levys Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 hol tudom a valtoban kicserelni az olajat,mert ha nekem neha nem valt rendesen.....tél lehet az oka? ha a kuplungot tulsagosan a padlonal tudom csak valtasra keztetni az automat akkor kumplungot se artana megnezetnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Egy kuplungállítás lehet ráférne... Nekem padlóra van állítva a kuplung... szal ha elkezdd kopni egyből állítanom kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát ebben a hidegben nekem se megy egyszerűen,1-ből 2-be váltáskor várni kell vagy 2 mp-et üresben,ha előtte tolom át,még nincs szinkronban,és hallani a fogaskerekeket :D .Ahogy felmelegszik,már semmi baj :) . Akkor pedig a kuplungod nem emel ki rendesen. Be kéne állítani, amíg nem nyírod ki a szinkrongyűrűket. Meleg olajnál már könnyebben egymásra találnak a gyűrűk, azért nem érzed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Akkor pedig a kuplungod nem emel ki rendesen. Be kéne állítani, amíg nem nyírod ki a szinkrongyűrűket. Meleg olajnál már könnyebben egymásra találnak a gyűrűk, azért nem érzed. Nekem eléggé fent fog a kuplung,akkor jó,nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nekem eléggé fent fog a kuplung,akkor jó,nem? :) elméletileg akkor jó kéne legyen... viszont akkor lehet nem ártana egy váltóolaj csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
levys Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 valtoolajat hol kell csereljek,s milyet kene vegyek?az is km fuggo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 A GM gyári váltóolaj tökéletes bele,a csere módjáról pedig,ha itt visszaolvasol pár oldalt pontos leírások vannak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 valtoolajat hol kell csereljek,s milyet kene vegyek?az is km fuggo? Nem igazán km függő... én azt szoktam mondani, hogy akkor kell cserélni, ha 200000km-en túl van a váltó, ill. hozzá volt nyúlva, vagy elfolyt belőle valahol valamennyi (ilyenkor az egész cseréje javaslt, nem az utántöltés). GM kéziváltóolaj, vagy metabond GL-4 jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 semmi kétszeri kuplungolás, max a lükverchez... Inkább mondjál hátramenetet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Inkább mondjál hátramenetet! :) vagy ahogy a roma mondja.. raketa :D rem ismeritek a viccet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
levys Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem igazán km függő... én azt szoktam mondani, hogy akkor kell cserélni, ha 200000km-en túl van a váltó, ill. hozzá volt nyúlva, vagy elfolyt belőle valahol valamennyi (ilyenkor az egész cseréje javaslt, nem az utántöltés). GM kéziváltóolaj, vagy metabond GL-4 jó bele. az auto 76000 km-en van tul,nem volt hozzanyulva,nem erzem,latom h elfolyt volna belole....azert gondoltam az olajcseret,mert akkor jobban valtana a valto talan,kisse nehezkes....lehet csak a tel hatasa ez? kösz a segitseget:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 A hideg olajjal biztosan nehezebb váltani, ez tény. Ha lecseréled, akkor is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 A hideg olajjal biztosan nehezebb váltani, ez tény. Ha lecseréled, akkor is :D Akkor most érdemes lecserélni,vagy nem? Gondolom ártani nem árt,de azért ha nem muszáj,akkor nem költök még erre is (így is viszi a pénzt :) ).Ha már picit megyek vele (kb. 2km-t),akkor rendben teszi a dolgát.Meg lassan jön a melegebb idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Akkor most érdemes lecserélni,vagy nem? Gondolom ártani nem árt,de azért ha nem muszáj,akkor nem költök még erre is (így is viszi a pénzt :) ).Ha már picit megyek vele (kb. 2km-t),akkor rendben teszi a dolgát.Meg lassan jön a melegebb idő... Erre a pár napra sztem már felesleges, aztán jön a jóidő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Drágának nem drága... döntsd el. Pl Metabond GL-4 váltóolaj 2L 2400Ft. Viszont előtte érdemes átnézni, nem ereszt-e a féltengelyszimmering, vagy a kapcsolótengely-szimmering :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nem csak a hideg miatt kell azt lecserélni. én 71 ezerrel nagyon azon töröm a fejem, hogy adalékkal együtt lecserélem, ezzel is elejétvéve a kopásnak. biztos hogy fog kopni ezzel is, de ha csak annyira hatékony a váltóolaj adalék, akkor a váltóm életét is meghosszabbítja az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 így van, a GT adalékkal elég szép élettartamnövekedést lehet elérni... főleg a nyelestengely csapágy és a difi támcsapágyak miatt érdekes, mert ezek szoktak először tönkremenni. Mondjuk a nem üzemszerű sebváltások miatti szinkrongyűrű hibákat ezzel sem lehet kivédeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 azt gondoltuk, de még lehet azon is segít kicsit, ha könyebben elsiklik.... de a csapágyazásnak tuti jot tesz az adalékolás, főleg ha még ujszerű állapotában töltöm bele, mert ugyebár a kopottat nem fogja felujitani, de a jot megőrzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Köszönöm a válaszokat! Azt a pár ezer Ft-ot megéri,de egy picit még várok vele... Úgy kb. fizetésig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 és én még talán annyit mondanék, hogy jol megjáratva cseréld, hogy az is melegedjen fel amennyire csak tud, igy talán jobban kifolyik az is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 sziasztok! olyanérdésem lenne hogy astra f em van 8v c14nz és szeretnék bele "nyígós váltót" gondolom értitek mit akarok mit tudnátok ajánlani vagy oldalt ahol találhatok vagy valami segítséget! köszönet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Na ,nekem ez nem jött így le! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Tolókeretes váltóra gondol szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Mármint tolókerekes! :) Azt ismerem,de mint nyígós váltó???Hiába mindig tanul az embör! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzsiferi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Váltó olajjal kapcsolatban én a következőket tapasztaltam. Decemberben szedtem szét a váltót, emiatt olajat le kellett belőle csapolni. Valami tejeskávé színű világosbarna folyadék jött ki olaj gyanánt. Nem tudom, hogy mitől lett ilyen, vagy mit öntöttek bele előző tulajlás alatt, de egyébként a váltással nem volt gondom, olyan opelos volt mindig, de szépen működött. Nos aztán került bele gyári olaj, de őszintén szólva semmi változást nem érzek a korábbi állapothoz képest. Szépen lehet bele rakni a sebességeket. Ezzel szemben a kollégám a céges "Off" Suzuki Swift-ben "On" cseréltetett váltó olajat, és azt mondja mintha új lenne a váltó. S abból is valami trutyis olaj jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts