelne, hogy ha ez igaz, akkor mennyibe fog nekem kerülni? Lehet komplett váltót jó állapotban szerezni bontóból pl.? Lehet, hogy nincs szükség a teljes cserére(tudom látatlanban nehéz)? Előre is köszönöm a válaszokat. fm Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 Leallitott motornal be tudos tenni sebessegbe? Kuplungbowden nem szakadt el? Motorterben a valtorudazat nem ugrott szet? Mindent lehet kapni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya91 Elküldve Február22, 2014 Megoszt Elküldve Február22, 2014 (edited) GM/ ORIGINAL F10, F13,F17-es váltónál Ascona-C, Astra-F, Astra-G,Astra-H, Calibra, Corsa-A, Corsa-B, Corsa-C, Corsa-D, Kadett-E Mérete: 13*26*7 Szia! Köszönöm a válaszodat! Ma sikerült is kicserélni a szimeringet, a hely szűkössége miatt szép kis harc volt :-) https://plus.google.com/photos/107021858181315526733/albums/5972163481171464353/5983229634844998914?banner=pwa&pid=5983229634844998914&oid=107021858181315526733 Egy jó pár kép a dologról :D Ez a váltó valami újfajta, nincs rajta hogy Fxx... milyen váltó ez? Módosítva Február22, 2014 : zotya91 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Február22, 2014 Megoszt Elküldve Február22, 2014 F15, de rajta van valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csjanos46 Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Sziasztok! Kilómeteróra meghajtó spirált szeretném megolajozni müszerolajjal. Aki már csinált ilyet ,attól kérdem, hogy megoldható-e a következő képpen.A váltónál lecsavarom a hollandert és kihuzom a spirált a meghajtó négyszögletes furatából.Majd a bovdent felemelem az elosztó magasságába kb. hogy aránylag egyenes legyen.És ekkor kitudom-e huzni a bovden házából a meghajtó spirált.Megkenném vékonyan a spirált müszerolajjal és visszadugnám a spirált a házában a műszerfalig, és ott óvatosan forgatnám jobbra -balra, hogy betaláljon a négyszögbe. majd vissza a bovden vége a váltóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Sziasztok! Kilómeteróra meghajtó spirált szeretném megolajozni müszerolajjal. Aki már csinált ilyet ,attól kérdem, hogy megoldható-e a következő képpen.A váltónál lecsavarom a hollandert és kihuzom a spirált a meghajtó négyszögletes furatából.Majd a bovdent felemelem az elosztó magasságába kb. hogy aránylag egyenes legyen.És ekkor kitudom-e huzni a bovden házából a meghajtó spirált.Megkenném vékonyan a spirált müszerolajjal és visszadugnám a spirált a házában a műszerfalig, és ott óvatosan forgatnám jobbra -balra, hogy betaláljon a négyszögbe. majd vissza a bovden vége a váltóba. Én nem tudtam kihúzni a spirált a gégecsőből. Vettem egy újat amikor elszakadt a gyári. De hiába olajoztam zsíroztam vagy bármit csináltam, vele, kattogott, ugrált a mutató. Meguntam elmentem egy bontóban, kivettem egy gyárit egy törött kocsiból beraktam az enyémbe és jó. Akinek kell az új , az elviheti amíg ki nem bacom a kukába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Március1, 2014 Megoszt Elküldve Március1, 2014 Hamarosan Én is így leszek vele. Vagy az elektromos óra megy be vagy veszek Én is egy gyári bontott bowden-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kotvány Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 ez nem off. ez azért van, mert a vezérlőegység -amig hidewg a motor addig későn kapcsol fel, - ez azért van mert igy elősegiti a motor melegedését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kotvány Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 (edited) Ugy látom nagyon sok itt a hozzáértő ember! Szeretem az automata váltó témákat, hozzászolásokat! Az F astra automata váltojába dextron 2 olaj kell! A váltoban 40-60ezer km az olacsere periodus! Városban használva 40, országuton, pályán pedig 60ezer. Ha hamarabb cseréled aranyat ér! A váltod azért nem vált el mert kezdödő mágnesszelep probléma van a váltoban. Aránylag könnyen cserélhető. Egy olajcsere nem 4 liter olajból áll!!!!! Legalább 8 liter kell. 1;leengedni az olajat a váltoból. 2;leszedni az olajteknöt. 3;ha lehet cserélni a szűrőt.(nem minden tipusnál van alul, elérhető helyen) 4;új tömitéssel vissza a teknòt, be a leeresztő csavart. 5;feltölteni olajjal. 6;menni vele kb 15-50 km. 7;olaj megint le( ha nagyon koszos akkor a szűrőt ki, és átmosni) 8;vissza minden és feltölteni ismét ÚJ olajjal!! Igy nézne ki egy normális váltó olaj csere. Csak ezt kevesen tudják. Sajnos!! Ha kérdésed van, szivesen segitek ha tudok. Elérhető vagyok: karmazsinb@gmail.com Módosítva Március7, 2014 : kotvány Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Március6, 2014 Megoszt Elküldve Március6, 2014 Üdv.Váltórudazat beállításához tudnátok tippet adni?A gond az,hogy szerelőtöl elhozva motorcsere után,nincs 5.,és hátramenet.Ismerősé,x16sz motort cseréltek x16szr-re és ilyen hibával hozták el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Üdv.Váltórudazat beállításához tudnátok tippet adni?A gond az,hogy szerelőtöl elhozva motorcsere után,nincs 5.,és hátramenet.Ismerősé,x16sz motort cseréltek x16szr-re és ilyen hibával hozták el. a GyIK-ben van róla leírás, vagy azt Te mint nem klubtag nem láthatod? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Én csak azt nem értem hogy egy motorcsere miatt miért kell hozzányúlni a váltó rudazathoz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Én csak azt nem értem hogy egy motorcsere miatt miért kell hozzányúlni a váltó rudazathoz. :huh: Lehet váltóval együtt cserélték ki, én motor kiszedéskor egyáltalán nem nyúltam rudazathoz ha jól emlékszem. Ott látszik balra a féltengely felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 a GyIK-ben van róla leírás, vagy azt Te mint nem klubtag nem láthatod? :rolleyes: Bocsánat,azt nem néztem,de máris pótolom. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli083 Elküldve Március7, 2014 Megoszt Elküldve Március7, 2014 Lehet váltóval együtt cserélték ki, én motor kiszedéskor egyáltalán nem nyúltam rudazathoz ha jól emlékszem. Ott látszik balra a féltengely felett. Ezt sajnos nem tudom,hogy miért lett hozzányúlva,nem volt ott egyikünk sem.De a vélemény meg van róluk,hogy milyen szerelők,ha így adnak vissza egy autót.És nem is kis árat elkérve.........szinte a semmiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március11, 2014 Megoszt Elküldve Március11, 2014 Én csak azt nem értem hogy egy motorcsere miatt miért kell hozzányúlni a váltó rudazathoz. :huh: hát azért sztem ez elállítódhat, nekem már attól elment, hogy leszedtem a váltó fedelét persze visszacsinálhattál vóna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts