zotya975 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Jaj el is felejtettem. Van még egy olyan gondom a váltóval amit az olajcseréltől reméltem hogy megszűnik de sajna nem , hogy 1-es ből 2-tesbe váltva akad a váltó kivéve ha nagyon lassan váltok! Ha tud valaki valamit erről hogyan lehet orvosolni megköszönném!! Be tudod állítani a váltó rudazatot , ha ez nem segítt akkor lehet cserélni a váltórudazat stiftjét. De mondjuk általában ez az oldalirányú mozgásproblémákon szokott segíteni és nem az előre-hátrán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 A stifteket már kicseréltem azóta nem olyan lötyögős a váltó. A rudazat állítását hol tudom megcsinálni?! Ott ami a váltó tetejéről lejön, abba van egy rúd amit mozgat a váltó és azon kell valamelyik irányba állítani?! Hu kicsit érdekesen kérdeztem rá csak sajna nem tudom a pontos nevüket de remélem érted mit akarok kérdezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 A stifteket már kicseréltem azóta nem olyan lötyögős a váltó. A rudazat állítását hol tudom megcsinálni?! Ott ami a váltó tetejéről lejön, abba van egy rúd amit mozgat a váltó és azon kell valamelyik irányba állítani?! Hu kicsit érdekesen kérdeztem rá csak sajna nem tudom a pontos nevüket de remélem érted mit akarok kérdezni! :) Naszóval először is felhúzod a váltószoknyát, a fehér műanyagon látsz majd egy lyukat. Elhúzod balra akart 1-2-es közé és átdugsza egy 5-ös fúrószárat az alatta lévő lyukba. Aztán a motorérben oldod a rudazatot és a váltórudad összekötő csavart. majd a váltó tetején kihúzod a fekete gumidugót, és addíg forgatod aváltóbe bemenő fényes tengelyt amíg a gumidugó helyére be nem tudsz tolni egy szintén 5-ös fúrószárat úgy másfél centire. Ekkor meghúzod ujból atűzfalnál acsavart és próba. Persze előtte mindkét fúrószáart eltávolítod. Képek sorban: váltóbot fixálás a fúrószárral, oldandó csavar és a váltó fixállása a fúrószárral. Ha válaszolt a képeket ne hagyd bent a válaszban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Aham...koszi! Majd kiprobalom es meglatjuk mire jutok vele! :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamasmi87 Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 Sziasztok!Ma cseréltek komplett kuplungot az f astrámban(96 x14xe) gyári szettet Mint kiderült,hogy csak a kinyomocsapágy volt **,a többi alig kopott! Az lenne a kérdésem,hogy a kuplungbowden miatt lehet,hogy ugyanolyan kemény a pedál, mint előtte? Rendesen bevált,csak azt gondoltam(haver is most cseréltette) ,h nekem is vajkönnyü lessz a kuplung-pedálom! Nem sokkal felettem képekkel illusztrálták a váltó rudazat állítását! Nekem bevált minden fokozatba rendesen,viszont azért kicsit nekem is mintha felütközne könnyen!Nekem is segítene ez a megoldás? Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Sziasztok!Ma cseréltek komplett kuplungot az f astrámban(96 x14xe) gyári szettet Mint kiderült,hogy csak a kinyomocsapágy volt **,a többi alig kopott! Az lenne a kérdésem,hogy a kuplungbowden miatt lehet,hogy ugyanolyan kemény a pedál, mint előtte? Rendesen bevált,csak azt gondoltam(haver is most cseréltette) ,h nekem is vajkönnyü lessz a kuplung-pedálom! Nem sokkal felettem képekkel illusztrálták a váltó rudazat állítását! Nekem bevált minden fokozatba rendesen,viszont azért kicsit nekem is mintha felütközne könnyen!Nekem is segítene ez a megoldás? Köszönöm a válaszokat! ugye ha kiszőrösödött a bowden akkor lehet emiatt nehéz kinyomni, ez viszont nem látszik. Le kell akasztani a váltóról és anélkül nyomkodni-visszahúzni, hogy akad-szorul-e. A váltórudazatot lehet ellnőrizni is anélkül hogy bármilyen csavart kioldanál a két pozíciónak a karnál és a váltónál passzolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitykoo Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Hali! Na végre eljutottam oda hogy megnézzem a váltót, hogy beállírsam a laírtak szerint csak egyböl egy problémába ütköztem! A képeken látszik hogy ha a váltószoknyát felhuzzuk ott van két juk amibe kell az 5-ös fúrószár és utánna lehet beállítani! Na nekem egy darab juk sincs ott!! Ilyenkor milyen állásba kell hagyni a váltót hogy jó legyen? A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Hali! Na végre eljutottam oda hogy megnézzem a váltót, hogy beállírsam a laírtak szerint csak egyböl egy problémába ütköztem! A képeken látszik hogy ha a váltószoknyát felhuzzuk ott van két juk amibe kell az 5-ös fúrószár és utánna lehet beállítani! Na nekem egy darab juk sincs ott!! Ilyenkor milyen állásba kell hagyni a váltót hogy jó legyen? A válaszokat előre is köszönöm! Akkor neki kell húzni a váltóbotot az ütközőnek ballra és rögzíteni kell az 1-2-es között félúton, lehet hogy jel van rajta, azt nem nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Hali,visszaolvasva nem igazán találtam rá egyértelmű választ,tehát: Astra f 1994-es sima 1.7-es diesel.Az a gond,hogy felengedett kuplungnál iszonyatos módon zörög a váltó(?),szörnyű hangja van,de ahogy kinyomom a kuplungot,megszűnik a zörgés.... "Okos" szerelőm szerint vegyek másik komplett váltót,mert haldoklik,de nekem nem igazán van kedvem hozzá.... Szóval járt már valaki hasonló cipőben?Biztos van rá gyógymód,nincs kedvem bontott váltóért is kiadni 30-40rugcsit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Hali,visszaolvasva nem igazán találtam rá egyértelmű választ,tehát: Astra f 1994-es sima 1.7-es diesel.Az a gond,hogy felengedett kuplungnál iszonyatos módon zörög a váltó(?),szörnyű hangja van,de ahogy kinyomom a kuplungot,megszűnik a zörgés.... "Okos" szerelőm szerint vegyek másik komplett váltót,mert haldoklik,de nekem nem igazán van kedvem hozzá.... Szóval járt már valaki hasonló cipőben?Biztos van rá gyógymód,nincs kedvem bontott váltóért is kiadni 30-40rugcsit.... Neked nincs a váltó alján kémlelőablak, mert ha van be lehet kukucskálni hátha látni valami rendelleneset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Hali,visszaolvasva nem igazán találtam rá egyértelmű választ,tehát: Astra f 1994-es sima 1.7-es diesel.Az a gond,hogy felengedett kuplungnál iszonyatos módon zörög a váltó(?),szörnyű hangja van,de ahogy kinyomom a kuplungot,megszűnik a zörgés.... "Okos" szerelőm szerint vegyek másik komplett váltót,mert haldoklik,de nekem nem igazán van kedvem hozzá.... Szóval járt már valaki hasonló cipőben?Biztos van rá gyógymód,nincs kedvem bontott váltóért is kiadni 30-40rugcsit.... Hát ha kinyomás után megszűnik, én a kinyomócsapágyra gondolnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Hát ha kinyomás után megszűnik, én a kinyomócsapágyra gondolnék... Szerintem is az lesz a bűnös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sajna kémlelőablak nincs... ZsolsZ,akkor én rosszul gondoltam,hogy a kinyomó csapágy akkor dolgozik,ha kinyomom a kuplungot,tehát akkor kellene zörögnie....??? Mondjuk nem tudom,a csapágy adhat-e ennyire borzalmas hangot,még a motor hangját is elnyomja,csak ez a szörnyű zörgés hallatszik.... <_< Egtyébként köszi a válaszokat... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sajna kémlelőablak nincs... ZsolsZ,akkor én rosszul gondoltam,hogy a kinyomó csapágy akkor dolgozik,ha kinyomom a kuplungot,tehát akkor kellene zörögnie....??? Mondjuk nem tudom,a csapágy adhat-e ennyire borzalmas hangot,még a motor hangját is elnyomja,csak ez a szörnyű zörgés hallatszik.... <_< Egtyébként köszi a válaszokat... :icon1: Jól gondolod, akkor dolgozik, viszont a zörgést pont az okozza, hogy mikor nincs megfeszülve, a kopott darabok lötyögnek a helyükön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sajna kémlelőablak nincs... ZsolsZ,akkor én rosszul gondoltam,hogy a kinyomó csapágy akkor dolgozik,ha kinyomom a kuplungot,tehát akkor kellene zörögnie....??? Mondjuk nem tudom,a csapágy adhat-e ennyire borzalmas hangot,még a motor hangját is elnyomja,csak ez a szörnyű zörgés hallatszik.... <_< Egtyébként köszi a válaszokat... :icon1: A kinyomócsapágy akkor dolgozik amikor a pedált benyomod, megfeszül és azért nem zörög. Szerintem az a baj. Ha a váltó lenne kuka, akkor csak bizonyos sebességekben zörögne, darálna. Magasabb fordulaton egyre hangosabban, illetve be sem tudnád tenni egy vagy több sebességfokozatba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Oké,köszönöm,akkor megnézetem azt a csapágyat. :icon1: Még egy kérdés: A Gy.i.k-ben találtam leírást a váltórudazat beállításához.El is végeztem gond nélkül,csak egy valami maradt hátra:mégpedig hogy eléggé lötyögős a váltókarom,ezen szeretnék valahogy javítani. A leírás végén a mondat: " A váltórúdon van egy gumigyűrű, aminek a kopása a váltókar lötyögését okozza." Hol van pontosan az a gumigyűrű?A váltókar végén lévő golyószerű valamin? :D Nem tudnátok esetleg egy képet belinkelni erről a gyűrűről? :blush: Mondjuk nekem az egész mindenestől mozog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Hát ha kinyomás után megszűnik, én a kinyomócsapágyra gondolnék... Szerintem pont fordítva van! Ha kinyomott kuplung (benyomott pedálnál) zajos AKKOR kinyomócsapágy, felengedett pedálnál pedig nyelestengely csapágy vagy egyéb a váltóban. Miért is zörögne a kinyomó csapágy ha nem nyomod a pedált? Jó esetben felengedett pedálnál nem is forog az a csapágy ergó hangot sem tud adni. Ha pedig azért gondoljátok hogy akkor zörög mert épp szétesőben van akkor pizony terhelt állapotban is hallatná a búgó/zúgó hangját ha úgy kivan az a csapágy. Szóval szerintem váltó és első körben nyelestengely csapágy, de ha már a motor hangját is elnyomja akkor bizony lehet a szerelődnek van igaza és már haldoklik az egész váltó. Olaj amúgy van benne elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Oké,köszönöm,akkor megnézetem azt a csapágyat. :icon1: Még egy kérdés: A Gy.i.k-ben találtam leírást a váltórudazat beállításához.El is végeztem gond nélkül,csak egy valami maradt hátra:mégpedig hogy eléggé lötyögős a váltókarom,ezen szeretnék valahogy javítani. A leírás végén a mondat: " A váltórúdon van egy gumigyűrű, aminek a kopása a váltókar lötyögését okozza." Hol van pontosan az a gumigyűrű?A váltókar végén lévő golyószerű valamin? :D Nem tudnátok esetleg egy képet belinkelni erről a gyűrűről? :blush: Mondjuk nekem az egész mindenestől mozog... Igen a golyószerű valami: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Oké,köszönöm,akkor megnézetem azt a csapágyat. :icon1: Még egy kérdés: A Gy.i.k-ben találtam leírást a váltórudazat beállításához.El is végeztem gond nélkül,csak egy valami maradt hátra:mégpedig hogy eléggé lötyögős a váltókarom,ezen szeretnék valahogy javítani. A leírás végén a mondat: " A váltórúdon van egy gumigyűrű, aminek a kopása a váltókar lötyögését okozza." Hol van pontosan az a gumigyűrű?A váltókar végén lévő golyószerű valamin? :D Nem tudnátok esetleg egy képet belinkelni erről a gyűrűről? :blush: Mondjuk nekem az egész mindenestől mozog... Én nem rég cseréltem, pár ezerért van hozza felújító szett, csak szétszedni volt kicsit harcos. http://www.taylor.hu/astra/alatet-gumi-valto-rudazat.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Oké,köszönöm,akkor megnézetem azt a csapágyat. :icon1: Még egy kérdés: A Gy.i.k-ben találtam leírást a váltórudazat beállításához.El is végeztem gond nélkül,csak egy valami maradt hátra:mégpedig hogy eléggé lötyögős a váltókarom,ezen szeretnék valahogy javítani. A leírás végén a mondat: " A váltórúdon van egy gumigyűrű, aminek a kopása a váltókar lötyögését okozza." Hol van pontosan az a gumigyűrű?A váltókar végén lévő golyószerű valamin? :D Nem tudnátok esetleg egy képet belinkelni erről a gyűrűről? :blush: Mondjuk nekem az egész mindenestől mozog... jah az a gyűrűt is cseréltem nemrég, eredeti GM, de alá kellet kicsit szalagoznom, mert az ujjal is lötyögött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 1.4 si motoros Astrám van, gyárilag F13-as váltóval áttételi szám w=1102 Mennyiben változik a kocsi gyorsulása és a végsebessége, ha kicserélem F16-os váltóra, természetesen megvan hozzá a W= 1111-es óra is. Érdemes egy napot rászánni a váltócserére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 1.4 si motoros Astrám van, gyárilag F13-as váltóval áttételi szám w=1102 Mennyiben változik a kocsi gyorsulása és a végsebessége, ha kicserélem F16-os váltóra, természetesen megvan hozzá a W= 1111-es óra is. Érdemes egy napot rászánni a váltócserére? Nem az számít, hogy F13 vagy F16. Ez csak a maximális nyomatékterhelési értéke. Tehát F13 az 130Nm. Az F13 és 16 utáni rész a fontos. Nekem pl F15 WR 3.74-em van. Tehát 150Nm, WR, tehát hosszú áttételű és 3.74 végáttételű. Az oldalára rá van írva a váltóknak. Nekem a bal első kerék felől olvasható le a legalján, oldalt ez az adat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Március30, 2012 Megoszt Elküldve Március30, 2012 Nem az számít, hogy F13 vagy F16. Ez csak a maximális nyomatékterhelési értéke. Tehát F13 az 130Nm. Az F13 és 16 utáni rész a fontos. Nekem pl F15 WR 3.74-em van. Tehát 150Nm, WR, tehát hosszú áttételű és 3.74 végáttételű. Az oldalára rá van írva a váltóknak. Nekem a bal első kerék felől olvasható le a legalján, oldalt ez az adat. Köszönöm, megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
REUNION Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Reggelt....szóval ki szeretném cserélni azt a gumi gyűrűt a váltókar alján,márcsak azt kellene tudnom,hogyan jön ki az a gömb a helyéről...erősen rántsam meg felfelé,vagy ennek is van valami spéci technikája? Vagy esetleg komplett szedjem ki az egészet,úgy,ahogy Zotya képén van? http://pics.coldline.hu/pics/508233-20120325-ER0Xwy.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Reggelt....szóval ki szeretném cserélni azt a gumi gyűrűt a váltókar alján,márcsak azt kellene tudnom,hogyan jön ki az a gömb a helyéről...erősen rántsam meg felfelé,vagy ennek is van valami spéci technikája? Vagy esetleg komplett szedjem ki az egészet,úgy,ahogy Zotya képén van? http://pics.coldline...0325-ER0Xwy.jpg Nem egy stift tartja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts