yooccoo Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 attól is függ, mennyire vannak kikopva ar udazat alkatrészek, csapok Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 attól is függ, mennyire vannak kikopva ar udazat alkatrészek, csapok Meg a váltóban a cuccok.(szinkrongyűrű pl.) :) Egy öreg szerelő ismerősöm mondta, hogy a suzuki váltónál kevesebb anyagból még nem látott váltót, mondjuk attól még működhet rendesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 ja tolókerekes! Ha annak van hangja! ok csak nekem ez nem jutott eszembe hogy ez a neve "Nyígós" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 sziasztok! olyanérdésem lenne hogy astra f em van 8v c14nz és szeretnék bele "nyígós váltót" gondolom értitek mit akarok mit tudnátok ajánlani vagy oldalt ahol találhatok vagy valami segítséget! köszönet Patyi Lacinál lehet érdeklődni... ő csinál jelenleg F13-F15 váltókat. Csak tájékoztató jelleggel az árak: - 5sebességes "A" áttételsoros szinkronváltó 200 körül (ilyen van nekem is). - 5sebességes "A" áttételsoros tolókerekes váltó 400 körül. - 6sebességes "A" áttételsoros tolókerekes váltó 600-700 körül. :D Használtan ne is keress, jelenleg 3 példányról tudok, ami üzemel, de egyik sem eladó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Amúgy Laci megcsinálta a versenyváltót, pöpec lesz :D 1-esben 80 fölé lehet tekerni :) Cserélni kellett a kapcsolóvillákat is, mert az előzők elkoptak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 szép árak, de gondolom pl a 6 gangosnál nem csak +ba bele kell tenni két fogaskereket :) igy tuti nem lesz 6 os váltóm :D 1be 80?? nem semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Mondjuk nekem 7200-ig forog, így megy 80 fölé :) 6 gangosnál új csoporttengelyt és nyelestengelyt is kell csinálni, meg új kapcsolóvillákat is. És persze 12 új fogaskerék + tolókerekek. :D Lényegében az egész bele újra van alkotva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Olyat gondolom nem csinál, amiben csak az 1-es hosszabb?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Olyat gondolom nem csinál, amiben csak az 1-es hosszabb?! :) Szerintem megcsinálná azt is, bár nem olcsó mulatság. Legalább 50-60e lenne, de vele kell megbeszélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Szerintem megcsinálná azt is, bár nem olcsó mulatság. Legalább 50-60e lenne, de vele kell megbeszélni :D Csak álmodozom. (egyelőre) :) A váltó a sokadik a sorban. De örülök, hogy legalább a lehetőség megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Tápi és neked a gyái váltóval van az a moci?? bírja?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Tápi és neked a gyái váltóval van az a moci?? bírja?? Igen, de igazából nem sikerült kideríteni még, hogy F13 vagy F15. Egy váltónak sosem lesz baja a nagy(obb) teljesítménytől, a nagy nyomték tudja hazavágni, az meg szívóként sosem lesz annyival magasabb, hogy baj legyen. Egyébként volt már hogy recsegősen vette a fokozatokat, de a rudazat rendbetétele (bár még lenne mit) megoldotta. Biztos nem makulátlan a belseje, mert kapott már azért egy keveset, de per pillanat semmi gondom sincs vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Igen, de igazából nem sikerült kideríteni még, hogy F13 vagy F15. Pedig rá van írva két helyre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Pedig rá van írva két helyre is :D Láttam már szép képeket váltókról amiken ott figyelt a felirat, de az enyémen nincs ott. Nincsenek álmatlan éjszakáim miatta, próbáltam már keresni nemegyszer, de nem leltem. Majd ha úgy hozza a sors, akkor keresem tovább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Egyik felirat domború a kapcsolófedél mellett, ahol a tengely jön ki belőle. A másik a kerék felőli oldalon alul-elöl van, de ahhoz szokott kelleni a drótkefe, mert finoman van belepontozva a blokkba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Egyik felirat domború a kapcsolófedél mellett, ahol a tengely jön ki belőle. Ez az aminek felülről kellene látszania? Mert akkor nincs. A másik a kerék felőli oldalon alul-elöl van, de ahhoz szokott kelleni a drótkefe, mert finoman van belepontozva a blokkba. Itt találtam a w418-at. De egyéb érdekeset nem véltem felfedezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ez az aminek felülről kellene látszania? Mert akkor nincs. Itt találtam a w418-at. De egyéb érdekeset nem véltem felfedezni. Igen, felülről kellene látszania, amennyiben tiszta a váltó :) Na ott kellene lennie a W418 felirat előtt vagy felett a típusnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Igen, felülről kellene látszania, amennyiben tiszta a váltó :) Na ott kellene lennie a W418 felirat előtt vagy felett a típusnak :D Én is kerestem már, de nekem sincs meg. Igaz nem drótkeféztem, de egy mosás után néztem. Fémtiszta volt. Majd megnézem mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Igen, felülről kellene látszania, amennyiben tiszta a váltó :) Na ott kellene lennie a W418 felirat előtt vagy felett a típusnak :D Felül nincs. Lenyaltam többször is. Mondd milyen típusú a váltó? :D http://img0.tar.hu/tapioszecso/img/18013659.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 3 karakter hiányzik belőle A1117**1*W418 a második csillag minden valószínűség szerint F W=WR de ah tévedek, valaki úgyis kijavít :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 3 karakter hiányzik belőle A1117**1*W418 a második csillag minden valószínűség szerint F W=WR de ah tévedek, valaki úgyis kijavít :D Tehát másnál az üres helyeken van ott a szám? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 elvileg az enyémet le kéne takarítani, de nincs kedvem :) opel-infos.de-n néztem meg biztos, ami biztos szerintem f13Wr Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 elvileg az enyémet le kéne takarítani, de nincs kedvem :) opel-infos.de-n néztem meg biztos, ami biztos szerintem f13Wr Én is erre tippelek, mert F15WR váltót nem találtam 4.18-as végáttétellel, csak F13WR-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 így van, ott szokott lenni a hiányzó karaktereknél a típusjelzés :) és szerintem is F13. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts